Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: sling u crnoj boji

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno sling u crnoj boji

Zna li netko gdje ima za kupiti sling u crnoj boji? Ja sam pretražila sve i svašta na netu i nisam našla. Ako ne nađem crni, kupit ću plavi pixie kid.
    Ali ovo bi mi bila prva opcija ako nađem... Vidjela sam na netu dosta fotki s crnim slingom, ali nigdje za naručiti...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sling u crnoj boji ćeš sigurno naći ak omalo proguglaš na stranim siteovima, al ako ti zvuči komplicirano za nabavljati to vani uvijek možeš sama obojati sling

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

...još bolje - sašiti

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam nedavno sasila crni sling, izgleda fenomenalno. zapravo je iznutra crno, a izvana tamno tamno ljubicasto i malo se presijava, neki ludi materijal...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da, na stranim siteovima ima, ali kad će mi to doći iz inozemstva....
    A sa šivanjem je problem taj što šivanju nemam pojma. Doduše, moj brat fenomenalno šiva pa bi njega mogla uposliti. Hvala na savjetima!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sling u crnoj boji u ponudi ima MayaWrap. Ja sam ga dobila preko našeg dobavljača kojeg ti ne mogu preporučiti (sling je super, ali dobavljač jako nije super) pa možda da nađes njihov site i naručiš direktno od proizvođača.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo baš sam gledala tu stranicu i mislim da budem to napravila. samo ne znam u čemu je razlika između "original mayawrap sling" i "lightly paded sling". Po slici nemrem skužiti razliku.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

vjerojatno ovaj padded je malo podstavljen ili podfutran na ramenu da bude udobniji. nije ništa krucijalno. ako želiš biti sigurna pitaj ih. I obrati pažnju na veličine. Imaju S,M,L ovisi o tvojoj visini (ja bih rekla debljini). Ako si i sitnija ja bih preporučila da uzmeš veći jer imaš više mogućnosti za isprobati a ako ti je dugačak uvjek ga možeš odrezati.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ellaroo isto pravi sasvim crni sling. Sasvim je pravljen od pamuka. Ako ides na www.ellaroo.com, imaju linove do europejskih dobavitelja.

Maya padded ima podlozeno rame. Jako je udoban i popularan.

Samo toliko o crnom - skuplja sve dlake i dlacice i svaki keks i slicno brzo se vide

Andreja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •