Citiraj sorciere prvotno napisa
modesty, koji je tvoj problem? jel ti forumska burza životno pitanje?

registrirala si se pred više od dvije godine ( Pridružen/a: 23. 04. 2005. (01:36:10) ) - a koliko postova imaš? ŠEZDESETTRI!

o kakvom "zatvorenom" društvu govoriš? pa forum ti je otvoren cijelo vrijeme. nije moguće da od tisuća otvorenih tema - nisi mjesečno mogla naći desetak u kojima bi nešto napisala.
Koji je moj problem? Nemam ja problem Kad si me već tako provjerila, da li si vidjela možda da ne pišem zato da pišem, nego kad stvarno imam nekaj za reći? Nisam osoba koja se voli isticati i nametati svoje stavove, pa zato ne odgovaram na sve neodgovorene postove. Nemam niš protiv onih koji to tako rade, ak imaju vremena zašto ne. ALI JA NEMAM VREMENA. Evo danas slučajno imam upaljen comp cijeli dan jer radim nekaj drugo, a dijete mi nije doma. Ali inače mi ne pada na pamet visiti na forumima non-stop. To sam radila pol godine na faxu i više mi to ne treba. Ne vidim zakaj ja tu moram ikome objašnjavati zakaj ne pišem tak puno ko neki. Ok, ak je osoblje Rode odlučilo da su kriteriji takvi, nek im bude, ali ja i dalje osjećam razočaranje jer sam mislila da je Roda otvorenog tipa, a tajenje broja potrebnih postova me asocira na zatvoreno društvo. Kaj to ne zvuči ko neka tajna inicijacija koju ne mogu znati obični smrtnici?

I meni je sve ovo već smiješno, ali ne i simpatično. I da sutra uđem u izabranike koji mogu vidjeti burzu, i dalje bih bila razočarana s tim da ju ne mogu vidjeti svi, jer nije pošteno.

I da, meni je burza bila bitna, jer sam nezaposlena i svaka kuna mi je bitna. Ako nekom nije, blago njemu.