Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: bebe confort vit kolica

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno bebe confort vit kolica

s obzirom da na more baš i nećemo moći tegliti veliku trokolicu, razmišljali smo o kupnji nečeg tipa ovih kolica jer su stvarno minijaturna i čini se, jako praktična. a i na sniženju su u TLu sa 999 na 599.
    ako ih tko ima, podijelite svoja iskustva jel ih se isplati kupovat.
    thnx! :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi imamo bebe comfort kišobran kolica, ali nisu VIT. Meni su ova naša ok i koštala su 549 kn u turbo limaču. Lijepo se sklapaju i ne zauzimaju puno prostora i za razliku od ovih imaju tendicu. A imaju i navlaku za kišu - ne znam dal ova imaju. Imaju tri položaja - sjedeći polusjedeći i ležeći. Čvrsta su. Na moru smo na njih natrpali hrpe mokrih ručnika i ostalih stvari i dijete i ništ se nije strgalo. Moja frendica isto ima bebe comfort, ali trokolicu i kvalitetna su kolica. Tak da je moj dojam o toj firmi ok. Ova vit kolica mi se baš čine lagana i mala. Prktična za putovanja. Samo će ti trebati suncobran.

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pa da. tako sam i mislila. nakon mora bismo ih držali u autu, pa kad nekam idemo, da ne trpamo velika.
    thnx!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Kupili smo Vit kolica :D

Strašno su lagana (4kg), upravljive, kao stvorena za šetnju gradom. Uzeli smo ih i zbog čestih putova da nam zauzimaju manje prostora u gepeku.

Doduše, kad se sklope i dalje imaju svoju duljinu, tako da tu nema puno uštede. Ali su daleko uža od ovih "starih" (Chicco Ct0.1), pa se tu dobije još mjesta.

Minusi:
    - imaju tendu za kišu, ali je malo nepraktična, jer ju ne možeš složiti pa imati stalno uz kolica kad zatreba.
    - košara je stvarno malena, i ne može stati puno stvari
    - ako objesiš neku malo težu vrećicu, odmah se prevrću

Ma, bez obzira na minuse, meni se strašno sviđaju jer su za kratke šetnje idealne. Guraš ih jednom rukom, okrećeš u svim smjerovima.
    A kad ih trebaš prenijeti negdje, možeš bez problema jer imaju remen za preko ramena, a lagana su pa ti se neće otegnit ruke

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mozete li, molim vas, staviti sliku tih kolica, i mene zanimaju? Hvala

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i mi smo ih kupili sad za vikend! :D :D :D
    super su meni, ali još bitnije, L. mi je jako mirna u njima. ne znam kaj bu to. revolucija u vožnji s kolicima?

evo ih

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

curke, hvala za podjelu iskustava!

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo, nakon što ih imamo nekih mjesec dana kao druga kolica koja uvijek idu s nama kamo god s autom krenuli, imam samo riječi pohvale.
    tek toliko da znaju roditelji koji su također zainteresirani.

u slučajevima kada je zaspala unutra, malo smo ih nagnuli i mogla je spavati bez pol frke. čak bolje nego u velikim u kojima se naslon spušta.

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Tresnjevka u srcu, srce 2500 km sjevernije

Početno

mene zanima jel ima u TL za kupit i ona svijetloplava boja tih kolica po toj cijeni ili se snizena cijena odnosi samo na crvena i bijela?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo ih isto nabavili. H vec par mjeseci nije htjela u kolica, pa sam jedna odnijela na more, a lagana prodala. I evo ti ga na, naravno los potez. Stalno se hoce nositi, baka nije mogla s njom u setnju na rukama. Tako smo kupili Vit. Dojmovi:

+ jako su lagana
    + visina i polozaj rucke se mogu prilagoditi
    + mogu se upravljati sa 1 rukom

- prevrnu se cim je nesto teze od valjda 1/2 objeseno na njih
    - kotacici su stvarno mali i samo su za ravne terene i shopping centre
    - nemaju kosaru, nego neku malu torbicu koja je dosta nepristupacna i stvarno jako malo stane u nju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •