Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: upaljene desni?

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno upaljene desni?

E. ima dvije godine i prije mjesec dana je dobila Priorix vakcinu. Deset dana poslije je dobila temperaturu 39.5 C i to je trajalo 3 dana.
    Tad je prestala jesti, i dugo sam se borila s njenim apetitom (puno je omrsavila) ali je bila vesela i aktivna.
    E ovo je sve nekako s brda s dola napisano, ali sam htjela da mozda po´vzem dogadjaje... Desni oko lijeve gornje dvojke su jako crvene, izgledaju mi kao da je upala u pitanju mada nisam sigurna. Kad joj perem zube malo reaguje na to. Moram priznati da joj zube ne perem dva puta na dan bas svaki dan :/
    Je li to doslo od oslabljenog imuniteta zbog vakcine i temperature?
    Da cesce joj cesce perem zube, naravno da cu to raditi mada ponekad preskocimo navece zbog umora (ne cesto).

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

za upaljene desni i infekcije usne supljine je dobro namazati ih/naspricati propolisom...
    ne znam koliko je to dobro i za djecu jer u propolisu cesto ima alkohola...
    ali meni je mama u hr kupila neki baby-propolis bez alkohola i dosta razblazen... jos ga nismo koristili jer nema potrebe ali mozda da se raspitas za to...
    i nisam sigurna da je cetkanje zubica preporucljivo dok je upala u pitanju, da se ne bi jos vise ostetile desni... mozda bi bilo dobro naci neku turbo-mekanu cetkicu ili jednostavno kao malim bebama - gazu na svoj prst i samo prebrisati zubice dok upala desni ne prodje...

a zasto je doslo do toga - ne znam...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •