Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Apipro propolis sprej za grlo

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Apipro propolis sprej za grlo

http://www.apipharma.hr/apipro.asp

Što znači ovo:

15%- tni alkoholni ekstrakt propolisa

ovo je sprej sa alkoholom?

Dali su mi ga u apoteci, naglasila sam da mi treba nešto za grlo, za dijete, i tek kad sam došla doma vidjela sam da piše da je to nekakav alkoholni ekstrakt.

Je li ovo mogu uzimati djeca ili ne?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nama je njihov sirup super pomogao. Na tvoje pitanje ne znam odgovor

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Je to sa alkoholom ti je istina. Propolis ti je rastopljen alkoholom. Inače ti je propolis onak smolast i vodom se ne može razrijediti. Ako ti se pokapa po podu ili namještaju, možeš ga očistiti vaticom namočenom u alkohol.

Ja sam kupila apibaby kapljice za djecu koje ne sadrže alkohol. Vidi link: http://kadulja.hr/medex5.htm

Za sebe rađe koristim ove s alkoholom jer alkohol dezinficira.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja kupujem za grlo neke od Specchiasol-a, navodno nemaju alkohol. Za nos uzimam od Esi-ja, morala bih provjeriti kako se zovu, mislim Propolbaby.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa
    Ja kupujem za grlo neke od Specchiasol-a, navodno nemaju alkohol. Za nos uzimam od Esi-ja, morala bih provjeriti kako se zovu, mislim Propolbaby.
    Ja radim u ljekarni i nikad roditeljima koji traže nešto za djecu ne dajem ništa s alkoholom. Nekad je uglavnom samo i postojala alkoholna iscrpina propolisa, ali danas možete birati. Audrey je dobro rekla, ESI, Specchiasol imaju čitavu liniju propolis proizvoda baš za djecu bez alkohola (kapi s propolisom, sprejevi za grlo i nos s propolisom....).
    Mislim da kolegica u ljekarni nije dobro postupila.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Lukina mama, može li propolis sprej pomoći kod zaštopanog nosa, ono kad je prehlada na kraju, pa ne curi i ne može se izvući?

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj marinna prvotno napisa
    Lukina mama, može li propolis sprej pomoći kod zaštopanog nosa, ono kad je prehlada na kraju, pa ne curi i ne može se izvući?
    Mi doma koristimo svaku večer Esi propolaid rino spray za nos. to je kao fiziološka, samo ima i propolis koji djeluje "kao antibiotik". Imali smo gadnih problema s moraxellom u nosu i otkad koristimo ovaj spray, ništa. Moram pokucat u drvo. :D
    Znači, sigurno s njim možeš i razrijediti sluz kad je nos zaštopan a ujedno djeluje protiv prehlade. Preporučam!!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Smije li uz plimycol koristiti i propolis pri tretiranju gljivica na dječjoj koži?
    Hvala unaprijed.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •