Bas sam frikZrinka je dobro objasnila, najstrasnije mi je kad, nakon sto 9 mjeseci nosim bebui u sebi i povezana sam s njom, u rodilistu mi je odnesu i osim podoja, oni se brinu za nju i premataju je i dobiju priliku da uzivaju u tim prvim reakcijama, pa i prvim stolicama. A mama daleko... ovaj put mi je s Nolom sve to bilo omoguceno. Imam osjecaj da sam zaista sudjelovala u njenom zivotu od samog pocetka.
Jos jedan razlog zbog kojeg sam se veselila mekoniju je zato jer s njim odlazi i visak bilirubina pa sto vise i sto prije dodje mekonij, manja mogucnost povisenog bilirubina i zutice, dakle, kraci ostanak u rodilistu![]()

Zrinka je dobro objasnila, najstrasnije mi je kad, nakon sto 9 mjeseci nosim bebui u sebi i povezana sam s njom, u rodilistu mi je odnesu i osim podoja, oni se brinu za nju i premataju je i dobiju priliku da uzivaju u tim prvim reakcijama, pa i prvim stolicama. A mama daleko... ovaj put mi je s Nolom sve to bilo omoguceno. Imam osjecaj da sam zaista sudjelovala u njenom zivotu od samog pocetka.
Odgovori s citatom