-
upala i geonistin???
Nemam vremena, ali doslovno nemam vremena pretraživati ima li itko ovakav problem nakon poroda jer mi je beba skoro cijeli dan na ciki.
Sda sam uhvatila 5 minuta. Pocelo mi se učestalo mokriti. Sve mi ukazuje na znakove neke upale. Ne da mi se kod ginekologa, a to mi je s bebom od 16 dana jako komplicirano. Smijem li staviti geonistin vaginalno( nisam šivana poslije poroda)? Više i ne krvarim. Dojim.
-
Misho cestitam! Kako je bilo?
Ako ti se ucestalo mokri zasto mislis da je vaginalna infekcija? Mislim da bi bilo pametno savjetovati se s nekim lijecnikom, makar telefonski.
-
Najprije, hvala. Ma ne znam, nekako me dole pecka. I nisam do sad ovoliko često mokrila. Možda je nešto drugo?
-
Pa ne znam sta te pecka, a i da znam, tesko da ti mogu pomoci.
Ako imas urinarnu infekciju, mozda ju moze rijesiti uvin caj i povecani unos tekucina, ali ako je neka zesca, onda ti treba lijek.
A ako imas vaginalnu infekciju, opet trebas ginica da ti kaze kakvu i da ti prepise lijek. MIslim da geonistin svasta pokriva, medjutim nisam sigurna koliko je mudro stavljati nesto u rodnicu samo 16 dana nakon porodjaja, a bez konzultacije s nekim strucnim.
Zapravo, hocu reci, il zovi doktora pa ga pitaj na telefon, il zovi patronaznu pa se savjetuj.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma