Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: ja ne bih više...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno ja ne bih više...

...ali ne znam kako prestati.

vec sam prije god i više kao htjela prestati, ali to nije bila baš prava odluka, pa unatoč kratkotrajnim razdvajanjima, sve bih se nastavilo čim smo se vidjele.

uvijek sam željela dojiti i to dugo, mislim neke dvije god su mi bile ono o čem sam razmišljala, ali nisam htjela niš ograničavati. pa smo tako dogurali eto skoro do tri.

nekak sam se potajno nadala da će sama skužiti i meni pokazati da je to to i da joj više ne treba, da će spontano prestati. ali...ništa od toga. trenutno je totalno fiksirana na cike, moje naročito, ali i na sve druge.

sad, čisto sumnjam da će sama uskoro prestati, a meni je fakat dosta. ali ono stvarno. jer ona bi stalno cicala, i po noći i po danu, svako malo joj šune.

ne znam kako dalje, prestala bih, ali pojma nemam kako, osim da ju ignoriram i pustim da urla po podu, a to je ono što nikad nisam radila, nego ju nosala, spava sa mnom, dojila na zahtjev...

pls, savjet za prestanak...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

joj točno znam kako ti je.....nama je par dana ok pa onda opet sve na isto dobila sam stvarno dobre savjete ali kod nas se sve svadi na to što idemo linijom manjeg otpora

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Romina prvotno napisa
    joj točno znam kako ti je.....nama je par dana ok pa onda opet sve na isto dobila sam stvarno dobre savjete ali kod nas se sve svadi na to što idemo linijom manjeg otpora
    dan po dan. ustrajno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •