Zahvaljujem na ulijetanju Ivy![]()
Kao sto sam rekla, nije nam cilj bio diskriminirati. Cilj nam je bio da se forumasi osjecaju ugodno na burzi, i da imaju prilike kupovati/prodavati s ljudima koje koliko toliko "poznaju" preko foruma, te da stanemo na kraj preprodaji i preprodavacima.
I mozete biti sigurni da necemo dozvoliti da netko dodje nabijati postove - kao sto smo i do sada micali ljude s foruma zbog burze, necemo se ni sada libiti toga![]()
Burza je zaista tu samo kao pogodnost forumasima. Cilj i poanta postojanja ovog foruma je ipak sasvim nesto drugo. A burza nam je odnijela energije u zadnje vrijeme vise nego svi podforumi zajedno. To zaista nije vrijedno ulozenog vremena i truda. I vjerujte mi ukoliko ni ovo ne bude funkcioniralo, ja cu prva predloziti ukidanje burze Upravnom Odboru Udruge. Trosenje ovoliko vremena na nesto sto je tu samo kao extra + svemu sto mi promicemo i za sto se borimo meni nije prihvatljivo. Po meni, previse utrosenog vremena koje je moglo biti utroseno na puno pametnije i korisnije stvari.
Hvala na razumjevanju![]()