-
sling u crnoj boji
Zna li netko gdje ima za kupiti sling u crnoj boji? Ja sam pretražila sve i svašta na netu i nisam našla. Ako ne nađem crni, kupit ću plavi pixie kid.
Ali ovo bi mi bila prva opcija ako nađem... Vidjela sam na netu dosta fotki s crnim slingom, ali nigdje za naručiti...
-
Sling u crnoj boji ćeš sigurno naći ak omalo proguglaš na stranim siteovima, al ako ti zvuči komplicirano za nabavljati to vani uvijek možeš sama obojati sling
-
...još bolje - sašiti
-
ja sam nedavno sasila crni sling, izgleda fenomenalno. zapravo je iznutra crno, a izvana tamno tamno ljubicasto i malo se presijava, neki ludi materijal...
-
Da, na stranim siteovima ima, ali kad će mi to doći iz inozemstva....
A sa šivanjem je problem taj što šivanju nemam pojma. Doduše, moj brat fenomenalno šiva pa bi njega mogla uposliti. Hvala na savjetima!
-
Sling u crnoj boji u ponudi ima MayaWrap. Ja sam ga dobila preko našeg dobavljača kojeg ti ne mogu preporučiti (sling je super, ali dobavljač jako nije super) pa možda da nađes njihov site i naručiš direktno od proizvođača.
-
Evo baš sam gledala tu stranicu i mislim da budem to napravila. samo ne znam u čemu je razlika između "original mayawrap sling" i "lightly paded sling". Po slici nemrem skužiti razliku.
-
vjerojatno ovaj padded je malo podstavljen ili podfutran na ramenu da bude udobniji. nije ništa krucijalno. ako želiš biti sigurna pitaj ih. I obrati pažnju na veličine. Imaju S,M,L ovisi o tvojoj visini (ja bih rekla debljini). Ako si i sitnija ja bih preporučila da uzmeš veći jer imaš više mogućnosti za isprobati a ako ti je dugačak uvjek ga možeš odrezati.
-
Ellaroo isto pravi sasvim crni sling. Sasvim je pravljen od pamuka. Ako ides na www.ellaroo.com, imaju linove do europejskih dobavitelja.
Maya padded ima podlozeno rame. Jako je udoban i popularan.
Samo toliko o crnom - skuplja sve dlake i dlacice i svaki keks i slicno brzo se vide 
Andreja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma