-
Bicikliranje i druga sredstva (pre)nosenja
Vec sam prije spomenula CHARIOT, prijevozno sredstvo koje je zgodna kombinacija bicikla, kolica, saonica, jogging kolica...po potrebi, prema ukusu i financijskom zaledju
no sad sam naisla i na jeftiniju varijantu koja se navodno moze nabaviti i u Grazu CROOZER,
a za neka druga vremena, kad ce hrvatske ceste i vrli nam kolege vozaci postati malo prijateljskije raspolozeni prema "dva kotaca" tu su i danski prijedlozi: NIHOLA obiteljski ili mozda "vrticki"
ili pak
iz Christianie
-
uf gorim od želje a jednim chariotom
-
joj, ja patim za svime time vec godinama :/
ali uvijek kad se zapalim da kupimo nesto (mm takodjer), uvijek se razocaramo i moramo se spustiti na zemlju - jer nase ceste nikako nisu za to
-
ma ovi charioti su za sve terene, može po livadama, plažama, brdima...ajjjjjj
-
-
Ja se jako volim voziti biciklom i sve što mogu po gradu obavljam biciklom, vozim i dijete u vrtić ili na Boćarski i Bundek.
Tako da mogu reći da nije situacija tako loša za bicikliste. Sve više se radi na prilagođavanju grada biciklistima, spuštaju se rubnici, rade staze.. Još treba da pješaci shvate da je staza za bicikliste staza za bicikliste.
A tvoje slikice su nešto predivno, nažalost, tko zna kad će (da li ikad) će to zaživjeti kod nas.
-
evo nadjoh jos par slicnih "Chariotu": SCHWINN MARK II,
BEBELOVE 462
InStep Quick N Lite
vidjela sam na cesti i jednu prikolicu na tu foru marke GT, al jos ju nisam uspjela iskopati na netu
-
Mi smo još u fazi kupovanja bicikla, kasnije slijedi i sic za mališu.
Nego, danas sam slučajno naišla na katalog Metroa i u ponudi imaju Chariot. Košta otprilike 900 kn. Strašno mi se sviđa, ali odmah sam pomislila kako to nije za moj prekrasno uređen maleni grad
i baš šteta.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma