Citiraj anchie76 prvotno napisa
Citiraj Wedding prvotno napisa
Citiraj mirjana prvotno napisa

Ni ja ništa ne vidim :? Očito burza nije za mame koje nemaju puno vremena za pisanje po forumu (+ brisanje starih topica) :/ bez obzira koliko dugo su ovdje

Razočarana sam...
Potpuno te kuzim......... i ja sam razocarana totalno. Stvarno ne volim privilegiranosti jer po ovome ispada da netko tko se tek ulogirao a stvarno mu nesto treba ( jer nemaju svi iste materijalne mogucnosti da mogu kupovat nove stvari koje su mnogo skuplje od ovdje ponudjenih) ne moze nista kupiti.

Ba me zanima kako ide prodaja kada mnogo oceva i majki ne moze nista kupiti ? - Malo sma sarkasticna ali eto, moram
Zao mi je da se tako osjecate. Problema s burzom i preprodavanjem je bilo zaista puno. Granicu smo morali nekako povuci. Ovo trenutno se cini kao relativno ok rjesenje. A sto se kupovine tice, postoje i oglasnici, i u konacnici i nasa rasprodaja. I da, nemamo nista protiv da povlacenjem ovog poteza burza izgubi na popularnosti. Uvjerenja sam da je dobila na prevelikoj vaznosti u zadnje vrijeme (u odnosu na neke druge podforume za koje smatram da su puno bitniji).
Uhvatit cu se ovoga sa preprodavanjem....... ne sjecam se nicka te osobe ( steta) ali ta osoba itetako je dugo na forumu i sada ima pravo burze a ona je jedna od onih koja ne da trguje i preprodaje nego valjda ima i butik djecje opreme jer je stalno nudila robu sa a od te robe vecina je sa etiketama - svi smo dobili puno poklona koje nismo i necemo nikad iskoristiti ali ona je ipak imala previse pa sad cisto sumljam da je sankcionirana - da znam nick iskreno odmah bi ga rekla jer me vec pikala u oko

Iskreno se nadam da se sad nece pojavit ekipa koja ce nabijat postove - ali mislim da sam u krivu