Stranica 14 od 17 PrviPrvi ... 41213141516 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 808

Tema: Uniforme u školi

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Evo neki popis.

Uniforme će tako nositi svi učenici, njih 1085, Osnovne škole Jelkovec koja je ujedno i najveća škola u kojoj se većina roditelja izjasnila za uniforme. Tu su je još škola s područja Sesveta: OŠ Brestje, OŠ, Sesvete, OŠ Luka, OŠ Sesvetski Kraljevec, Sesvetska Sela, Sesvetska Sopnica, OŠ Vugrovec – Kašina.

Đaci će nositi uniforme i u OŠ Granešina, OŠ Mate Lovraka, Špansko – Oranice, OŠ Marije Jurić Zagorke, OŠ Dr. Vinka Žganeca, Matije Gupca, OŠ Rudeš, OŠ Gustava Krkleca, OŠ Žuti Brijeg, Markuševec, Trnsko, Gračani, Odra, Čučerje, Iver, OŠ Petra Preradovića, Ivana Cankara, Braće Radić, Antuna Mihanovića, Ante Starčevića, Ivana Mažuranića i OŠ A.B. Šimića.

U još 22 škole pojedini su se razredi izjasnili za uvođenje uniformi, no ta odluka nije donesena na razini škole, tako da bi djeca iz npr 2. A razreda mogla imati uniforme, a njihove kolege iz 2. B biti u 'civilu'.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 22.02.2017. at 14:13

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I da već se tu "ne dijelimo" na "dotepence" i "purgere".

Ovaj potez totalno doprinosi smanjivanju razlika između djece
    Posljednje uređivanje od Jelena : 22.02.2017. at 14:14

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo mi je super:
    U OŠ Trnsko su za sportske polo majice, ali koje bi učenici nosili samo za posebne prilike, poput dana škole, školu u prirodi, razne izlete i svečanosti. U mnogim školama su naglasili da bi htjeli više kompleta, poput OŠ Vugrovec u kojoj bi uzeli četiri kompleta suknji, hlača, majica i košulja - dva ljetna i dva zimska.
    Dajte nam majice za izlete da si ne zaprljamo naše Dajte nam puno majica, nama dvije nisu dosta

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

A baš sam se pitala otkud Trnsko na tom popisu velegradskog predgrađa.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lukavi su kao da su iz predgrađa.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Bubilo.. ne seli se nego mijenjaj iznutra [emoji1] [emoji1] [emoji1]
    Aha... Zagreb-istok, aha .
    Sad tek vidim i da nam ne gine još jedan mandat Bandića. A već sam se ponadala.

Nego ove "podjele"... živim u tom kvartu 40 godina, i sama sam išla u školu i sa Bosancima, i Hecegovcima, i Romima, i Janjevcima... i moja djeca će.
    I nikad nisam djelila ljude tako... uostalom i moji starci su dotepenci u Zagreb iz Slavonije.
    Ali to vječno "samo nek se dijeli i besplatno je" (što slušam npr. u vrtiću) me izluđuje. Samo po tome dijelim ljude - jasno im je otkud dolazi novac u proračun i postoji li "besplatno" ili ne... i na one koje ne zanima otkud dolazi dolazi novac u proračun, bitno da njima dođe mrvica.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    I da već se tu "ne dijelimo" na "dotepence" i "purgere".

Ovaj potez totalno doprinosi smanjivanju razlika između djece
    Smanjivanje razlika među djecom, uz produbljivanje razlika među kvartovima

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Aha... Zagreb-istok, aha .
    Sad tek vidim i da nam ne gine još jedan mandat Bandića. A već sam se ponadala.

Nego ove "podjele"... živim u tom kvartu 40 godina, i sama sam išla u školu i sa Bosancima, i Hecegovcima, i Romima, i Janjevcima... i moja djeca će.
    I nikad nisam djelila ljude tako... uostalom i moji starci su dotepenci u Zagreb iz Slavonije.
    Ali to vječno "samo nek se dijeli i besplatno je" (što slušam npr. u vrtiću) me izluđuje. Samo po tome dijelim ljude - jasno im je otkud dolazi novac u proračun i postoji li "besplatno" ili ne... i na one koje ne zanima otkud dolazi dolazi novac u proračun, bitno da njima dođe mrvica.
    I ja zivim u Zagrebu vise od 30 god., to je takav mentalitet ljudi, oni ce glasati samo za njega samo zato sto je njihov, kod nas se kaze, "kakav je, da je, nas je", a nema veze sto ide sve iz nasih dzepova, a iz njegovog nikako.
    Ne dijelim ljude po tome jesu dotepenci( sto sam i sama) ili purgeri, nego me uzasno zivciraju "ti moji", jer samo gledaju sto kazes da je " besplatno" i da im je dao bandic

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bože baci peglu i molim te budi precizan

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovo je glupost, vidim i našu školu na popisu (Ivana Cankara) a rečeno nam je na roditeljskom da je na razini škole odlučeno da neće.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ne, nego......baci peglu i peglaj svaki dan.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

"Uniforme će tako nositi svi učenici, njih 1085, Osnovne škole Jelkovec koja je ujedno i najveća škola u kojoj se većina roditelja izjasnila za uniforme. Tu su je još škola s područja Sesveta: OŠ Brestje, OŠ, Sesvete, OŠ Luka, OŠ Sesvetski Kraljevec, Sesvetska Sela, Sesvetska Sopnica, OŠ Vugrovec – Kašina.

Đaci će nositi uniforme i u OŠ Granešina, OŠ Mate Lovraka, Špansko – Oranice, OŠ Marije Jurić Zagorke, OŠ Dr. Vinka Žganeca, Matije Gupca, OŠ Rudeš, OŠ Gustava Krkleca, OŠ Žuti Brijeg, Markuševec, Trnsko, Gračani, Odra, Čučerje, Iver, OŠ Petra Preradovića, Ivana Cankara, Braće Radić, Antuna Mihanovića, Ante Starčevića, Ivana Mažuranića i OŠ A.B. Šimića. "

Još bi bilo super kada bi novinar proučio temu o kojoj piše. Škola Iver isto spada u Sesvete.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nasa skola ZA.

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Iako nisam ni za ni protiv slazem se da ce razlika uvijek biti, bez obzira bili u uniformama ili ne. Jedino sto dobro vidim u uniformama je to sto zatucani profesori mozda nece u startu imat dvostruka mjerila sto i inace nebi smjeli, ali svi znamo da je to tako, cesto imucnija dijeca moraju manje znat za neku ocjenu kod odredenih profesora.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj temica prvotno napisa Vidi poruku
    ....ali svi znamo da je to tako, cesto imucnija dijeca moraju manje znat za neku ocjenu kod odredenih profesora.
    Ma daj, bzvz je tako generalizirati.

Sad ce se netko drugi javiti pa reci da se popusta sportasima, iz rastavljenih obitelji, siromasnijima... Ako to i je slucaj, ovisi o profesoru i to mu nine na cast.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zato je pozitivan izbor onih koji šivaju: "Prema ideji Grada, uniforme bi šivali djelatnici Ustanove za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom (URIHO), koji će taj posao obaviti besprijekorno i u najkraćem mogućem roku."

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Eto, nasa skola nije na popisu

Datum pristupanja
    Feb 2017

Početno

Nisam generalizirala nego sam rekla odredeni profesori. Naravno da nisu svi takvi, ali cinjenica je da ih ima

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Iako nisam ni za ni protiv slazem se da ce razlika uvijek biti, bez obzira bili u uniformama ili ne. Jedino sto dobro vidim u uniformama je to sto zatucani profesori mozda nece u startu imat dvostruka mjerila sto i inace nebi smjeli, ali svi znamo da je to tako, cesto imucnija dijeca moraju manje znat za neku ocjenu kod odredenih profesora.
    a profesori "mjere" po majicama?
    ma daj?

tek sam zapravo sad skužila da dolazi spasenje svijeta u obliku majice
    više neće biti ni vršnjačkog nasilja, niti izrugivanja, ni loših ocjena, ama ničega lošeg...
    stvaramo povijest

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nisam generalizirala nego sam rekla odredeni profesori. Naravno da nisu svi takvi, ali cinjenica je da ih ima
    Ti koji su takvi, saznaće imovno stanje i sve ostalo što ih o BUDUĆIM učenicima zanima, još pre nego što ti učenici završe prvi razred kod učiteljice.
    Prosvetni radnici obično komuniciraju jedni sa drugima kada se nađu na istom mestu u isto vreme.
    A imaju i oči, pa su u stanju da primete, između ostalog, i učeničku obuću, nakit, tip mobilnog i auta kojim učenike dovoze i odvoze...

Da, uniforma je zapravo magična krpa, po opštem mišljenju.

Nego, ako su kod vas već objavljeni rezultati, da očekujem da ću i ja za par dana da čupam kosu od muke...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I mislis da ce ih jedna majica promijeniti? I da su prije svoj dojam o uceniku stvarali samo na osnovi majice? Idem odmah kupiti mojoj majicu sa VELIKIM natpisom GUCCI, pa da popravi vec jednom neke ocjene.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Za takve profesore Gucci nece biti dosta

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Za takve profesore Gucci nece biti dosta
    A ima ih... i to se čita kao lektira... Prvo mi na pamet pada Skijaški dnevnik Pauline P. (Sad bi me sin razapeo, on je volio te knjige... Baš ga moram pitati što SADA misli o tome.)

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam o čemu se radi u skijaškom dnevniku, ali me jako žalosti da se odlazak ne skijanje smatra kao luksuz. mi smo večinu skijaških dana proveli na Sljemenu i zavoljeli taj tako lijepi sport. Kada ga jednom zavoliš, vjeruj mi, tražiš načina kako ne prestati s njim. Na žalost, ipak danas trebaš tražiti povoljno skijalište i skupljati novčeke. Ali ui u tu temu se upleo naš vrli gradonačelnik.

Mi smo naSljeme išli s ruksakom na leđima - prvo na 14icu, pa na 15 cu (ili je to bio br 21), pa pješice do tunela i na žičaru. Ma uživancija. A ne trebam reći da smo gore znali ići i poslije škole - na popodnevno skijanje.

Sada imamo uniforme a nemamo žičaru, pa su oni koji skijaju proglašeni bogatašima i snobovima i kaj ja znam već kako

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vjerojatno se ne radi o tome da se odlazak na skijanje smatra luksuzom, nego su te knjige o Paulini P. prepune pričanja o markama odjeće i slično - barem po onome što sam ja vidjela.

A što se tiče profesora - moguće da neki preferiraju bogatu djecu, a neki možda baš preferiraju siromašnu, a sasvim sigurno ima i toga da netko preferira dečke a netko curice, a poprilično sam sigurna da ima onih koji preferiraju lijepu i glasnu djecu - no ipak se nadam da su to pojedinačni slučajevi, i da većina nastavnika nema takve preferencije.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno se ne radi o tome da se odlazak na skijanje smatra luksuzom, nego su te knjige o Paulini P. prepune pričanja o markama odjeće i slično - barem po onome što sam ja vidjela.

A što se tiče profesora - moguće da neki preferiraju bogatu djecu, a neki možda baš preferiraju siromašnu, a sasvim sigurno ima i toga da netko preferira dečke a netko curice, a poprilično sam sigurna da ima onih koji preferiraju lijepu i glasnu djecu - no ipak se nadam da su to pojedinačni slučajevi, i da većina nastavnika nema takve preferencije.
    Tako je. Upravo to mi je ostalo u sjećanju...Ovaj Gucci koji ste spominjale u postovima podsjetio me na to.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo u jednoj od tih škola koje su izabrale ZA.
    Demokracija. Većina je rekla ZA i prilagodit ćemo se. (Nisam od onih koji sad već smišljaju kako prekršiti pravila i što napraviti, ako dijete ne želi nositi... pa i u tvornicama, bankama, trgovinama imaju uniforme, i nitko ih ne pita žele li ili ne žele... uostalom, mislim da nikome ne pada na pamet reći - ne želim nositi propisanu odjeću ... tako da, ako su uniforme pravilo, onda ćemo ga poštivati)

Ja sam sada u drugoj fazi muke - sam odabir odjevnog/ih predmeta ... zbog održavanja ... nadam se da ćemo imati pravo glasa

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Knjige o Paulini P. su prepune stereotipa, ali takav je život i svijet oko nas. Sve će to uniforme pozlatiti.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Knjige o Paulini P. su prepune stereotipa, ali takav je život i svijet oko nas. Sve će to uniforme pozlatiti.
    i fontane poškropit

ma naravno da ćemo se i mi prilagoditi, a što ću drugo? imam li izbora?
    samo se pitam što je sljedeće?!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A da li ima negdje popis škola koje su se djelomično odlučile ZA?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma pitanje je je li uopće ovaj popis iz Jutarnjeg točan

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku

Ja sam sada u drugoj fazi muke - sam odabir odjevnog/ih predmeta ... zbog održavanja ... nadam se da ćemo imati pravo glasa
    mene više zanima materijal, moji ne smiju biti u umjetnom materijalu, a ni u najlonkama ni štramplama

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    mene više zanima materijal, moji ne smiju biti u umjetnom materijalu, a ni u najlonkama ni štramplama
    Nadam se da ni neće tako biti... Ja sam za dukse i bijelu majicu ispod. Polo majice ću uništiti nakon 2 pranja. DUkse ne moram često prati. Donje tanje majice koje mogu nadokupiti ako treba...
    A donji dio, nek djeca nose što hoće... traperice, trenirke, suknje... po izboru

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

kakve dukse, tko to nosi u školu ?!? Moja mala ako 2-3 puta godišnje obuče nešto tako u školu, inače stalno ide u tankim majicama jer je grijanje u školi na najjače.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

kakve dukse, tko to nosi u školu ?!?
    Moj zimogrozni sin kojem je ujutro vječito hladno i tvrdi da je u školi najgori ponedjeljak ujutro dok ne proradi grijanje
    Doduše, u toplom periodu (početak i kraj šk. godine) dukse otpadaju jer je tada zaista svima pretoplo.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa eto vidiš još jedan razlog protiv uniforme - normalno da svako dijete/osoba ima drugačiji osjećaj topline/hladnoće. Evo kod mene na poslu neki su u kratkim rukavima, a neki u debelim vestama.

Moja kći nikad, ali nikad ne želi uzeti vestu ili gornji dio trenirke u školu, eventualno je u onim najhladnijim danima nosila malo deblje majice, a inače uvijek one obične tanke.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Duksa i majica ispod. Pa kome treba duksa može ju zakopčati do grla, kome ne treba - skine ju.
    Mojim jednima je stalno hladno, drugima je vruće.

ako dobiju polo majice, mali se u znoji svaki dan, to se mroa odmah prati, a duksu može skinuti i biti u tanjoj majici kratkih rukava koja se može svaki dan prati i brže se osušiti

mala će pak na polo majicu opet gore vestu
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 23.02.2017. at 11:30

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa to, može duksa, a ispod vlastita majica, slažem se . A duksu nek zaboravi na vješalici (to u imaginarnoj školi u kojoj imaju vješalice).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi čak imamo vješalice
    ali nemamo ormariće

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma imamo i mi nekakve, ali iz nepoznatog razloga djeca non stop premještaju stvari sa vješalice na vješalicu (od razreda do razreda)

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Većina nastavnika ima preferencije, ali isto tako većina uspješno nadilazi manifestacije tih preferencija.

Zar se vama kao roditeljima više djece ne događa da ste s jednim djetetom na istoj valnoj duljini a s nekim ne? Meni da, ali možda je do mene :/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

PA dobro, nadam se a i mislim da većina nastavnika ne dozvoli da im preferencije utječu na ocjenjivanje, to sam i mislila.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Većina nastavnika ima preferencije, ali isto tako većina uspješno nadilazi manifestacije tih preferencija.

Zar se vama kao roditeljima više djece ne događa da ste s jednim djetetom na istoj valnoj duljini a s nekim ne? Meni da, ali možda je do mene :/
    Naravno da većina nadilazi svoje preferencije.

Zato je toliko iritantan taj argument da će uniforma "smanjiti nepravedno ocenjivanje učenika na osnovu imovinskog statusa" jer implicira, prvo, da su nepravedni profesori u tolikoj većini da je to gorući problem koji zahteva hitno i drastično rešenje, i drugo, ne samo da su ti profesori nepravedni nego su i takve visine IQ-a da će nošenje uniforme totalno da ih zavara.

Dakle, iz tog argumenta proizilazi da prosvetu mahom čine nepravedni glupani pa, pošto nemamo drugačije rešenje za tu situaciju, prekrićemo decu uniformama .

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da većina nadilazi svoje preferencije.

Zato je toliko iritantan taj argument da će uniforma "smanjiti nepravedno ocenjivanje učenika na osnovu imovinskog statusa" jer implicira, prvo, da su nepravedni profesori u tolikoj većini da je to gorući problem koji zahteva hitno i drastično rešenje, i drugo, ne samo da su ti profesori nepravedni nego su i takve visine IQ-a da će nošenje uniforme totalno da ih zavara.

Dakle, iz tog argumenta proizilazi da prosvetu mahom čine nepravedni glupani pa, pošto nemamo drugačije rešenje za tu situaciju, prekrićemo decu uniformama .

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

10 milijuna za krpice, lijep iznos...
    Nego, nisam nigdje vidjela u kojim će rokovima djeca dobivati nove odore/uniforme/majice/ilikojuvećbedastoću, naime djeca rastu, prljaju/uništavaju odjeću.
    Je li netko izračunao koliko je to još dodatnih milijuna u sljedećih par godina, ili će sljedeća narudžba pasti na teret naivnih roditelja?
    Tko će šivati, se navodno zna-no tko će i otkuda nabavljati materijal?
    Nadalje, ne može niti 50, niti 99% roditelja bilo koje škole, niti učiteljsko, niti vijeće roditelja, niti školski odbor narediti niti jednom roditelju da dijete mora obući u školsku odoru, posebno ako će ju roditelji trebati (a trebati će sigurno, jer neće dvije majice biti dovoljne za jedan tjedan nikako) financirati.
    Sve što se treba plaćati u osnovnoj školi ne može biti obavezno.
    Osobno ne bih nikad dala djetetu da nosi školsku uniformu-ne zato jer smatram da je to nešto baš pretjerano strašno da su svi obučeni u isto ( iako, malo ipak je), nego iz protesta zbog uzaludnog bacanja novca koji se mogao potrošiti na bezbroj pametnijih stvari.
    Ako ih već motivira briga za djecu obitelji slabijeg imovinskog stanja mogli su toj djeci kupiti računala, platiti školu stranih jezika, neku sportsku aktivnost, poslati ih na ljetovanje....ili svoj školskoj djeci omogućiti nešto dodatno-bolje obroke u školi, izlete, odvesti ih u kazalište, osigurati dostupnost sportskih aktivnosti......
    Ali, lakše je na djecu navući istobojne majice i laprdati kako je to baš super i rješenje svih problema u školstvu, a ne škodi niti nekome osigurati da zaradi koji milijunčić...
    Posljednje uređivanje od suncokret : 23.02.2017. at 23:12

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I da, hoće li škole koje ne žele uniforme dobiti novac koji bi se utrošio na majice da su ih željele, pa da ga utroše na nešto pametnije, po svom izboru??

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
    I da, hoće li škole koje ne žele uniforme dobiti novac koji bi se utrošio na majice da su ih željele, pa da ga utroše na nešto pametnije, po svom izboru??
    Kako da ne ?! :/

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

10 milijuna za krpice, lijep iznos...
    Nego, nisam nigdje vidjela u kojim će rokovima djeca dobivati nove odore/uniforme/majice/ilikojuvećbedastoću, naime djeca rastu, prljaju/uništavaju odjeću.
    Je li netko izračunao koliko je to još dodatnih milijuna u sljedećih par godina, ili će sljedeća narudžba pasti na teret naivnih roditelja?
    Tko će šivati, se navodno zna-no tko će i otkuda nabavljati materijal?
    Nadalje, ne može niti 50, niti 99% roditelja bilo koje škole, niti učiteljsko, niti vijeće roditelja, niti školski odbor narediti niti jednom roditelju da dijete mora obući u školsku odoru, posebno ako će ju roditelji trebati (a trebati će sigurno, jer neće dvije majice biti dovoljne za jedan tjedan nikako) financirati.
    Sve što se treba plaćati u osnovnoj školi ne može biti obavezno.
    Osobno ne bih nikad dala djetetu da nosi školsku uniformu-ne zato jer smatram da je to nešto baš pretjerano strašno da su svi obučeni u isto ( iako, malo ipak je), nego iz protesta zbog uzaludnog bacanja novca koji se mogao potrošiti na bezbroj pametnijih stvari.
    Ako ih već motivira briga za djecu obitelji slabijeg imovinskog stanja mogli su toj djeci kupiti računala, platiti školu stranih jezika, neku sportsku aktivnost, poslati ih na ljetovanje....ili svoj školskoj djeci omogućiti nešto dodatno-bolje obroke u školi, izlete, odvesti ih u kazalište, osigurati dostupnost sportskih aktivnosti......
    Ali, lakše je na djecu navući istobojne majice i laprdati kako je to baš super i rješenje svih problema u školstvu, a ne škodi niti nekome osigurati da zaradi koji milijunčić...
    X
    Posljednje uređivanje od leptirići : 24.02.2017. at 06:33

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ovo pitanje treba javno postaviti. Mislim da je jako bitno.
    Uglavnom ne bih voljela biti u kozi zagrebackih roditelja sto se ove teme o uniformama tice. Previse je tu problema, kojih nije trebalo biti.
    Mislim da bi vlasti u vasem gradu bilo najpametnije pustiti da se sve o uniformama zaboravi.
    Ispalo je sve skupa u najmanju ruku glupo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •