Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: puzzle za pod

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno puzzle za pod

Tražili smo u Turbo limaču i raznim dućanima s dječjim igračkama. Svuda mi kažu da su prodali i ne znaju kad će dobiti. Zar je moguće da u Zagrebu ne mogu naći šarene puzzle za pod?!
    Samo je uvjet da su od jednom komada, a ne da se puzzla može razdvojiti na više manjih komada. Treba mi kao izolacija za zid. Zna li netko gdje ih ima (Zagreb i okolica?)

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nisam znala da postoje samo od jednog komada. Inače,ima ih u dvije veličine (ali se slova i brojke vade) u Mercatoru.

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

U subotu sam u Turbo limaču kupila puzzle koji imaju nacrtane ceste, bolnicu, i razne druge ustanove i kuće. Ima ih 6 komada (po meni premalo) i pokriju ti oko 1m kvadratni. Fora su i moja mala otad stalno vozika autiće po cesticama. Vjerojatno ću uzeti još jedne da ih spojim. Koštaju 39kn.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

u Nami na Trgu, I kat dio s igračkama.
    ima ih više vrsta, one sa slovima i nešto tipa čovjeće ne ljuti se.

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

U GETRO-u u Novom Zagrebu, jedino nisam gledao da li se rastavljaju :?

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj modesty71 prvotno napisa
    U subotu sam u Turbo limaču kupila puzzle koji imaju nacrtane ceste, bolnicu, i razne druge ustanove i kuće. Ima ih 6 komada (po meni premalo) i pokriju ti oko 1m kvadratni. Fora su i moja mala otad stalno vozika autiće po cesticama. Vjerojatno ću uzeti još jedne da ih spojim. Koštaju 39kn.
    E takve sam vidjela u njihovom katalogu. U kojem si limaču bila? Bila sam u City-ju neki dan, nije bilo...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

čovječe ne ljuti se.

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Lukina mamma prvotno napisa
    E takve sam vidjela u njihovom katalogu. U kojem si limaču bila? Bila sam u City-ju neki dan, nije bilo...
    Bila sam na Žitnjaku, i imali su ih punu policu, i piše NOVO! pa će valjda stići i u druge Limače. Nama su super, nismo ih ni rastavili od prošle subote, stalno se vozimo po njima :D

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mi smo takve u jednom komadu kupili u Getrou. Imaj priču Ružno pače na sebi. Jedini problem im je kaj užasno smrde prvih par dana.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj modesty71 prvotno napisa
    Citiraj Lukina mamma prvotno napisa
    Bila sam na Žitnjaku, i imali su ih punu policu, i piše NOVO! pa će valjda stići i u druge Limače. Nama su super, nismo ih ni rastavili od prošle subote, stalno se vozimo po njima :D
    Hvala! :D

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da ne otvaram novi topić, jedno pitanje. Jeste li stavljali puzzle za pod na zid kao neku vrstu izolacije? Naime, imam jedan dio zida u dječjoj sobi koji je poprilično stradao i nije više bijel. Sad nam ne dolazi u obzir krečenje zidova pa sam mislila staviti puzzle. Ali, kako ih i čime zalijepiti? Imate li ideje?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dosta dobro drži ona dvostruko ljepljiva traka koja se inače koristi za tepisone. Zaljepiš na puzle, onda odljepiš drugu stranu trake i ostane ti na puzli zapravo samo ljepilo i stisneš na zid.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj TeinaMama prvotno napisa
    Dosta dobro drži ona dvostruko ljepljiva traka koja se inače koristi za tepisone. Zaljepiš na puzle, onda odljepiš drugu stranu trake i ostane ti na puzli zapravo samo ljepilo i stisneš na zid.
    Hvala ti, ima je doma. Čak smo tu traku stavljali ispod tepiha da se ne poskliznemo.

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sječam se da sam vidjela tih puzzli u offertisimi u ilici...imaju neku ribu acrtanu na sebi i sigurno su u jednom komadu. mislim da koštaju nekih 50-tak kn

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ima ih i u Getrou (Vrbani)...
    Slova, brojevi ili slikice, 10 kom/29,90

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I ja sam tragala za time. One u Getrou mi se nisu sviđale jer su na kineskom i engleskom, to mi nije baš nešto. Ipak sam odustala od njih jer sam pročitala nedavno jedan stari topic na tu temu. :shock:

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...t=puzzle+++pod

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vidjela sam to, i da, na pakiranju je naglaseno da nije za djecu do 3 godine starosti...
    neznam sto si mislila pod time da su na kineskom, jer ima abeceda i brojevi, ono, klasika...

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj spock prvotno napisa
    I ja sam tragala za time. One u Getrou mi se nisu sviđale jer su na kineskom i engleskom, to mi nije baš nešto. Ipak sam odustala od njih jer sam pročitala nedavno jedan stari topic na tu temu. :shock:

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...t=puzzle+++pod
    Dobili su u TL-u. Mi smo kupili s autićima (za dečke), a bilo je lijepih i s medo Winnie Poohom. Te su isto slatke, ali više za curice.
    Ja sam inzistirala na nađemo neke koje su od jednog komada svaka, a ne da imaju nekakve sličice koje se vade. Već sam takve imala pa su dijelovi bili po cijelom stanu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •