-
Ide obični svježi kravlji sir.
Ja ih pečem kao kocke, jer je jednostavnije i izdašnije, a može se i kao torta, samo što se stavlja u manji model pa onda ispadne jaaako visoko.
E, nemojte se prepasti kad vidite da u se pećnici kolač jako puno digne kao da će pobjeći iz tepsije- to je OK. Nemojte otvarati vrata prvih cca 1/2 h i nek ne bude prejaka temp. Kad dobije površina zlatnosmeđu boju- tek onda vaditi. Kad se izvadi van kolač će splasnuti za duplo- i to je za njega normalno. Rezati kad se ohladi. Najbolji je sutradan, a najbolje se čuva u zatvorenoj posudi (plastici)- tada i nakon par dana bude svjež i sočan (ako ga ostane)
Meni je prvi put kod pečenja malo izgorio, ali poslije mi je išlo ko podmazano. Prednost kolača je u tome što ne treba pripremati posebno nadjev, posebno tijesto, nego se sve smixa u 1 teći i izlije u tepsiju, i ne zahtijeva puno vremena za pripremu, što je jako bitno kad ti dijete spava samo pola sata.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma