-
Opet ja.
Dvije novosti danas: prvo, već par dana kužim da mu, dok hoda, iz sandalica (koje smo kupili prije tek nešto više od mjesec dana) viri palac! Stalno sam mu ih čvršće kopčala, mislila da tako čudno hoda, još je malo krivio nogicu prema unutra...I na kraju sam skužila da su mu - premale!
Danas sam mu kupila nove - broj 24 - te su mu broj prevelike, ali namjerno sam uzela takve (kod sandala to ne smeta) - uglavnom: realni broj noge mu je sad 23, a prije mjesec dana je bio 21!!! Drži li to Kaleb rekord u brzinskom rastu noge za dva broja? :shock:
Drugo: osim kakanja, počeo je i prijavljivati piškenje! :D Naime, svako jutro kaka i piški u tutu, a nakon toga mu (zadnja dva dana) obučem gaće (kupila sam nekoliko pari, preslatke su!). Danas je, nakon nekih sat vremena u gaćama, prekinuo igru, došao do mene, primio se između nogu i počeo govoriti "mhmhmhmh". Ja sam ga pitala piški li mu se i (na žalost) oklijevala trebam li ga staviti na tutu - za par sekundi se popiškio. Ali ostala sam paf kako je unaprijed skužio da mora piškiti. Sve ozbiljnije se bavim mišlju da ovo ljeto barem probamo otkantati pelenu...
iki, mislim da je leonisa na moru!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma