Pokazuje rezultate 1 do 50 od 808

Tema: Uniforme u školi

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moja ne nosi suknje.
    Sto se zimogroznosti tice mislim da je prilicno ne-zimogrozna i ja ju ne natjeravam na ne znam koliko slojeva odjece no ako zazeli toplije biti obucena (kao ovih dana kad je islo ispod -10) onda naravno da je tako i obucem.
    Bas me zanima da li u toj Engleskoj idu temperature do -10 - koliko se sjecam bas i ne.

Iako apsolutno stoji da su istrenirani u oskudnom odijevanju, no to mi nije nikakav kriterij. Bila sam ja u toplijim krajevima i smijali smo se ekipi koja je na 20 sva bila zabundana u duge rukave i nogavice jer im je to bilo izuzetno hladno za njihove prosjecne temperature, hocemo njih kao primjer? Ili sad nedavno u Dohi, bilo je 22 a ekipa je imala pernate prsluke (one ski koje kod nas djeca obuku na 5 kad idu van) jer im je bilo hladno.

Primarno bi trebalo biti da se djeca udobno osjecaju, sukladno svom vlastitom osjecaju za toplinu... ili trpljenje hladnoce u ime ljepote, whatever. Doklegod je odluka njihova. (Ja osobno nisam iz traperica izasla od vrtica do debelo iza faksa osim za poneki srednjoskolski vecernji izlazak, ali i to jako jako rijetko)
    Posljednje uređivanje od sillyme : 20.02.2017. at 14:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •