Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Bicikliranje i druga sredstva (pre)nosenja

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Tresnjevka u srcu, srce 2500 km sjevernije

Početno Bicikliranje i druga sredstva (pre)nosenja

Vec sam prije spomenula CHARIOT, prijevozno sredstvo koje je zgodna kombinacija bicikla, kolica, saonica, jogging kolica...po potrebi, prema ukusu i financijskom zaledju
    no sad sam naisla i na jeftiniju varijantu koja se navodno moze nabaviti i u Grazu CROOZER,
    a za neka druga vremena, kad ce hrvatske ceste i vrli nam kolege vozaci postati malo prijateljskije raspolozeni prema "dva kotaca" tu su i danski prijedlozi: NIHOLA obiteljski ili mozda "vrticki"
    ili pak
    iz Christianie

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

uf gorim od želje a jednim chariotom

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj, ja patim za svime time vec godinama :/

ali uvijek kad se zapalim da kupimo nesto (mm takodjer), uvijek se razocaramo i moramo se spustiti na zemlju - jer nase ceste nikako nisu za to

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ma ovi charioti su za sve terene, može po livadama, plažama, brdima...ajjjjjj

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kad vidim kak je malo ljudi pogledalo ovaj topic, jasnije mi je zakaj je kod nas tak losa situacija za bicikliste! a razvijanje prijeateljskijeg ozracja za voznju biciklom bilo bi zapravo idealno za Zagreb, kao i za ostale gradove u Hr obzirom da nisu preveliki, nemaju dobro razvijenu cestovnu i prakiralisnu mrezu, a i javni prijevoz im bas nije nesto!
    no da se vratim temi topica, evo sto (izmedju ostalog) znaci da je Svedska djeci i roditeljima naklonjena zemlja - u vecim zabavnim parkovima ili zooloskim vrtovima (koji se prostiru na vecim povrsinama i u koje se dolazi na "cjelodnevni" izlet) mogu se za sitne novce iznajmiti kolica ili ovakvo vozilo na koje se osim klinaca mogu natrpati i stvari (klopa, dekice...) tak da nikome umorne male nogice ili istegnuta ledja od tegljenja tereta ne moraju pokvariti izlet!
    eto kako sitni detalji uljepsavaju zivot, steta sto se nasi politicari u predizbornoj kampanji cesto ne sjete ni puno "krupnijih" stvari

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja se jako volim voziti biciklom i sve što mogu po gradu obavljam biciklom, vozim i dijete u vrtić ili na Boćarski i Bundek.
    Tako da mogu reći da nije situacija tako loša za bicikliste. Sve više se radi na prilagođavanju grada biciklistima, spuštaju se rubnici, rade staze.. Još treba da pješaci shvate da je staza za bicikliste staza za bicikliste.
    A tvoje slikice su nešto predivno, nažalost, tko zna kad će (da li ikad) će to zaživjeti kod nas.

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

evo nadjoh jos par slicnih "Chariotu": SCHWINN MARK II,
    BEBELOVE 462
    InStep Quick N Lite
    vidjela sam na cesti i jednu prikolicu na tu foru marke GT, al jos ju nisam uspjela iskopati na netu

Hannah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mi smo još u fazi kupovanja bicikla, kasnije slijedi i sic za mališu.
    Nego, danas sam slučajno naišla na katalog Metroa i u ponudi imaju Chariot. Košta otprilike 900 kn. Strašno mi se sviđa, ali odmah sam pomislila kako to nije za moj prekrasno uređen maleni grad i baš šteta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •