[quote="princess puffy"]
Citiraj koksy prvotno napisa
Vrijeme za sebe...hm...jel to ono kad odem na kavu s frendicom pa zovem doma svako malo da pitam kakvo je stanje?
Ili kad se odlucim istusirat + pranje kose + depiliranje + piling + trackanje kremicama pa svako malo provirim iz kupaone da cujem dal se igra s tatom il cendra tj. da vidim dal se moram pozurit il imam jos vremena?
Ili kad odlazim na par sati i ostavljam ga s tatom pa prije pripremam robicu za svaki slucaj da se smoci i dajem 1000 naputaka MM-u sta da radi ako... ?
Ma to tako treba bit! On je stalno, stalno u mojim mislima, bila ja s njim ili ne! Nema vremena za mene, ja vise nisam sama, on je uvijek tu, uvijek razmisljam sta je i kako je. Uvijek mi fali.
I bas tako zelim i da bude! Da je drukcije, nebi valjalo!
Kad sam rodila A ona je bila cijeli moj svijet od 0-24,pa sam probala uzet to neko vrijeme za sebe...Nisam se našla u tome.Pa odem s njom na kavu.Sad kad je tu i S ne mogu zamisliti da bi otišla nekud sama.Probali ja i mm popitkavu bez njih,nemoram ni reći da smo pričali SAMO O NJIMA.
Odem u dućan sama(povremeno) i to mi je dovoljno za sada.Možda bi bilo drugačije da imamo kome ostaviti klince.Odvojim vremena za sebe kad ujutro pijem kavu uz 1000 prekidanja,al meni to puno znači.Nije da nebi ponekad otišla na kavu al ih onda ne mogu izbacit iz glave,pa je ovako ok.
Ja tako ŽELIM.I SRETNA SAM.