Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Pitanje u vezi zamjena učitelja

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Pitanje u vezi zamjena učitelja

Bok grupo,
    gdje su regulirane zakonski stručne i nestručne zamjene učitelja osnovnih škola.
    Smije li škola isplatiti nestručnu zamjenu i da li se taj sat koji je održao nestručnjak smije evidentirati u Dnevniku?

Lijep pozdrav,
    Zvonko

http://www.cool-school.net[/url]

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zvonkec, može pitanje biti malo preciznije ?

nisam prosvjetar, ali me zanimaju ovakve stvari.

što znači "nestručna zamjena"? netko tko nema adekvatnu spremu, ili netko tko se nije pripremio za svoj posao?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa

što znači "nestručna zamjena"? netko tko nema adekvatnu spremu, ili netko tko se nije pripremio za svoj posao?
    Nestručna zamjena je kad učitelj hrvatskog jezika mijenja učitelja matematike.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kad mene nema u školi zamjeni me tko može i piše svoj sat, zašto bi pisao moj?ako fizički nisam u školi?

no mislim da bi ti na tvoja pitanja najbolje odgovorio prosvjetni inspektor u tvom gradu ,pa njega ili nju kontaktiraj

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nestručna zamjena znači da me mijenja kolega, koji tada drži svoju nastavu, a ne moju. U tom slučaju on odrađuje svoje sate, pa mu se ništa dodatno ne plaća, ukoliko me mijenja sustručnjak, tada se dogovaramo koju nastavnu jedinicu će raditi i tada mu se plaća stručna zamjena, ali samo ako sam ja na bolovanju.
    Za seminare i sl. se ne plaćaju stručne zamjene, pa si onda 'dugujemo' sate.

Ne znam jel to, to što te zanimalo.

Nipošto nestručna zamjena ne znači da će učiteljicu geografije mijenjati učitelj matematike i držati im geografiju.

camel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj zbiskup prvotno napisa
    Citiraj sorciere prvotno napisa

Nestručna zamjena je kad učitelj hrvatskog jezika mijenja učitelja matematike.
    kad neki učitelj npr. ode na bolovanje, učitelj koji ga mijenja na tom satu održava svoj predmet, a ne predmet onoga koga mijenja.

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Re: Pitanje u vezi zamjena učitelja

Citiraj zbiskup prvotno napisa
    Bok grupo,
    gdje su regulirane zakonski stručne i nestručne zamjene učitelja osnovnih škola.
    Smije li škola isplatiti nestručnu zamjenu i da li se taj sat koji je održao nestručnjak smije evidentirati u Dnevniku?
    Postoji u školskoj statistici i rubrika stručna/nestručna zamjena, dakle, predviđeno je oboje, ali uvijek treba naznačiti kakva zamjena je bila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •