samo da se malo "objasnim"mirjana prvotno napisa
![]()
kako to kažu u mom rodnom kraju... ne laje kera radi sela...![]()
inače nisam nikada ništa ni prodala ni kupila preko burze (stvarno mi njenim brisanjem nije nestao ni jedan post), ali u zadnje vrijeme virkam na burze u potrazi za povoljnim slingom (marama mi pretopla i preduga za nošenje na boku, a opet ne da mi se davati puno novaca na nešto bez čega realno mogu - jer marama ipak može poslužiti) ili npr hranilicom (ova je u upotrebi 3 godine i može još malo, ali stvarno je već rasklimana - opet nije nužno kupiti novu, jelte, ipak sam na produljenom porodiljnom - a znamo koja je to crkavica)
znači, nije burza ono zbog čega dolazim, samo mi je zgodno usput malo pogledati.
naravno, prihvaćam pravila takva kakva jesu i ako je to način da se stvari srede, ja se ne bunim (samo zato da bi meni eto bilo zgodno samo usput virnuti)
ipak, razočarana sam zbog toga što nigdje ne postoje pravila i uvjeti za postanje na burzi, nego ću ih vidjeti tek kad budem mogla na tu burzu (i stvarno, meni nije bit u toj burzi, jednako bi se osjećala za bilo koji drugi podforum)
a što se broja postova tiče, i dalje ću ih imati malo jer pišem samo onda kad mislim da imam što reći i da ću nekim svojim iskustvom nekom pomoći, ne stignem ni pročitati sve što me zanima, a dok ja otvorim neki topic, uglavnom je već sve rečeno i mogla bi samo citirati i potpisivati (a to mi se baš i ne da)
off topic, dok ja skupim neki malo veći broj postova opet ćete prijeći na neki novi forum pa ću krenuti od nule( da da bila sam registrirana i na onom starom forumu
)
eto toliko od mene 8)

)
( da da bila sam registrirana i na onom starom forumu
)