-
Ma ifi,cure su više manje sve rekle.Život i događaji nas mjenjaju,većina ljudi odrasta i postaje zrelija.Danas npr. mi ne bi palo na pamet da odem do nekog diskaća,lumpam do zore,pješačim kući i onda drugi dan sve ponovo.Nekada sam uživala u tome.Isto tako postali su mi besmisleni izlasci u kafiće,opijanja i sve samo zato da drugi dan mogu reći-jućer je bilo mrak! Eto za par dana ću postati mama i kao i ti imam neke poznanice koje me gledaju sa podsmjehom jer više neću moći izači van kada god želim,biti neodgovorna i zato jer me čeka mnogo odricanja.Ne obazirem se na to.Postati ću mama ,jedna od najvažnijih osoba u životi svoga djeteta,odgajati ću ga sljedeči srce a ne časopise, uživati u našim životima[color=#][/color]i vjerujem da ću biti mnogo sretnija od svih tih prijateljica koje mi nabijaju na nos što sve neću moći[color=#][/color]
Danas sam ujutro rekla mužu: Znaš uskoro više nikada nećemo biti sami,biti ćemo roditelji odgovorni za jednog novog malog čovjeka ,na šta je on samo odgovorio: Sada će nas troje biti jedno,zar to nije divno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma