*D* prvotno napisa
a u kojem dućanu prodaju njihove madrace na velesajmu?
*D* prvotno napisa
a u kojem dućanu prodaju njihove madrace na velesajmu?
Nikiva prvotno napisa
našla sam....salon IDA, u prizemlju
vec sam pricala o svom iskustvu sa smrduljavim oriolik ortoflex (pu) madracem. zamijenili su mi ga na moj zahtjev s onim s oprugama jer sam u medjuvremenu cula da je bolje za klince da zapisavaju te s oprugama nego pu. namjeravam ga ionako promijeniti kad j odradi tu fazu. zato sam za nas krevet uzela ortoflex i zbilja je udoban (i ne smrdi ovaj put :D!)
jel ima kod nas madrac dimenzije 160X70? ili to moram dati praviti. znam da u ikei ima, ali tamo je 75% pamuk, 25% poliester.
što mislite o tom sastavu?
mi smo kod njih pravili krevete za dječju sobu i za našu i uzeli smo tamo madrac za dječju a za našu smo uzeli malo kvalitetniji u lesniniNikiva prvotno napisa
ja sam isto u jednoj fazi razmišljala o nekom krevetiću iz IKEE nestandardne veličine uglavnom nisam našla tu veličinu madraca kod nas ali su mi u IDI (ZV 12), imaju Oriolik madrace, rekli da nam ga mogu napraviti u kojoj god dimenziji hoću a koliko se sjećam razlika u cijeni je bila zanemriva i svakako se nije isplatilo pičiti do ustrije samo radi madraca.melrose prvotno napisa
da li netko ima Oriolikov VITASAN ili ORTOSAN (malo skuplji modeli)?
Izgledaju mi OK...
Mene isto zanima ovaj ORTOSAN? Ima li ga tko?
Kak to da nitko ne spominje Dormeo madrace? Ja imam njihov, i to onaj za 999 kn i super mi je. Sad imaju i poboljšane, malo skuplje verzije, mamorynešto i mislim da bi taj trebao biti još bolji.
Dajte pliz još malo iskustava s madracima, trebat ćemo nove uskoro...
![]()
I meni treba preporuka za madrac. Nešto kvalitetno, udobno i ne preskupoako nešto tako uopće postoji.
Evo mi imamo ortosan cca 2 mjeseca. koštao nas je cca 1050 kn (160*90).
Ortosan mi je njihov trgovac preporučio, kao imaju oni i skupljih madraca (koji mi je teta prije njega pokušala uvalit) ali kvalitetom su tu negdje tako da se neisplati...
Ja sam sa ovim super zadovoljna.
Gledam ovaj link što su cure stavljale za taj madrac. Jel ta firma razvozi madrace po Hrvatskoj ili se mora tražiti dućan di se ti madraci prodaju?
Ja sam naručila u tvorničkom salonu, a dovezla mi ga je neka dostavna firma. Ja živim u Slavoniji i tako mi je bilo najzgodnije, sigurna sam da ih u većim gradovima ima po salonima. Mislim da se i pisalo po forumu o salonima u Zg.
Koliko vam je trebalo da se naviknete na novi madrac? I da li ste se uopće morali navikavati?
Imam problema s novim madracem, a svi mi kažu 'pa naviknut ćeš se...' :/