Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 106

Tema: jučerašnji transfer

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno jučerašnji transfer

drage moje djevojke, žene
    jučer sam na VV bila na prvom transferu u životu poslije drugog pokušaja
    oba puta je bio prirodni postupak. Stimulacija ne dolazi u obzir zbog moje dijagnoze.
    Zanima me što znači MIROVATI, jer ležim od jučer .
    Znači li to da trebam samo ležati tri, četiri dana ili mogu šetati, sjediti kuhati, otići na frizuru ......................
    Još me jedna stvar zanima, jajnik me je poslije druge punkcije strašno bolio, bol mi se proširila na kuk, bubreg tj.cijelu lijevu stranu jer i imam samo lijevi jajnik. Ali danas sam super i ništa ne osječam ali ne osječam ni da mi se nešto događa u tijelu, nemam ni osječaja osim neke praznine.
    Pa me zanima kako se druge cure osječaju, da li nešto više osječaju prije bete ili je to praznina kao i kod mene.
    Samo još nešto, sinoč sam primjetila nešto smeđe na ulošku jako malo
    zanima me da li je to zbog postupka ili ?
    Unaprijed hvala na pomoći.
    Molim cure koje su jučer bile na transferu da se jave jer sam u zbrci zaboravila uzeti brojeve telefona

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: jučerašnji transfer

To ti je sve individualno.
    Ipak po mojem iskustvu (iz kojeg sam imala 2 pozitivne bete) mirovati znači slijedeće: 3- 4 dana nakon transfera samo ležati i ništa ne raditi, ustati se samo do wc, čitati i gledati tv, spavati... nakon toga može se krenuti s laganim aktivnostima ali ne ništa teško nositi, može se i raditi(ovisno kakav je posao).
    Iako na kraju ima slučajeva da su cure i skakale i plivale i planinarile i ostale trudne, a i onih koje su 14 dana ležale i opet ništa.
    Tu se ipak svako ipak uzdaje u svoje osobne osjećaje i potrebe.
    U svakom slučaju želim ti +!
    Sretno!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

valena, i ja mislim, obzirom na tvoje bolove, 3-4 dana mirovanje, a onda penzionerski. Meni nije uspjelo mirovati niti nakon 4-tog postupka, nisam ništa teško radila, ali ležanje, to vrlo malo, ali nije mi niti rečeno da moram strogo mirovati. Bolje ti 4 dana odleži i poslije uživaj. A osjećaji su nam poslije ET-a svakojaki i nikakvi, a ono smeđe na ulošku vjerojatno je posljedica punkcije.
    valena, SRETNO!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam probala totalno mirovanje pa nista,probala sam i da šetam i pa opet ništa. Zadnji put sam lezala dva dana a onda se normalno kretala, nisam obavljala nikakve kucne poslove, pocela sam i raditi i evo me sada u 16. tj. trudnoće. Zaista nema nekakvih pravila, kad hoce hoce. Sretno

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Isto i ja .Za prvi postupak malo mirovala, malo radila i pozitivna Beta al posle spontani.Za drugi IVF strogo mirovanje i beta O .Videces sama ovisno od to kako se osjecas.Al mislim da je najbolje vise mirovanja nego kretanja.Nemamo svaki mjesec postupke ...samo ti uzivaj !
    I naravno puno, punooo srece

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Želim ti veeeeliki +.....i drži se....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~ za +

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pozitivnu betu i

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lijepo ti lezi i odmaraj, šta je sigurno, sigurno je

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Draga Valena. Gospođa Kniewald ( biologinja ) je rekla da se može osjećati praznina jer pada razina hormona. Sve je ok. Doduše ja nisam još bila ali je sve tako opisala da su mi neke stvari jasne.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Za +

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja već brojim tjedan dana od FETa na VV. Izričito sam pitala dr. što znači mirovanje a on je rekao: 4 dana lagano, ne treba ležati, može se sjediti za stolom, kuhati ručak... a iza toga sve normalno.
    Tako se i ponašam.
    Danas sam obavila i šoping pa da se na povratku na posao pokažem u novom ruhu.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Neću nikad zaboraviti kako mi je dr. nakon prvog ET-a rekao šaljivo zapovijedajuči - "...da se nisi slučajno izležavala, ti nisi bolesna!", sviđalo mi se to...

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Cure, jedno pi6tanjce!

Koliko je pametno neposredo (unutar ili nakon 24h) AIH putovati odn, otputovati na more (autom cca 4 h vožnje) na 4 dana odmora? Hvala!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno zabrinuta

Citiraj tiki_a prvotno napisa
    Neću nikad zaboraviti kako mi je dr. nakon prvog ET-a rekao šaljivo zapovijedajuči - "...da se nisi slučajno izležavala, ti nisi bolesna!", sviđalo mi se to...

danas mi je četvrti dan od transfera ali me cice bole kao daću dobiti
    što to znaći :?

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Može značiti svašta - da te bole zari M, da te bole radi progesterona (utrogestana), da te boli jer si T... Stverno ne mora ništa značiti, a može i sve... Nažalost tek će ti pravu istinu reći test ili beta!

Ja ti od želim i ~~~~~~~~~~~~~ da je razlog ovaj zadnji :D !

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Isabel, nece ti nista biti od putovanja na more neposredno nakon AIH-a, pa necete valjda do mora po nekoj kaldrmi ili zapreznim kolima . Ako su zaprezna kola i kaldrma ipak realna opcija putovanja onda radje ostani kuci . Curo mila, odmah da si sjela u auto nakon AIH-a, pustila dobru muziku, smijala se do mora i kad stignes da si se dobro nadisala morskog zraka, kazu da je dobro za implantaciju! I javi nam se sa dobrim vijestima dva tjedna nakon AIH-a!

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Timmy hvala na savjetima! Baš si me ! Srećom imam normalni, ugodni obiteljski auto, i išli bi autoputom, pa si sve mislim da mi to ne bi škodilo! To je samo opcija, pokušavamo se dogovoriti za more, a sad ću na tome i inzistirati!
    I što je dobro za implantaciju? Ja ću i piti more, ako je "dobro za implantaciju" ! Whatever it takes!! Samo se nadam da ću ovog puta dobro izreagirati na Gonal, imati bar 1 lijepi i dobar folikul, te napokon doživjeti tu AIH!!
    Anyway, hvala i pišem vam novosti!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Isabel ja sam poslije transfera u Zg išla u Ri i danas nosim
    Sretno

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Valena, i meni se pojavljuje smećkasti iscjedak od jučer. Sad sam u frci. Jesi li saznala što bi to moglo značiti? Neka nam se javi netko tko je to prošao, pliz!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

valena, četvrti dan je prerano za sve, možda se mali ugnijezdio ~~~~

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj pipo prvotno napisa
    Isabel ja sam poslije transfera u Zg išla u Ri i danas nosim
    Sretno
    :D čestitam Pipo!!

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Cura koja je sa mnom bila na ET,nakon transfera otklapala doslovno 3,4 sata do kuće,išla odmah radit i u potpisu ima 2 ,a ja koja sam doslovno prespavala 3,4 dana veliko debelo ništa...

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ia30 prvotno napisa
    Cura koja je sa mnom bila na ET,nakon transfera otklapala doslovno 3,4 sata do kuće,išla odmah radit i u potpisu ima 2 ,a ja koja sam doslovno prespavala 3,4 dana veliko debelo ništa...
    Znaći nema pravila, ak te hoće te hoće i gotovo!! I obrnuto naravno... No mi smo uperne, i doći ćemo i mi do tog potpisa!! Ako Bog da, do ovako predivnog duplog potpisa...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno valena

Citiraj tito prvotno napisa
    Valena, i meni se pojavljuje smećkasti iscjedak od jučer. Sad sam u frci. Jesi li saznala što bi to moglo značiti? Neka nam se javi netko tko je to prošao, pliz!
    Draga,
    ne znam što da ti kažem. Danas sam bila ponovno na VV i pitala sam sestru zašto me cice bole, ona kaže da je to normalno a djevojke u čekaonici imaju svaka svoju teoriju. Naravno iz svog iskustva ili iskustva njihovih bližnjih.
    Čuj jedino nam ostaje čekati betu i uživati u ovome što imamo, a to je neizvjesnost. Nažalost, ali je tako.
    Izdržat ćemo, a rezultate javi.
    Iscjedak mi je slab, ali ga ima svaki dan od transfera.
    Jedna djevojka mi kaže da dosta cura koje su ostale T....., su osječale simptome kao da će svaki dan dobiti mengu.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno valena

Draga,
    ne znam što da ti kažem. Danas sam bila ponovno na VV i pitala sam sestru zašto me cice bole, ona kaže da je to normalno a djevojke u čekaonici imaju svaka svoju teoriju. Naravno iz svog iskustva ili iskustva njihovih bližnjih.
    Čuj jedino nam ostaje čekati betu i uživati u ovome što imamo, a to je neizvjesnost. Nažalost, ali je tako.
    Izdržat ćemo, a rezultate javi.
    Iscjedak mi je slab, ali ga ima svaki dan od transfera.
    Jedna djevojka mi kaže da dosta cura koje su ostale T....., su osječale simptome kao da će svaki dan dobiti mengu.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno valena

Draga,

kod mene je iscjedak prisutan od ponedeljka i nitko ne zna ništa određeno.Ostaje nam čekati betu i tada ćemo sve znati.
    A do tada se opusti i uživaj.
    Mene grudi bole kao da ću dobiti, ali mi jutros sestra na VV kaže da to ništa ne mora da znaći, i da je to sasvim normalno.
    Druga djevojka mi kaže da su nju grudi boljele svaki dan počevši od prvog dana punkcije.
    Ne brini i javi mi pozitivnu betu.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Cure od vam ~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~
    za pozitivne i prekrasne bete!!

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Valena, nakon svog prvog IVFa isto su me boljele grudi, ali to mi je bilo drago jer su mi i malo k'o da i porasle, ali sve je to bilo od utrogestana (3x2), dakle što se toga tiče ne brini.
    Sada nakon FETa trošim 3x1 utrogestan pa su mi i simptomi blaži. Osim vražjeg iscjetka. U svakom slučaju, javit ću rezultate. I navijam i za tebe.

Početno jos dva dana do bete

pozdrav svim curama, prvi put sam ovdje i zelim podjeliti sa vama svoju pricu. nakon cetiri neuspjesne inseminacije konacno smo uradili i nas prvi ivf, transfer je bio 16 05 2007 i doktor mi je rekao da 23 05 2007 primim dvije ampule pregnyl-a a onda da nakon 36 sati uradim test cler blue sa prvim urinom, a onda dio tog istog urina odnesem na testiranje u najblizu laboratoriju. oba testa su bila pozitivna,ali mene cijelo vrijeme kopka da to nije bilo malo prerano, pogotovo sto je poslije injekcije pregnyl proslo tek 36 sati? drugi doktor mi je rekao da uradim betu 14 dana nakon transfera, tj.30 05 2007, sta da radim dali da vjerujem ovim rezultatima ili da vadim betu?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Prvo, sendy dobrodošla Jeste, prerano je raditi i betu i kućni test nakon samo 36h od pregnila,pogotovo od 10000 jedinica. To može biti pozitivno pozitivno, ali i lažno pozitivno. Taj dr koji ti je rekao da radiš betu nakon dvije nedelje od ET-a je bio u pravu, ali ni on nije računao na štopericu 7 dana kasnije. Sad se samo možemo nadati i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je IVF urodio plodom i da se mrvica zaista ugnijezdila. Sad se odmori od svih testova i vjeruj da je to zaista T

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Vjeruj drugom doktoru i izvadi betu 14 dana nakon transfera.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Valena,
    nadam se da će i tvoj scenarij biti isti. Beta mi je POZITIVNA. Jupiiiiiiiiii...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih zila za malog

dee-dee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Valena,
    nadam se da će i tvoj scenarij biti isti. Beta mi je POZITIVNA. Jupiiiiiiiiii...
    Predivno!!!

Cestitam!!!!

Sto se tice mirovanja, ja to radim cisto da bih umirila svoju savjest.
    Mirujem 3 dana, a onda lagano.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Čestitam.....nadam se da će i meni ići sve OK pošto bi ja sutra trebala na transfer !

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jupi, tito, pa čestitam :D !

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

:D :D pa čestitam od

nisam ni skontala

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Valena,
    Čestitam od srca-juuuuuuuuuuuupi! :D

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala vam od srca. U četvrtak ponavljam betu.
    Želim samo reći da iscjedak, bolne grudi, osjećaj kao da m. samo što nije.... itd. sve to ne mora ništa značiti. Jednom prilikom mi je i dr. rekao da mnoge žene imaju simptome nadolazeće m. i ako ostanu trudne.
    Ovog sam puta bila skeptična radi istih simptoma, ali upalilo je.
    Sretno sa vašim postupcima. Pratit ću vas...........

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

tito....za veeeliki + u četvrtak...hoću reći veeeliku betu

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

tito cestitam :D a ostalima ~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tito :D :D :D

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tito cestitam !
    Sendy ~~~~~~za ogromnu betu !
    Valena kako si mi ti ? Kada trebas vaditi betu? Imam neki osjecaj da ces uskoro biti prekrasana mama :D ~~~~za ogromnu betinu!!!

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Tito

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa dobro tito zašto se malo glasnije ne pohvališ! Čestitam!!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa
    Pa dobro tito zašto se malo glasnije ne pohvališ! Čestitam!!!!!
    baš tako , nismo te ni skužile
    čestitaaaaaaam :D

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa dobro, ajde... prva beta 717, druga 2208.... Sada, što to znači? Izgleda da se ovogodišnji dobar niz nastavlja... i neka samo nastavi tako.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno VALENA

Citiraj Roze prvotno napisa
    Tito cestitam !
    Sendy ~~~~~~za ogromnu betu !
    Valena kako si mi ti ? Kada trebas vaditi betu? Imam neki osjecaj da ces uskoro biti prekrasana mama :D ~~~~za ogromnu betinu!!!
    tito velika čestitka od srce, ajme naježila sam se, tek sam sada vidjela vijesti, jer bila sam odsutna zbog posla par dana, jako sam sretna. Ajme uživaj draga, ja u utorak vadim betu, ali me strah da uzmem test ranije.

ROZE DOBRAO SAM I ČEKAM U UTORAK BETU, PRESRETNA SAM ZA NAŠU TITO.
    KAKO SI MI TI ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •