Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 118 od 118

Tema: koji digitalni fotić?

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da se i ja javim
    kupila canon power shot G7 (imala sam G2), i zasad sam super zadovoljna. Mamio me SLR na sniženju, ali oni kratki filmići su mi prevrijedni.
    btw, savjet da kupim baš taj fotić sam dobila od nekoliko profi fotografa, koji i sami imaju takav.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa
    mi imamo Canon A450, super je! Samo sto guta duracellke k'o velikiiiii
    još nisam uspjela spržiti bateriju ali me zanima kakvu dodatnu karticu kupiti i gdje. totalni sam tudum.

nikilo

Početno

preporuka Nikon -Canon
    Imala sam i sony ali oni jednostavno ne prave dobre fotice.Jako su spori u okidanju cak znaju i blokirati kad zelis slikati sve dok fotic ne fokusira.kad se slika unutrasnjost od 5 slika kojim se slikao isti objekt 3 ce biti ok a 2 tamne why??? mi nismo bili sretni to je bilo prije 2 god,a sad smo na Nikonu i velika razlika.Mozda su napredovali i u soniju

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    još nisam uspjela spržiti bateriju ali me zanima kakvu dodatnu karticu kupiti i gdje. totalni sam tudum.
    E ja sam isto totalni tudum, al sam kupila dodatnu karticu uz fotić na koju stane milion slika, a baterije sam kupila one punjive i sad sam si super Sve mi je striček u dućanu objasnio (al nisam ništa zapamtila, već sam samo sve kupila), najbolje otići u dućan s fotićem pa ćeš vidjeti. Ove za punjenje su super baterije, ne prazne se brzo i za 6 sati se napune.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ne bih sad pojašnjavala zašto nisam odmah kupila karticu (tko je bio u ve-milu, znat će ), samo bih voljela da me netko poštedi traženja i kaže trebam li neku specijalnu karticu i kamo da odem.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

ne bih sad pojašnjavala zašto nisam odmah kupila karticu (tko je bio u ve-milu, znat će ), samo bih voljela da me netko poštedi traženja i kaže trebam li neku specijalnu karticu i kamo da odem.
    Kartica koju tvoj fotić koristi za spremanje fotki i filmića, ovisi od firme koja ga je napravila. Ja imam olympus i on koristi xd card kartice. Sony ima neke svoje kartice Memory stick Duo, a ostali uglavnom koriste SD kartice koje su najjeftinije. Pogledaj na uputstvima od fotića, mora ti negdje pisati koju memoriju koristi. Naravno cijena kartice ovisi i o kapacitetu.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tip kartice će ti preporučiti zaposlenik u dućanu sa foto opremom. Traži neku brzu jer ti spora kartica može usporiti rad fotića.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sd, uzmi 1 ili 2 giga

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

nisam sve čitala, ali koga zanima, u najnovijem bug-u ima sve o digitalnim fotićima - to je tema broja

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi kupili Canon a550
    Sve 5 za sada. :D
    Bice lijepih slicica sa mora!!!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sljedeci tjedan decko i ja idemo kupiti novi digitalni aparat i dvoumimo se izmedju Sony T100 i ixus 75. Imate vi kakvog iskustva sa ovim foticima posto koliko god gledam reviews sve mi se cini da sam vise zbunjenija odlukom :?
    oba imaju 3" display i oba su prekrasna.... jedino mi je bitno na kojem su fotke kvalitetnije??? Svi hvalite Canon a ima li Sony-ljubaca
    Tnx

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

iako ja imam sony-a (onog malo veceg, i super sam zadovoljna s njim o cemu sam pisala vec gore) mislim da canon nema premca medu kompaktima.
    moja preporuka bi bila ixus.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi nećemo sigurno više ni sony ni olympus
    ovaj zadnji olympus fe 310 je darovao t-com (vjerojatno vas ima još) i totalno je s...
    radi tako tamne slike u zatvorenom prostoru , a najnovije mu je prikazivanje upozorenja da je baterija prazna a taman pune stavim.
    da, baterije su baš za njega, nije stvar u njima.
    i ovo s tamnim slikama sam primijetila da se žale na nekoliko foruma.

slijedeći bih canon

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Podizem temu.

Kupujem DSLR fotic, medjutim nisam sigurna koji .

Zanimaju me iskustva za:

- Canon Eos 1100 D
    - Canon Eos 500 D (ovaj ima u ponudi twin kit objektive, osim 18-55, i 70-300, ali jos moram vidjeti da li imaju stabilizaciju slike (IS)
    - Canon Eos 550 D
    - Nikon D3100
    - Nikon D5000
    i iako sam si rekla da ne bih isla ponovo na Olympus, zanima me i PEN E-PL2 (takodjer s twin kit objektivima, 14-42 i 40-150)

Unaprijed zahvaljujem!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Brisem s popisa ovaj s kit objektivima (nema IS), ali dodajem Nikon D90....

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

uvijek i zauvijek samo canon!!!!!!! trenutno imam canon powershot sx120IS, 10mp, 10puta optički ,4 puta digitalni(u kombinaciji 40puta),objektiv je od 6-60mm,oni filmiči za snimanje su odlični. ma genijalan je,slike su čiste,jasne,boje na slikama su odlične,kada slikam krajolik ,planine ,more pregenijalno ispadne.... imala sam i olimpus,kodak ali nism bila tako zadovoljna kao canonom.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I meni se tako čini, iako sada imam pentaxa (duga priča, bio je nevjerojatno povoljan). Za većinu canona imaš alternativni firmware uz kojeg se dadu raditi nevjerojatne čarolije. Kad vidim da mi je za pentaxa problem postići i najjednostavnije operacije, poput slikanja u raw formatu ili postavljanje balansa bijelog ... canon je jednostavno zakon.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni se ipak cini da cu se s Olympusa (slike u potpisu su s njega, SP-510 UZ) prebaciti na Nikona... Samo da jos nadjem povoljnu cijenu, ovaj Nikon D90 je mrcina, a jos ako uz njega uzmem 18-105 VR objektiv.... Jednostavno, tako dobro lezi u ruci!

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •