ja i dalje mislim da je burza najkorisnija budućim ili friškim roditeljima za kupovinu krevetića, kolica i sl. skupih stvari, a takvi u pravilu imaju malo postova. kad skupe postove i vrijeme te stvari im više neće trebati jer su ih morali nabaviti kad im se beba rodila.
ja sam na burzi u svojim prvim postovima u visokoj (rizičnoj) trudnoći kupila maramu, da nije bilo burze, sumnjam da bih išla u trgovinu i kupila ju za duplo više novaca jer financijski ne bih mogla podnijeti rizik za kupovinu nečeg meni tako nepoznatog i za što nisam sigurna kako bi funkcioniralo.
mi smo danas maramoovisnici i da se našoj marami nešto dogodi ako treba tjedan dana ne bih jela da kupim drugu.
samo mogu zaključiti da smo i ja i moja beba (i muž i starija kćer) sretni što ta pravila nisu vrijedila onda jer je pitanje da li bismo bili upućeni u čaroban svijet maramašenja i prednosti, ljepote i novu dimenziju koju ono donosi roditeljstvu da onda nismo mogli vidjeti burzu.
i zato sam žalosna što ju sada ne vidim... a taman smo počeli razmišljati o platnenim pelenama...