Ako netko zna gdje trebam izvaditi uvjerenje o nekažnjavanju, potrebno mi je za slanje molbe za posao.
Živim u Zagrebu.
Hvala!
Ako netko zna gdje trebam izvaditi uvjerenje o nekažnjavanju, potrebno mi je za slanje molbe za posao.
Živim u Zagrebu.
Hvala!
Mislim da ides na opcinski sud
najbolje nazovi na svoj opcinski sud i pitaj kakva je procedura
Našla sam brojeve..idem zvat, treba samo malo bolje tražiti..eh, lijenosti gora od bolesti..![]()
ja sad pročitala da se vadi na općinskom sudu. idem pogledat mupove stranice.
palača pravde. Kad uđeš s lijeve strane. Mislim da rade od 9,00 h (znam da sam došla prerano zadnji put)
Thanks, cure. Baš sam pročitala da su osobe koje trebaju uvjerenje radi posla oslobođene davanja 30kn. Super! još da i posao dobijem.. :?
općinski sud-palača pravde u vukovarskoj!
rade od 9-14h!
pauza im je od 10 ili 10 i30!
sve je jako brzo gotovo i nis ne placas ako je za posao!
Sad sam se i ja sjetila da je palača pravde u pitanjusorry za krivu informaciju
zaboravih reci kako su te potvrde vrhunac besmisla jer aposlutno nista ne znace
protiv tebe u tijeku moze biti proces za pronevjeru, ubojstvo, saobracajku... ma za bilo sto, ali to ne pise na toj potvrdi.. na njoj pise samo to da do trenutka vadjenja potvrde nisi kaznjavan
glupost prve klase![]()
znam, i ja tak mislim, al šta ćeš, kad traže..Mukica prvotno napisa
koalice, nema frke![]()
I navodno je to uvjerenje važeće 6 mjeseci od datuma izdavanjaA ženska na šalteru mi je rekla da ga slobodno nakopiram za sve što mi bude trebalo u tih 6 mjeseci da više ne vadim novo
(savjet ipak nisam realizirala pa nije provjereno)
ne vrijedi kopija. ali možeš tražiti da ti daju više originala.mirje prvotno napisa
tražit ću više primjeraka, pa uvijek se može dat kopija a pokazat original, zar ne?
Uvjerenje o nekažnjavanju u MUP-u ,a uvjerenje da se nevodi krivični postupak u Sudu(nadležnom)..
cure nemojte ove dvije potvrde-uvjerenja miješati...pusa
e, pa ja trebam uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak, a to je na sudu.
a vidiš, i ja sam mislila da je to isto! hvala na prosvjetljenju![]()
nema ne čemu samo pitaj ako mogu pomoći iz tog domena..i bilo mi je čudno da ti trebauvjerenje o nekažnjavanju za posao pa mogla si biti kažnjena u prometu i da nisi skroz"čista2 a to nesmije biti prepreka zaposlenju
sretno na natječaju!!
Ma, ni meni to nije jasno zbog čega, a evo npr. većina škola to traži, pa onda državne službe i gradski uredi i tak dalje..
Hvala, trebat će mi sreće..
100% na općinskom sudu i to bez ikakve naknade.Imaš 2 formulara i samo moraš navest za šta ti treba tj.svrhu za koju to vadiš.I gotovo je kroz par minuta
ne može. mora biti original tj. njima mora ostati original.Layla prvotno napisa
ja sam prije godinu dana tetama rekla da cu se javljati na vise oglasa i da me svi traze originale i one su mi bez problema dale vise originala!! :D
inace su jako ljubazne!