Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
A zasto bi mi svi trebali pristajati na to. Ko roditelji. Kakvu poruku dajemo djeci tako. I di je kraj tome?
Cak.i nije stvar konkretno.u novcima.
Ja nikad ne kazem da je nesto preskupo. Jer ako stvarno nesto zelim ja cu platiti. Ali kazem da ne zelim dati tolike novce za odredene stvari. Ako je to djetetu i dalje od zivotne vaznosti, razmislim malo. Ali ono da automatizmom.radim.nesto jer svi rade ne zelim. I tu poruku hocu prenijeti svome djetetu.
ja se ne trebam truditi jer ionako ne mogu automatizmom kupovati ono što svi imaju. :D a ti svi, osim ako odjednom nismo postali bogata država, ionako su teška manjina :D no, da više pažnje poklanjamo odjeći od prosječnih engleza, ne znam, to stoji. šifra - splitska riva lol
već sam vam to pisala vjerojatno (a što nisam u ovih 100 godina na forumu :D ), moja frendica bila udana za lorda, živjeli na country-ju u nekoj kućerini, okruženi isto tako lordovima il nešto slično. a svi hodali u nekim dronjcima koje su kupili na market, koj ise jednom tjedno održava u selu. ona, šibenčanka, to nije mogla trpiti, užasno su joj išli na živce.
i svi su vozili neke užasno stare aute, u poluraspadu po tom country-ju. a u štalama - vrhunski konji, djeca u vrhunske bogtepitaj koliko skupe škole idu (s uniformama, of course) i do 18-te proputuju cijeli svijet.