Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 62

Tema: razmak između dojenja

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno razmak između dojenja

bok cure...
    moj bebac od 2 mjeseca na ciki papa svakih 2 sata...lijepo napreduje , ali mi se čini da dosta često traži ciku, pa se bojim da se ne najede dovoljno ..
    koliko vama traju razmaci između dojenje????

znatizeljna avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

kod nas nekad nije ni bilo razmaka, a ponekad je jela nakon 4 sata. Mislim da nema pravila. Možda bi se tvoja beba samo malo mazila.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

csi, ne brini ništa kad kažeš da lijepo napreduje. ne traži on ciku samo kad je gladan. traži je i kad želi biti blizu tebe, maziti se, osjetiti te...
    još je to mala bebica, zaboravi na sat i uživajte! još malo pa će ga početi zanimati svijet oko njega, pa će se to sve prorijediti i skratiti.

belurka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

csi strpljenja...kad malo poraste i kad cika prestane biti "zakon" ce ti se to regulirat. Ali sve zavisi od bebice...nisu sve istih zahtjeva!!

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kod nas ima dana kada jede svakih 1-2h, a ponekad zna proći i 4-5 sati a da ne jede
    Tako da ni kod nas nema baš nekog razmaka, ponekad se oni hoće samo maziti...

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Majcino mlijeko je brzo probavljivo pa zato prije i ogladni. Ili ne dodje do onog zadnjeg masnog mlijeka pa ga ne zasiti za duze.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Vid je imao jedan podoj dnevno ; (koji je trajao 24 sata)
    a Bruna je na dva, a u najboljem slučaju na tri

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mihael ima mjesec dana, najveći razmak u sisanju mu je sat i pol- a najčešće traži već nakon 45 min ili sat. Vjerujem (živim u nadi) da će se s vremenom to produžiti!

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moja beba također ciki svaka dva sata tako da mislim da je to normalno, pogotovo sad kad je vruće! Također se nadam da će se uskoro produžiti taj razmak između podoja!
    :D

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i moja je u to vrijeme držala razmak 1,5 h, a onda sam pročitala da je majčinom mlijeku dovoljno 90min da ga želudac probavi, pa očito moj mali ždero nije dopuštao da želudčić bude iti minute prazan

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moja bebica nekid ciki svakih pola sata a noću prođe i do 4 ipo sata da spava , zanima me kako i kad mjenjati cicu kad jwe razmak između dojenja malen,npr. svakih pola sata

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Prva tri mjeseca svakih sat vremena danju, noću malo duži razmak. Kad je tražio papati, znala sam da je puni sat prošao.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

podižem temu!
    moj mali jede svako sat, sat ipo po danu. jedino kad se baš zabavi nečim (spavanjem, šetnjom, nošenjem) produži malo. po noći je super: u 20.30, oko 3 i oko 6-7.
    e sad, kako sam ja počela dojiti tek prije 2 tjedna (do tada bočica), a on sad ima 3 mjeseca, znači nije mala beba , da li bi trebao taj razmak po danu biti veći? i kako da to napravim?

i, jedna medicinska sestra mi je savjetovala da noćni podoj u 3 polako prebacim na cca 11, tako da imam duži period spavanja. da li je netko uspio takvo "dresiranje" bebe?
    Posljednje uređivanje od littletunafish : 16.05.2013. at 21:47

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako sam ja počela dojiti tek prije 2 tjedna
    Vise/cesce sisanja znaci vise stvaranja mlijeka.
    Racunaj kako ste vi na pocetku, bez obzira koliko je dijete staro i dozvoli da se razmaci sami urede s vremenom.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ne bi taj razmak trebao biti veći, tim više što je tvoj maleni "fiški sisavac"
    neka djeca traže česte podoje i dojenje na zahtjev je najbolji način da se regulira ponuda i potražnja mlijeka
    ovi podoji po noći su super (noću se luči najviše hormona zaduženog za proizvodnju mlijeka), ja ne bih nikako ukidala noćni podoj - mislim da bi, s obzirom na dob malenog i na činjenicu da tek odnedavno dojite, od 11 navečer do 6 ili 7 ujutro bila prevelika pauza

sad samo dojite, bez izdojenog ili adaptiranog (ne znam što je jeo prije)? je li maleni možda izvagan u zadnjih dva tjedna? koliko mokrih i pokakanih pelena ima u 24 sata?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

BusyBee, istovremeno smo postale

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hi laumi, busy bee je vec upoznata-pruzila veliku podrsku da uopce dojim
    Sad iskljucivo dojim,danas se mali vagao, ima 7150g,sto je +550g i 67cm (+5cm) od proslog mjeseca.ali ne znam kako je zadnjih 2 tjedna razlika. Sad dojim bas kako on hoce jer je imao neki proljev zadnja 2-3 dana

A ovo 11 ili 3 -razmak bi bio isti kao i sad od 8 do 3, zar nije svejedno za mlijeko? Mene zanima je li itko uspio tako promijenit ritam bebi

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

I prije sam izdajala ( bilo je i adaptirabo ali sam,postupno smanjivala

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

izgleda da te nisam dobro razumjela
    ovaj večernje/noćni raspored kojeg sad imate mi zvuči puno bolje za ovu fazu u kojoj ste sad (2 tjedna isključivog dojenja), nego da radiš neke veće pauze
    bolje za bildanje proizvodnje mlijeka
    naročito ako dijete samo traži

malen je on još za uvođenje rasporeda
    sad bi bilo najbolje da ga ga dojiš na zahtjev, da se uspostavi proizvodnja mlijeka baš prema bebinim potrebama
    možda bi ti bilo izvedivo da beba spava s tobom, barem od prvog noćnog buđenja za sisanje? tako da usput možeš dremuckati, dok se on nasisa.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    malen je on još za uvođenje rasporeda
    zašto onda svi (npr ta medicinska sestra koja radi u rodilištu, pedijatrica malenog, znači ljudi iz struke) predlažu taj raspored svako 2-3 sata ako njega nije moguće izvesti?
    kužim ja da oni meni žele dobro jer s ovim sadašnjim režimom stvarno ne stignem ništa napraviti, ali ovako se ja osjećam da nešto ne radim dobro

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Zato što ti žele dobro,
    a nedostaju im bazična znanja o fiziologiji dojenja i saznanja kakve loše posljedice može imati takvo interveniranje u dojenje na zahtjev...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo, paklenica je žena iz struke

dojenje svakih 2-3 sata uopće nije loše ako je to raspored kojeg je dijete samo uspostavilo, znači, da ne traži češće
    i pod uvjetom da dobro napreduje (dobiva na težini, raste u dužinu), a što se može vidjeti i po broju mokrih i pokakanih pelena (zato uvijek inzistiramo na tim pitanjima, da vidimo da li dojenje funkcionira kako treba)

ovako male bebe treba dojiti na zahtjev jer tako osiguravamo da dijete pojede onoliko koliko mu treba i da majčino mlijeko proizvede onoliko mlijeka koliko njenom djetetu treba

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mi amo friski cicaci, stari smo tek punih tjedan dana. Samo da priupitam da vidim da negdje ne grijesimo. Papa na zahtjev, nekad prode 3h, nekad 4h, mozda i koju minuticu vise. Al puno popapa pa je vjerojatno duze sita. Mlijeka imam puno al u jednom podoju pocica nekad i obje sise. Pokakani smo kod svakog prematanja i to dosta. I popisani. Jel to ok? Jel bi ju trebala ipak budit svaka 3h?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imate li bar 8 podoja dnevno, od kojih jedan nocni?
    Kakve su stolice? Zlatno zute?

Iako nije bas skolski primjer, ali ako dijete stvarno ima krcate pelene i samo se budi za dojenje i sise dok samo ne otpusti dojku i doima se zadovoljno, rekla bih da je sve ok. Bilo bi dobro imati barem jedan nocni podoj pa mozda cak i dva (jedan do pola noci, npr. drugi pred jutro) i zbog toga sto se prolaktin luci pojacano nocu, ali i stoga sto se pokazalo da su ti periodi budnosti vazni za dijete, uz to sto je stvarno prevelik period da novorodjence bude bez hrane dulje vrijeme.

Super za odlican pocetak!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Papamo od 22 do 23h. Popapa skoro obadvije cice, pa u 3 do 4 tu papa malo manje, i onda u 8 se toliko napapa da imam osjecaj da joj je previse. Kakica je zlatna, da i uvijek se pokaka bas dok ju uredim da mi bude cista :D
    Al je rodjena sa 2680, s bolnice je isla s 2570. Sad cekamo u pon patronaznu da vidimo kolko je dobila. Zadovoljna je. Svo ostalo vrijeme ona spava bez da kmrkne. Ja ju budim 2 put dnevno prije papanja pa se pomazimo i poigramo po pol sata, sat.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni se cini da je sve ok i da nemoras brinuti.
    Vjerujem da mozes mirno cekati pregled kod pedijatrice.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

UPDATE:
    odlučim ja tako da mu neću uvoditi noćni raspored jer nema smisla.
    ALI
    prekjučer se mali probudio slučajno oko 11 (ja sam kihnula i to ga je probudilo ) i plakao neutješno (mislim stvarno, ko da sam ga istukla a ne kihnula)
    u svakom slučaju dam ja sisu, on se najeo i prespavao do 6!
    mislim se, pa idem probat.
    sinoć sam mu dala onda papat oko 11 (nije se probudio, samo sam mu uvalila sisu), ali majstor se onda opet probudio u 2, ko da se ništa nije dogodilo.

wild rose avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Moj bebach ima 4 mjeseca i 10 dana, unazad mozda mjesec dana pa makar 4 noci sedmicno odspava od 22 do 6-7, znam da je to prilicno velik razmak, pokusavala sam da mu dam siku dok spava ali on tako uopste ne zeli da doji, a ako ga probudim bude jako nervozan. Ukoliko ne spava toliko u komadu obicno se probudi oko 3, a onda nastavi do 8. Po danu doji svakih otprilike 2h. Raspolozen je i ne bih rekla da mu nesto fali. Nismo odavno bili kod pedijatra ali po odjeci vidim da napreduje, ali ipak me pomalo kopka da li mu je previse sto toliko spava u komadu...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

wild rose, koliko mokrih pelena ima po danu (24 sata)?
    kakav je prirast na težini bio do sad?

meni se čini da je kod vas sve u redu
    tvoja beba više nije novorođenče i ne treba dojiti jednako često kao i beba do nekih 2-3 mjeseca starosti
    tim više što često doji po danu
    ako fino napreduje na ovo režimu, uživaj u prospavanim noćima
    Posljednje uređivanje od laumi : 24.05.2013. at 16:45

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Moja beba je pocela spavat noc sa napunjenih 2mj I ja sam se isto napocetku jako brinula da nece dovoljno jesti/dobit na tezini/ jer je spavanjem pocela preskakat nocni obrok (koji smo od pocetka imali samo jedan, jednostavno je bila takva beba)
    Cak sam je par noci na pocetku budila I davala izdojeno mlijeko I naravno poremetila joj san I bila bi jako nervozna I grintava cijeli sljedeci dan jer nam se hranjenje od cjelodnevnog nacicavanja kako je to bilo prije svelo na 4do5 dojenja dnevno.
    Onda sam odustala jer sam shvatila da to nema smisla, da ona lijepo dobiva I bez tog nocnog obroka.

wild rose avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Upisken bude uvijek kada ga presvlacim, znaci negdje 5-6 puta po danu, navece posto se ne budi i ne presvlacim ga, pelena ujutro bude puna. Kaki nekad 3-4 puta u danu, nekad 1-2, ali kada manje kaki pola dana provede pokusavajuci i vidim da mu smeta. Rodjen je sa 2450 gr, sa 7 dana imao je 2500, sa mjesec 3600 a sa dva mjeseca i 10 dana 4800 gr, nakon toga ga nisam vagala kod pedijatrice, vagala sam ga kuci i imao je oko 6 kg.

wild rose avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jedino sam primjetila otkako duze spava navece podoji po danu mu duze traju, pa me zato strah da mu nije malo...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj wild rose prvotno napisa Vidi poruku
    Jedino sam primjetila otkako duze spava navece podoji po danu mu duze traju, pa me zato strah da mu nije malo...
    Isto, nama bi ponekad znalo trajat po sat I pol, cak I duze, jer sam ja forsirala po 3letdown-a u svakoj siku (a nama je oduvijek bilo obje sike za jedan podoj) Bila sam uvjerena da tek sa trecim letdownom ona dodje do najmasnijeg mlijeka, sad kad na to mislim sve mi to para smijesno I da sam pretjerivala.
    I onda kad je imala 5mj vise nisam forsirala 3letdown-a nego dva I vrijeme dojenja se smanjilo na cca 45min a kad je napunila 6mj vise nisam nista pazila I sad nam podoj traje do pola sata maximum (2sike) s time da "stvarnog" sisanja ima mozda 5min po siki a ostalo je mazenje.
    Sto manje razmisljas o milimetrima, je li dovoljno pojeo/pojela, je li gladan/gladna, imam li dovoljno mlijeka to ce ti biti lakse. Eh da sam ovo shvatila malo prije zivot bi mi bio takoooooooo laksi I prije bih pocela uzivat u dojenju

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

marusha, odakle ova ideja o brojanju refleksa otpuštanja mlijeka?

što s majkama koje ga nikada nisu isjetile?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Pa kazem da sam pretjerivala, mislim da cu sa drugim djetetom (jednog dana) bit puno vise relax. U biti mislim da sam si sama kriva zbog duuuuuugih podoja. Zato sam napisala da sam forsirala.
    Nije zaludu izreka: "sto stariji to pametniji"
    I znam da puno zena letdown kao npr moja sestricna koja evo ima 4oro djece, troje je dojila svakog preko 18mj, 4. je jos mala beba, pa nikad nije osjetila otpustanje mlijeka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj marusha99 prvotno napisa Vidi poruku
    Moja beba je pocela spavat noc sa napunjenih 2mj
    kakve su ti cice bile kad ti beba nije sisala tijekom noći? ja sam sinoć imala razmak od 7 sati i imala sam osjećaj da će puknuti! što raditi u tom slučaju?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Uh uzas prve 2/3 noci, a nakon toga mi je tijelo skontalo i prilagodilo se I manje proizvodilo mlijeka. Prvih dana grudi ko lubenice a nakon toga zvake

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Lijepi pozdrav svima!imam pitanje.imam bebu koja je stara 25 dana.puno sam citala vasa iskustva sa dojenjem i znam da treba minimalno 2 mjeseca da uskladimo ritam a ja umam jaku zelju za sto duze dojenje a moj problem je taj da mi nemamo period od sat vremena izmedu podoja nego smo konstantno na cici ako uspijem pol sata u komadu da odspava bez sike to je super i jos nesto ne kaka mi svaki dan nego svaku 4 ili 5 dali je to normalno?jedan dan sam joj probals dat dohranu jer sam mislils da je gladna al ju nije htjela i sretna sam sta nece bocicu al me muci sto ne kaka svaki dan a jos nema ni mjesec dana.ako mi neko moze rec nesto u vezi toga da se ne brinem ako nema razloga za brigu.hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

za kakanje pitaš doktoricu ili patronažnu, ionako ti je sad brzo prvi pregled.
    ima dosta primjera gdje neredovita stolica nije problem, beba jednostavno kaka svako x dana, ali to se ne može samo tako nonšalantno zaključiti. a za razmake između dojenja koliko čujem trebaš stisnut zube i čekat. ja sam počela dojiti isključivo tek prije mjesec ipo, i sada jede uglavnom svako 2 sata, a nekad se prevari pa na 3, a to nije mala beba već ima 4 mj...i to je individualno.
    pomažu 2 stvari:
    - zaboraviš da si imala svoj život i podrediš se djetetu, onda će ti biti svejedno što je cijeli dan na sisi
    - dojenje vani - onda možete barem sjediti u parku

meni je svejedno sad koliko često jede, jer kad počne papat, ja izvadim knjigu

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ketty3, normalno je da dojena beba nema stolicu po nekoliko dana i normalno je da je cijelo vrijeme na cici.
    pročitaj malo ovaj tekst http://www.roda.hr/article/readlink/1890, a i još nekoliko tekstova iz rubrike.
    ako si previše zabrinuta, nazovi SOS
    SOS - telefon za dojenje 01 61 77 520 i 091 22 77 220

5. svibnja 2003. godine krenuo je s radom Rodin SOS - telefon za dojenje. Otad do danas radi bez prestanka. Sve mame koje imaju problema, pitanja ili nedoumica oko dojenja slobodno nas mogu nazvati na ove telefone: 01 61 77 520 i 091 22 77 220.

Pozive primaju naše educirane volonterke, mame za pomoć u dojenju. Na ovom telefonu ne možete dobiti medicinske savjete.

Na telefon možete zvati svaki dan:

radnim danom od 15 do 21 h,

vikendom i blagdanom od 9 do 21 h.

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Ma pitala sam patronaznu i rekla mi je da joj stavim toplomjer u guzu al ja je nebi rado s tim mucila ak nije potrebno.kolko ja vidim nju to ne muci.za tjedan dana idemo na kontrolu pa cemo vidit kak napreduje.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ketty3 prvotno napisa Vidi poruku
    Lijepi pozdrav svima!imam pitanje.imam bebu koja je stara 25 dana.puno sam citala vasa iskustva sa dojenjem i znam da treba minimalno 2 mjeseca da uskladimo ritam a ja umam jaku zelju za sto duze dojenje a moj problem je taj da mi nemamo period od sat vremena izmedu podoja nego smo konstantno na cici ako uspijem pol sata u komadu da odspava bez sike to je super i jos nesto ne kaka mi svaki dan nego svaku 4 ili 5 dali je to normalno?jedan dan sam joj probals dat dohranu jer sam mislils da je gladna al ju nije htjela i sretna sam sta nece bocicu al me muci sto ne kaka svaki dan a jos nema ni mjesec dana.ako mi neko moze rec nesto u vezi toga da se ne brinem ako nema razloga za brigu.hvala unaprijed
    Dobro došla na forum!

Možeš li mi odgovoriti na nekoliko pitanja:

1) s kojom težinom je dijete rođeno? koja je bila najmanja težina?

2) da li je u međuvremenu izvagana?

3) je li vas nakon dolaska iz rodilišta posjetila patronažna sestra? ako je, da li je vidjela kako dojite i je li komentirala kako beba hvata dojku?

4) koliko mokrih pelena imate u 24 sata?

5) koliko često dojiš (od početka jednog podoja do početka drugog)? dojiš li prema nekom rasporedu ili kad god dijete želi?

6) ograničavaš li podoje (vremenski)?

7) daješ li u jednom podoju jednu dojku ili obje?

8) kako se dijete ponaša kad je na dojci - primjećuješ li gutanje, koliko dugo dijete aktivno siše (vuče i guta)? je li uspavana na dojci?

9) da li je imala žuticu?

za sada ću ti samo napisati da je normalno da ovako mala beba želi stalno biti na dojci budući da je dojka puno više od izvora hrane, ona bebama daje sigurnost i utjehu.
    osim toga, majčino mlijeko je lako probaljivo pa dosta djece ima potrebu često sisati.

dijete do 6. tjedna starosti trebalo bi imati minimalno 5-6 mokrih i 3-4 pokakanih pelena (stolica bi trebala biti barem veličine kovanice od 5 kn) u 24 sata.

evo, toliko za početak, znat ću ti više reći kad odgovoriš na pitanja.

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Rodena je sa 3190 a pustena iz bolnice sa 3020.popiskanih pelena ima sigurno 7 dnevno a sta se tice pokakanih znaci ne kaka svaki dan al kad se pokaka bude puna pelena i zute je boje.kod dojenja lijepo se cuje kako guta.unutar tri sata joj dajem jednu dojku pa onda drugu.nije imala zuticu i nije vagana otkad je dosla iz bolnice al na njoj se vidi da se zbuckala malo.

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Zaboravila sam napisat da dojim na zahtjev a vrijeme podoja je kako kad neki put pol sata neki put i sat vremena al ona u tom periodu je mirna i 15 min bas jako vuce i guta da se i zagrcne s mlijekom neki put kolko ga navuce.bila nam je patrozna i rekla da je to normalno a ja sve sta sam citala pise da je normalno za djecu preko mjesec dana da ne kakaju svaku dan

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ketty, preporučila bih ti da odeš izvagati dijete, kako bi bila sigurna da dovoljno jede.
    normalno je da dojena djeca starija od 6 tjedana ne kakaju, tvoje dijete je ipak nešto mlađe.
    nije nikakva panika, samo bi je trebalo izvagati i provjeriti.

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Jucer smo ju doma probali doma izvagat i dobila je 700g.mislilm da je to okk ili se varam.jucer i danas je napokon umala pokakanu pelenu i to punu i bila je zute boje a pedijatrica me narucila 24.5.jer ima guzvu pa se moram jos malo strpit iako mislim da je sve ok.jucer sam pogledala filmice o dojenju pa sad malo mijenjamo polozaje i uspjela je par puta izdrzat da ne jede 2 sata.nadam se da nam ide na bolje sta se tice razmaka izmedu podoja

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mi, hvala Bogu, nemamo problema sa stolicom. Kaka redovito i po nekoliko puta dnevno.
    Od prijateljice maleni od rodjenja ima "problema" s probavom, zna ne imati stolicu do 10 dana. Ona tad popije sok od marelice i to ga onda "protjera". Doji ga.
    Eto, ako si voljna pokusati...

Citiraj ketty3 prvotno napisa Vidi poruku
    Lijepi pozdrav svima!imam pitanje.imam bebu koja je stara 25 dana.puno sam citala vasa iskustva sa dojenjem i znam da treba minimalno 2 mjeseca da uskladimo ritam a ja umam jaku zelju za sto duze dojenje a moj problem je taj da mi nemamo period od sat vremena izmedu podoja nego smo konstantno na cici ako uspijem pol sata u komadu da odspava bez sike to je super i jos nesto ne kaka mi svaki dan nego svaku 4 ili 5 dali je to normalno?jedan dan sam joj probals dat dohranu jer sam mi
    slils da je gladna al ju nije htjela i sretna sam sta nece bocicu al me muci sto ne kaka svaki dan a jos nema ni mjesec dana.ako mi neko moze rec nesto u vezi toga da se ne brinem ako nema razloga za brigu.hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Hvala na savjetu ako se nastavi probat cu jer mi je vec pricanja da joj dajem caj i dohranu dosta jer ne zelim prestat dojit.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

matahari, nije poanta u tome da se stolica izazove pošto poto
    radi se o tome da je nedovoljan broj stolica kod djeteta mlađeg od 6 tjedana indikator toga da dijete možda ne jede dovoljno
    zato treba provjeriti prirast na težini i u slučaju potrebe (ako dijete nije dobilo dovoljno) poraditi na tehnici dojenja i učestalosti podoja

nakon 6. tjedna starosti stolice postaju rjeđe i tolerira se neimanje stolice (kod dojenog djeteta) do nekih 10-14 dana
    Posljednje uređivanje od apricot : 17.06.2013. at 20:46

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

A ako je stolica pokazatelj dal jede dovoljni jel znas onda mozda zasto nece na bocicu jest ni moje mlijeko a ni dohranu.zbilja sam zbunjena jel sam vec tolko toga citals a i pitala patronaznu koja mi je rekla da je to u redu i da je ona beba koja iskoristi sve sta pojede pa joj treba par dana da se nakupi nesto da bi se pokakala.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •