Pokazuje rezultate 1 do 50 od 808

Tema: Uniforme u školi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Bubilo.. ne seli se nego mijenjaj iznutra [emoji1] [emoji1] [emoji1]
    Aha... Zagreb-istok, aha .
    Sad tek vidim i da nam ne gine još jedan mandat Bandića. A već sam se ponadala.

Nego ove "podjele"... živim u tom kvartu 40 godina, i sama sam išla u školu i sa Bosancima, i Hecegovcima, i Romima, i Janjevcima... i moja djeca će.
    I nikad nisam djelila ljude tako... uostalom i moji starci su dotepenci u Zagreb iz Slavonije.
    Ali to vječno "samo nek se dijeli i besplatno je" (što slušam npr. u vrtiću) me izluđuje. Samo po tome dijelim ljude - jasno im je otkud dolazi novac u proračun i postoji li "besplatno" ili ne... i na one koje ne zanima otkud dolazi dolazi novac u proračun, bitno da njima dođe mrvica.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Aha... Zagreb-istok, aha .
    Sad tek vidim i da nam ne gine još jedan mandat Bandića. A već sam se ponadala.

Nego ove "podjele"... živim u tom kvartu 40 godina, i sama sam išla u školu i sa Bosancima, i Hecegovcima, i Romima, i Janjevcima... i moja djeca će.
    I nikad nisam djelila ljude tako... uostalom i moji starci su dotepenci u Zagreb iz Slavonije.
    Ali to vječno "samo nek se dijeli i besplatno je" (što slušam npr. u vrtiću) me izluđuje. Samo po tome dijelim ljude - jasno im je otkud dolazi novac u proračun i postoji li "besplatno" ili ne... i na one koje ne zanima otkud dolazi dolazi novac u proračun, bitno da njima dođe mrvica.
    I ja zivim u Zagrebu vise od 30 god., to je takav mentalitet ljudi, oni ce glasati samo za njega samo zato sto je njihov, kod nas se kaze, "kakav je, da je, nas je", a nema veze sto ide sve iz nasih dzepova, a iz njegovog nikako.
    Ne dijelim ljude po tome jesu dotepenci( sto sam i sama) ili purgeri, nego me uzasno zivciraju "ti moji", jer samo gledaju sto kazes da je " besplatno" i da im je dao bandic

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bože baci peglu i molim te budi precizan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •