Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: upala i geonistin???

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno upala i geonistin???

Nemam vremena, ali doslovno nemam vremena pretraživati ima li itko ovakav problem nakon poroda jer mi je beba skoro cijeli dan na ciki.
    Sda sam uhvatila 5 minuta. Pocelo mi se učestalo mokriti. Sve mi ukazuje na znakove neke upale. Ne da mi se kod ginekologa, a to mi je s bebom od 16 dana jako komplicirano. Smijem li staviti geonistin vaginalno( nisam šivana poslije poroda)? Više i ne krvarim. Dojim.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Misho cestitam! Kako je bilo?

Ako ti se ucestalo mokri zasto mislis da je vaginalna infekcija? Mislim da bi bilo pametno savjetovati se s nekim lijecnikom, makar telefonski.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Najprije, hvala. Ma ne znam, nekako me dole pecka. I nisam do sad ovoliko često mokrila. Možda je nešto drugo?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ne znam sta te pecka, a i da znam, tesko da ti mogu pomoci.

Ako imas urinarnu infekciju, mozda ju moze rijesiti uvin caj i povecani unos tekucina, ali ako je neka zesca, onda ti treba lijek.

A ako imas vaginalnu infekciju, opet trebas ginica da ti kaze kakvu i da ti prepise lijek. MIslim da geonistin svasta pokriva, medjutim nisam sigurna koliko je mudro stavljati nesto u rodnicu samo 16 dana nakon porodjaja, a bez konzultacije s nekim strucnim.

Zapravo, hocu reci, il zovi doktora pa ga pitaj na telefon, il zovi patronaznu pa se savjetuj.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

misho, sve ovako kako ti marta kaže.
    peckanje prilikom mokrenja ipak više upućuje na urinarni, a ne vaginalni infekt.

kako god, sigurna sam da će ti puno tekućine (ne slatke) pomoći da se riješiš velikog broja beštija.

čestitam na bebici

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •