Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Drži se za 'miša' - šta da radim ?

graskic

Početno Drži se za 'miša' - šta da radim ?

Karlo ima 3 god. i 5 mj. Od 01.05. nema pelenu uopće , bocu smo ostavili nekoliko mjeseci prije pelene , a prije nekoliko dana ostavili smo i dudu , koja je ostala kao zadnji pratioc i njegov mali , plastični 'apaurin' ( kako sam ju ja zvala ) .
    Medjutim , nekako u to vrijeme primjetili smo da mu je ruka skoro neprekidno na mišiću , kao da mu se piški , ali , i kada obavi nuždu , taj 'mot' mu ostaje .
    Inače nisam sklona da ga stalno opominjem za neke probleme , već mu objasnim i što manje potenciram situaciju , ali ovo je već prešlo granicu prihvatljivog , pa ga opomenem svaki put kada vidim da se drži za 'maloga'.
    Ima li tko od vas sličan problem i što mi preporučate da poduzmem ?
    U ponedjeljak kreće u vrtić nakon ljetne pauze , pa ću se malo i sa tetama savjetovati ...

Puse !!!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tako je i kod nas,nema pelenu već mjesec dana i stalno je ruka u/na gaćicama.
    Zašto ti to smeta?
    Ja svom ništa ne govorim,mislim da je to normalno i da mora malo istraživati ,otkrio je nešto nakon 2 i pol godine zatočeništva u peleni
    Zaista ja u tome ne vidim ništa loše,i ne znam kako bi mu mogla "narediti" da to ne radi :/
    Možda se javi neka mama sa starijim klincem pa ti da savjet,meni se to čini skroz normalno!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, ni ja ne vidim nikakv problem u tome :?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

noa ima pet godina i vrlo intenzivno se druzi s drugom iz gacica

posljednjih mjeseci (mozda i godinu...) ga ponekad samo upozorim da ne mora bas svugdje to prakticirati, da se moze/treba ograniciti na sobu ili na kucu...

inace - uopce mi ne smeta, osim kad drzi jednu ruku u gacicama i dva prsta druge ruke u ustima onda mi je boliglava

graskic

Početno

Hvala , curke .
    Vec sam se bila zabrinula , ali zato ste nam vi ovdje .
    Puse !

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

A što kažu tate? Jesu ponosni?

Lora163 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i mi imamo istu situaciju
    od kad je ostavio pelenu, ruka je stalno na gaćicama

tata se tome smije

ma nije to ništa, ja znam jednu muškarčinu od 37 godina koja stalno fuma po svom prijatelju

možda bi klince samo trebalo malo navikavat na to da to doma rade, tako da nebi prešlo u naviku "uvijek i svuda"

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

I mi se pridružujemo. Otkad je bez pelene, ručicom staalno istražuje. A u kadi.. pa kad počne kombinirat sa igračkama...
    A ja ignoriram , il kad mislim da je malo pretjerao , samo kažem kratko da eto, ga sad pusti malo na miru..il pošaljem muža u izvidnicu..
    Jer bome , mene ponekad zaboli kad vidim koliko ga navlači a njemu kao ništ....

graskic

Početno

Kod Karla je to počelo nekako od kada je ' ostavio ' dudu . Kao kad odrasli ne znaju što bi s rukama kad prestanu pušiti ...
    Tata je isto bio u čudu , on baš nema tu naviku .
    Ali čini mi se da je sve bolje , baš ga i ne vidim više da ga 'gnjavi' i
    kad mislim da mu je dosadno , uvijek ga nekako pokušam zainteresirati ( i inače , ne samo zbog ove situacije).

Puse !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •