Ne stignem pročitati što ste napisale i moja Emanuela ima tek 2 mjeseca ali ja sam već odlučila da ovakav TV-program neće gledati!!!
Već sam milion puta htijela poslati meilove protesta svim Tv kućama,a sada ću to i ućiniti.
Pa dobro tko to uređuje dječji program i postoji li on uopće?!!!
Ako nemaju nikoga ja ću im rado za tu lovu-ma besplatno- uređivati program,sav,ne samo dječiji!!!!
Prvo stvarno što ne razumijem su ti divljački,nasilni,ratni,mehanički,idiotski crtani filmovi?!
Koji ih idiot crta,i koje budale ih kupuju za svoje TV-kuće?!
Koje je zaključio da je to dobro za djecu i interesantno,pa ja to ne mogu gledati stvaraju mi nervozu i živćanost-pa tko bi poslije toga mogao na spavanje!!!!!
Ne kažem da svi trebaju gledati bajke,jer ja ću to svom dijetetu i čitati i takve će crtiće gledati,ne zato da joj stvorim nestvaran svijet,već zato što potiču maštu,poučne su,glavni likovi su ljudi i životinje,a ne roboti itd.,ali svakako bi crtići trebali biti ne nasilni
Gdje su naši i strani lijepi dječiji filmovi,glazbene emisije,kvizovi,dokumentarne emisije,dokumentarci o životinjama,prirodi,crtići sa ljudima i životinjama,rijekama i jezerima.....
Nisam ni ja nostalgična,ali se sjećam kao mala,ujutro kada se ustanemo-prvo-Branko kockica,kolariću-paniću,crtići Tom i Jeery,pčelica Maja...,Muzički tobogan,emisija o životinjama,dječiji festivali,pa ona emisija TV pošta sa Slavicom Knežević,učimo strane jezike......
Stalno repriziraju jedne te iste filmove svaki mjesec, a gdje su:Vlak u snjegu,Jelenko,Vuk samotnjak,Smogovci,Družba Pere Kvržice.....da ne nabrajam strane...zašto se oni ne repriziraju češće,što je to tako skupo!!!!!?????
Na žalost ja te filmove ne mogu nabaviti ni u videotekama,dok sam imala video snimila sam Vuk samotnjak i Vlak u snijegu,zna li tko imaju li se gdje nabaviti ti naši filmovi za djecu na DVD-u?!
Trebalo mi slati mailove protesta našim TV kućama,pa ima li tamo koji pedagog ili zrnca zdrave pameti kad puštaju takve crtiće

Odgovori s citatom