-
samo malo podrške
evo kako stvari stoje. Znam da vjerovatno nije ništa, ali ovaj put od početka imam loš predosjećaj.
G je prošli tjedan otišla s tatom na more. I kao da nije dosta što je tako daleko dobila je prije nekoliko dana temperaturu. Trebali su se vratiti u nedjelju, ali stižu danas i ravno pedici. Ima neku čudnu temperaturu koja raste i pada neovisno o sirupu i čepićima. Ne ide ispod 38,5 dulje od sat vremena, klonula je. Samo leži i priča sa svojim medom. Inače ju ni temperatura 40 ne uspije smiriti. Prije 3 dana bila je na pregledu i dobila antibiotik koji ne djeluje, znači da je vjerovatno nešto virusno. Brine me što je prije ovoga kašljucala cca 3 mjeseca i nitko nije uspio otkriti zašto.
Samo da je vidim, da mi se vrati pa će mi biti lakše.
Htjela sam se samo pojadati.
-
evo malo ~~~~~~~~~~~ da sve bude ok
-
Ma bit će sve ok
-
evo još~~~~~~~da nije ništa ozbiljno
a tebi
za još veću hrabrost
-
-
A da i njoj ne fali njena mama
?
-
Ovo s mamom je i meni palo na pamet. Moja S. redovito dobije temperaturu kad ja moram na dva dana u Zagreb. Čim vidi da će provesti noć bez mene
-
hvala cure, nadam se da je samo to u pitanju. Promjena klime i da joj fali mama. A i moj loš predosjećaj je isto tako vjerojatno posljedica razdvojenosti. Uglavnom, krenuli su ravno pedici u suprotnu smjenu, čeka ih uputnica za vađenje krvi. Naša pedica je sutra dežurna pa smo već i s njom dogovorili kad da dođemo. A još samo malo i opet smo skupa. Jedva čekam da ju vidim, zagrlim, izljubim ...
Javim u ponedjeljak da je sve ok, nadam se
-
Ma sigurno nije ništa
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Moja sestra bi svaki puta pri odlasku na more dobila upravo takvu čudnovatu temperaturu. Sjećam se da smo uvijek išli nakon tijedan dana kući (još je bilo ono vrijeme kada se išlo 3 tjedna na more) ili barem mijenjali mjesto.
Nikada se nije ustanovilo što je.
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~bit ce sve ok
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~ da joj bude bolje
-
~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
hvala na vibricama. Puno je bolje, temperatura je nestala već u petak navečer. Jedino ima upaljeno grlo. I iz nekog još nepoznatog razloga jako povišene monocite pa su joj pojačali dozu antibiotika. Pa je onda dobila i proljev. Sve u svemu bolje, puno je spavala subotu i nedjelju, i dobro se preznojila tako da se nadam da smo gotovi s tim. A sad još jedna zanimljivost, ugrizla ju je papiga u nekom restoranu u St.
-
Gitulja pa stvarno imate neki peh, pa kud baš papiga?
Nadam se da ju nije jako ugrizla.
i da je ok.
-
ma to je bilo prije temperature, samo mi dragi to nije rekao, ali sad mi je bar jasno gdje je nastala panika. Nije jako, ali ogulila joj je kožu pa su se bojali da nije nešto tako dobila. Ali čim je došla mami sve je bolje!
-
Mama je mama , ona ipak sve liječi. Pozdrav malenoj :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma