dok ne zaključate ovaj topic.. da se i ja malo izjadam i tako zaradim još jedan post ..
da ne moram redati želje i pozdrave (jer ovo ipak nije radio šabac - emisija želje i pozdravi - neka mi ne zamjere oni koji slušaju tradio šabac) jer za to nemam ni vremena, ni volje (jer to ipak nije svrha postojanja ovog foruma - iako sam i sama pozdravljala i čestitala forumašicama koje sam do sada "upoznala").. a i nije takva sila da moram vidjeti tu burzu odmah.

mene je jedino malo povrijedilo to što sam se nedavno učlanila u rodu (i platila članarinu) i naravno da kao takva nova roda nemam još puno postova.. a što se tiče buze sam strpana u isti koš sa preprodavačima i nepoželjnima..

na burzi nisam do sada ništa prodavala, ali sam kupila nešto platnenih pelena (ne bismo mogli početi s platnenima i ne bi se navukla na platnene da nije bilo burze), knjiga (rodastih) i babylegse - sve su to stvari koje se baš ne mogu naći u plavom oglasniku, kupi-prodaj, aukcije i sl :/
a što se tiče rasprodaje - zaista bih voljela doći na jednu (i svakako hoću na jednu od slijedećih) - ali potegnuti iz Istre smo zbog rasprodaje.. treba objasniti MM tolike troškove puta za nekoliko krpica.. burza je bila super za ljude koji nisu iz zagreba..