Da ne bi sad ispalo da si "nabijam" broj postova, samo da kažem nešto.

mamam courage, napisala si mi točan datum otkad sam napisala valjda svoj prvi post. Ja se ne sjećam toga, ali definitivno pratim forum već 3 godine i to mi ti ne možeš osporiti jer nemaš podatak kad sam počela čitati. To kaj ne piskaram svaki dan ne znači da nisam tu. Nije pošteno da se neka piskaranja i prepiske smatraju "vjernošću" i aktivnošću na forumu, i da se očekuje da netko svaki dan napiše po post. Koje su to gluposti. Ja comp stignem upaliti svakih 10-ak dana, a nemam ni internet na poslu. A dok sam ga i imala, nisam imala priliku ni otvoriti forum, a kamoli pisati. Ma fućka mi se, ne moram vidjeti burzu, ali mislim da je odluka tko smije a tko ne zbilja diskriminatorska i ne sviđa mi se.

I još je tajna broj postova. Kaj Rode postaju nešto ko Masoni - tajno društvo?

Ako je bila namjera da se članice poznaju kad kupuju jedna od druge, onda se to može obaviti i privatno među poznatima? Zašto ne ostaviti mogućnost drugima da kupe na vlastitu odgovornost?

Ako je nedostatak burze bio to da je uzimala puno prostora, zašto se nije to riješilo tako da se da oglas na koji se onda odgovara sa pm ili na mail, pa da se ne troši prostor foruma? Mislim da su sve ove spike o našoj dobrobiti totalna farsa. Meni nije u interesu.

Nisam nikako tu zbog burze, našla sam hrpu korisnih savjeta, možda tu i tamo kome koristila, i super mi je forum kao takav. I ne kanim otići s foruma iako se osjećam pomalo nepoželjna. Ali vi svi koji ste se narogušili na naša negodovanja, razmislite kako bi se vi osjećali da vas netko diskriminira, a da čak ne znate ni kako da se riješite te diskriminacije? :?