Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: odjednom mi bed dojiti u javnosti

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno odjednom mi bed dojiti u javnosti

mislim, dojila sam ga neki dan u parkicu...
    ali u poslijednje vrijeme vise odbijem tj. odgodim (kazem: budemo, cim stignemo doma) nego sto dojim u javnosti...

nakon godine dana (a ni prije bas) nisam imala neku preveliku podrsku blize okoline ali me nije nista tangiralo - niti dan-danas - osim u javnosti...

i ne mogu se pozaliti na neke komentare, poglede - jer nije bas da sam gledala reakcije - ali nitko me nije direktno napao ---
    ali mi je bilo neugodno...
    ne znam zasto :?

inace vec par mjeseci:
    kad trazi - uglavnom mu dam,
    nekad cak i ponudim (prije kupanja i spavanja, to ga fino smiri pa mu u miru mogu skidati robicu dok on ciki )
    a nekad odbijem jer mi se zna javiti jaki osjecaj odbojnosti prema dojenju(dosta cudan, psihofizicki - da mi smeta da doji)

e, da sol na ranu mi je stavio m(b)m kad je rekao da mu od nedavno pocinje izgledati incestuozno :shock: dojenje tako velikog djeteta... do sad mu je bilo malo ok a malo ... al sad...
    pa sam je sasula drvlje i kamenje na njegovu perverzariju...
    pa je zasutio...
    al tim cinom kao da mi je poslijednja kakva takva podrska pala u vodu (osim one telefonske sa mamom i kumom)...

nije bas da sad trazim neki konkretan savjet ali sam se morala negdje pojadati gdje bi me neko mogao shvatiti...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

evo ti jedan
    i samo nastavi dojit svoju bebu, jer on to i je. Beba. A šta bebi treba...cika. Nek uživa i ti s njim, a kad ti se neda jednostavno nemoj.
    A šta se tiće TM...pitaj ga šta će biti kad bebač bude imao 3...
    Prati reakciju. Zna biti

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja već dugo imam deal s AA da vani ne cicamo (ako je baš frka, prekršimo pravilo, ali se to jako, jako rijetko događa).

Ogromnu podršku okoline sam imala i još uvijek imam, ali MENI smeta što još dojim pa mu već mjesecima apsolutno nikad ne nudim ciku.

Ne vidim nikakav problem u tome da odgodiš dojenje do trenutka kad tebi paše (tj. mjesta gdje tebi paše). Mom mišonji cika definitivno više nije primarni izvor hrane i tekućine, a naučio je da ga mama može utješiti i bez cike, što mi je ogromno olakšanje.

Još da nauči da ga mama može i uspavati bez cike...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Ja već dugo imam deal s AA da vani ne cicamo (ako je baš frka, prekršimo pravilo, ali se to jako, jako rijetko događa).

Ogromnu podršku okoline sam imala i još uvijek imam, ali MENI smeta što još dojim pa mu već mjesecima apsolutno nikad ne nudim ciku.

Ne vidim nikakav problem u tome da odgodiš dojenje do trenutka kad tebi paše (tj. mjesta gdje tebi paše). Mom mišonji cika definitivno više nije primarni izvor hrane i tekućine, a naučio je da ga mama može utješiti i bez cike, što mi je ogromno olakšanje.

Još da nauči da ga mama može i uspavati bez cike...
    Od riječi do riječi identična situacija i kod nas...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

Moja Saša ima 15 mj i još uvijek traži ciku kod svake emotivne krize. Bilo vani, bilo doma. Jedino čudno je što ja više nemam mlijeka, pa ona tako "nasuho" cucla kao dudu :/ .
    A mene baš briga, ja joj dam kad god hoće, jer vidim koliko joj to znači.
    Nekad samo nasloni svoj obraz na golu sisu i to je već dovoljo.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ne daj se, to te 'pere' utjecaj okoline. koliko sam te upoznala kroz forum, proći će te
    mene muči jedna druga stvar - što s blesavim komentarima upućenim djetetu (ili meni ali dijete ih čuje i polako počinje i razumjeti)? mislim, ja nemam problem s tim, imam svoje mišljenje i furam svoj film ali moja kćer ima godinu i pol i ne znam kako se nosi s idiotskim komentarima ('tako velika, a sisa' ili gluplje varijante 'fuj to') i, još više, kako će se nositi s tim s tri/četiri godine kad će ljudima bit još 'čudnije' a ona još pametnija i sve će kužit. zapetljala sam, al kužite point, ne?

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kejt, ne brini, njima to nije vazno ukoliko to ne pricaju mama i tata.

a nakon takvih komentara, ja sam ga znala pogledati, podragati nasmjesiti se i reci: da, i dalje nam je super ili mi to bas volimo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •