Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: IVF na KB Split (Firule)

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno IVF na KB Split (Firule)

Molim nekog tko je na toj klinici da mi napiše barem osnovne informacije:
    postupak naručivanja za IVF, i čekanje.
    Zašto ja tu nemogu pronaći nijednu curu da ide na Firule?Rade li oni išta?

Hoće li mi tražiti ponavljanje nalaza?
    Obavili smo spermiogram,hormone, briseve i HSG. Rezultati visok FSH, nizak progesteron,dokazane ovulacije, jedan neprohodan jajovod. Spermiogram OK (normo).
    Plan je sljedećih par mjeseci privatno u Cito kombinirati stimulirane i prirodne cikluse, sa inseminacijama( nadamo se pozitivnom učinku HSG-a). U slučaju da to ne uspije idemo na IVF.
    Jel' mi mudro naručiti se negdje za postupak preko HZZO? Split, VV,Petrova,SD...? Gdje ću?

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja koliko znam na Firulama ti se ne radi IVF.Nisam čula da je netko bio,a i ja sam iz Splita pa sam išla u Cito.
    Ako netko nešto zna sigurno će ti javiti.
    U svakom slučaju,gdje god išla ,sretno!

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pronašla sam ih na popisu IVF centara u RH!?
    Pretpostavljam da ipak ne rade jer zaista nemogu se sjetiti da sam ikad tu pročitala da je netko bio kod njih (a ovdje se sve zna ).

Molim savjet za ZG :?

luce st avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U Splitu se potpomognutom oplodnjom bave jedino u poliklinici CITO. U bolnici su nekad radili postupke, ali toga na žalost više nema. S vremena na vrijeme neko pokrene priču da možda počinju, tj. da bi bio red oformiti jedan HZZO centar za potpomognutu kojem će gravitirati Dalmacija i jug HR, ali to su samo priče.

Dosta cura ide paralelno kod privatnika i u neku od bolnica/ustanova koje financira HZZO. Kako su novčići uvijek upitni, nije loše prijaviti se negdje tipa VV, Sveti Duh, Petrova, jer su liste čekanja duge, pa i ako ti neće trebati, kud veće sreće.

Sretno,

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Vjerojatno si ih našla na beti, a to je neki stari popis. KB Split ne radi IVF-ove, na žalost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •