Citiraj pujica prvotno napisa
Citiraj modesty71 prvotno napisa
I na rasprodaji sam doživjela jedno neugodno iskustvo (neću sad tu o tome, jer bi bilo OT), pa sam pomalo razočarana Rodom za koju sam vjerovala da se bori samo za prave stvari.
pa Roda se i bori samo za prave stvari, ali nije trgovacko drustvo - rasprodaja je zamisljena kao pomoc roditeljima i mogucnost skupljanja dodatnog novca za Udrugu, a forumska burza je zapravo dobra volja da se ljudima pomogne, ali nije Rodina vizija, misija ni aktivnost Udruge

ako na cijelom ovom forumu ne mozes naci nista korisno ni zanimljivo od onog sto ova Udruga radi nego ti je bitna samo burza, onda si na krivom mjestu jer za to postoji Plavi oglasnik
Gle, ne znaš kaj sam doživjela, pa nije OK da govoriš tako. Niti u jednom trenu nisam rekla da na forumu nema niš za mene osim burze. Dapače, rekla sam da sam tu već 3 godine, samo ne piskaram cijele dane postove. Dakle, mislim da sam diskriminirana zato jer nemam vremena pisati svaki dan 10 postova ili više. Svaka čast Rodi, to je zbilja hvale vrijedna udruga. Samo hoću reći da nije pošteno diskirminirati ljude na bilo koji način. Ti si me diskrimirala niti ne pročitavši pošteno moje postove u ovoj temi. Dakle? Znam da su Rode zapravo ljudi, svi smo mi ljudi. Ako ja smetam na ovom forumu zato kaj se bunim, onda možda bolje da odem? Na Plavi Oglasnik! Hvala ti.