Ja već duže vrijeme svaku drugu večer vježbam...vozim biciklo, home-made praktična pomagala mi služe za vježbanje listova, bokova i guze....ronilački prsluk s utezima koristim za izradu čučnjeva....dižem utege od (istina ne baš teške) 2.5kg... radim sklekove i tri verzije trbušnjaka....to je moje vrijeme...osjećam se nevjerojatno dobro nakon toga...nažalost, ne mogu izlaziti iz kuće jer Nila spava u susjednoj sobici...ali mi ništa ne može zamijeniti vanjski bicikl...imam puno više energije, zadovoljnija sam....otprilike si uzmem sat vremana....a sve nakon toga dok se ne umorim...nikada ne idem spavati iza 12 sati, pa da i sjekire padaju...ja sam malo strogi i disciplinirani tip...doduše, sav taj režim mi je donio mnoge pozitivne ishode, ali i neke negativne....upravo mi to vježbanje daje onu potrebnu opuštenost pa zaspim kao mala beba iza toga....
ja inače vježbanje volim jer sam tip koji se uvijek bavio sportom u životu pa mi je to jedna navlakuša, baš poput opijata...navuče te na tu zdravu ugodnu zategnutost!!!!![]()