-
bebe confort vit kolica
s obzirom da na more baš i nećemo moći tegliti veliku trokolicu, razmišljali smo o kupnji nečeg tipa ovih kolica jer su stvarno minijaturna i čini se, jako praktična. a i na sniženju su u TLu sa 999 na 599.
ako ih tko ima, podijelite svoja iskustva jel ih se isplati kupovat.
thnx! :D
-
Mi imamo bebe comfort kišobran kolica, ali nisu VIT. Meni su ova naša ok i koštala su 549 kn u turbo limaču. Lijepo se sklapaju i ne zauzimaju puno prostora i za razliku od ovih imaju tendicu. A imaju i navlaku za kišu - ne znam dal ova imaju. Imaju tri položaja - sjedeći polusjedeći i ležeći. Čvrsta su. Na moru smo na njih natrpali hrpe mokrih ručnika i ostalih stvari i dijete i ništ se nije strgalo. Moja frendica isto ima bebe comfort, ali trokolicu i kvalitetna su kolica. Tak da je moj dojam o toj firmi ok. Ova vit kolica mi se baš čine lagana i mala. Prktična za putovanja. Samo će ti trebati suncobran.
-
pa da. tako sam i mislila. nakon mora bismo ih držali u autu, pa kad nekam idemo, da ne trpamo velika.
thnx!
-
Kupili smo Vit kolica :D
Strašno su lagana (4kg), upravljive, kao stvorena za šetnju gradom. Uzeli smo ih i zbog čestih putova da nam zauzimaju manje prostora u gepeku.
Doduše, kad se sklope i dalje imaju svoju duljinu, tako da tu nema puno uštede. Ali su daleko uža od ovih "starih" (Chicco Ct0.1), pa se tu dobije još mjesta.
Minusi:
- imaju tendu za kišu, ali je malo nepraktična, jer ju ne možeš složiti pa imati stalno uz kolica kad zatreba.
- košara je stvarno malena, i ne može stati puno stvari
- ako objesiš neku malo težu vrećicu, odmah se prevrću
Ma, bez obzira na minuse, meni se strašno sviđaju jer su za kratke šetnje idealne. Guraš ih jednom rukom, okrećeš u svim smjerovima.
A kad ih trebaš prenijeti negdje, možeš bez problema jer imaju remen za preko ramena, a lagana su pa ti se neće otegnit ruke
-
Mozete li, molim vas, staviti sliku tih kolica, i mene zanimaju? Hvala
-
i mi smo ih kupili sad za vikend! :D :D :D
super su meni, ali još bitnije, L. mi je jako mirna u njima. ne znam kaj bu to. revolucija u vožnji s kolicima?
evo ih
-
curke, hvala za podjelu iskustava!
-
evo, nakon što ih imamo nekih mjesec dana kao druga kolica koja uvijek idu s nama kamo god s autom krenuli, imam samo riječi pohvale.
tek toliko da znaju roditelji koji su također zainteresirani.
u slučajevima kada je zaspala unutra, malo smo ih nagnuli i mogla je spavati bez pol frke. čak bolje nego u velikim u kojima se naslon spušta.
-
mene zanima jel ima u TL za kupit i ona svijetloplava boja tih kolica po toj cijeni ili se snizena cijena odnosi samo na crvena i bijela?
-
Mi smo ih isto nabavili. H vec par mjeseci nije htjela u kolica, pa sam jedna odnijela na more, a lagana prodala. I evo ti ga na, naravno los potez. Stalno se hoce nositi, baka nije mogla s njom u setnju na rukama. Tako smo kupili Vit. Dojmovi:
+ jako su lagana
+ visina i polozaj rucke se mogu prilagoditi
+ mogu se upravljati sa 1 rukom
- prevrnu se cim je nesto teze od valjda 1/2 objeseno na njih
- kotacici su stvarno mali i samo su za ravne terene i shopping centre
- nemaju kosaru, nego neku malu torbicu koja je dosta nepristupacna i stvarno jako malo stane u nju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma