Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: trogodisnjakinja u autobusu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno trogodisnjakinja u autobusu

Trebali bi ici na more a nema nas tko voziti (ja se jos ne usudim bas sama ), pa sam htjela pitati ima li tko iskustva sa trogodisnjacima u busu. Znam da to ovisi od djeteta do djeteta, i da nema generalnog pravila ali zanima me dali je tko vec putovao busom i kako ste ih zabavili i kakava su iskustva? put traje cca 4 sata.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kad je Vanja imala 3 godine išle smo mama i ja autobusom s njom na more.
    Put je trajao 3,5 sata i bilo je OK.
    Uzela sam joj nekoliko novih časopisa (winnie the pooh i disney) tako da smo dio puta to čitale, malo je sjedila samnom, malo se selila baki (autobus je srećom bio poluprazan), grickala je štapiće, čistile smo i jele koštice bundeve, malo je spavala i prošlo je sve 5.

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Re: trogodisnjakinja u autobusu

Citiraj nevena prvotno napisa
    Trebali bi ici na more a nema nas tko voziti (ja se jos ne usudim bas sama ), pa sam htjela pitati ima li tko iskustva sa trogodisnjacima u busu. Znam da to ovisi od djeteta do djeteta, i da nema generalnog pravila ali zanima me dali je tko vec putovao busom i kako ste ih zabavili i kakava su iskustva? put traje cca 4 sata.
    Nije bus ali je nagibni vlak i vožnja od 5 sati. Tako smo naime putovali na more poslijednja dva ljeta. Dosta ovisi i o dijelu dana u kojem je predviđeno putovanje. Nama je uvijek bilo lakše izvodljivo u jutro nego popodne; obično je palo i kratko spavanje.
    Tjednima prije sam potajice pripremala i tzv."vrećicu iznenađenja" tj. moguće aktivnosti za vrijeme vožnje u vidu novih slikovnica, "novih" bojanki (downloadane stranice s poznatim likovima iz crtića i sl.), Ivanu su oduševile slagalice-kocke u kovčežiću (da se ne rasipaju), dobro iskustvo je i slušanje glazbe, uz naravno pričanje instant-priča o tome kako se vozimo, što sve vidimo i kamo putujemo...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Išli su nedavno neki klinci s roditeljima busom u gardaland kad smo mi išli. Uzeli su im roditelji jastuk i poplunčić i spavali su na dva sjedala cijelu noć. Mislim da im je bilo lakše i udobnije nego meni.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo putovali busom, ali je bila kraća relacija-2 sata i on je imao tada 2,5 godine. Totalno se oduševio vožnjom i gledanjem kroz prozor da mi nisu trebale niti slikovnice niti išta, a na kraju smo ga jedva dobili da izađe van

Na more smo prošle godine putovali vlakom 8 sati, ali je vožnja bila noćna i sve je prespavao.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super, bas mi je drago cuti da su iskustva pozitivna. tako mislim i ja, uzeti joj neke slikovnice, malo stapica za grickanje. inace se voli voziti u busu jedino ovo je puno duze zato me malo frka. ali putujemo ujutro a ujutro je obicno dobre volje pa ne ocekujem probleme

thanks cure

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tempiraj vozni red prema njezinom spavanju, pa neka prespava pola puta.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj apricot, teska ti je ona za spavanje. jedva i doma zaspi. u vrticu redovito spava jer se rano digne ali vikendom sve cesce i cesce izbacuje to popodnevno spavanje. tako da ne vjerujem da ce u busu i oka sklopiti.
    ali ujutro je najbolja pa se nadam da ce biti ok.

cut cete izvjestaj

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A da putujete po noći? Nemam takva iskustva, ali ja bi osobno putovala negdje predvečer pa tako da dio puta bude noć, i sigurno će ti odspavati barem dio putovanja.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj apricot, teska ti je ona za spavanje. jedva i doma zaspi. u vrticu redovito spava jer se rano digne ali vikendom sve cesce i cesce izbacuje to popodnevno spavanje. tako da ne vjerujem da ce u busu i oka sklopiti.

cut cete izvjestaj
    E mi uvijek, ali ono, UVIJEK, spava u javnom prijevozu (citaj: avion, vlak, autobus, lokalni autobus, pa cak i tramvaj ).
    Mozda te iznenadi

BTW, prvo duze putovanje busom smo imali s njenih 22 mjeseca i sve je proslo i vise nego glatko - na kraju smo ju jedva dobili van.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cut cete izvjestaj
    E mi uvijek, ali ono, UVIJEK, spava u javnom prijevozu (citaj: avion, vlak, autobus, brod, lokalni autobus, pa cak i tramvaj ).
    Mozda te iznenadi

BTW, prvo duze putovanje busom smo imali s njenih 22 mjeseca i sve je proslo i vise nego glatko - na kraju smo ju jedva dobili van.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo vratili se s mora, smrc, ja bi jos. a putovanje proslo odlicno. zabavljali se cijelo vrijeme, citali knjige, pjevali, gledali kroz prozor ali od spavanja ni s. crkavala je jadna od umora ali da bi oka sklopila makakvi. vidim da sam ju podcijenila, nije ona vise tako mala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •