jučer dok smo se vozili primjetla sam da je pukao ovaj dio (koji drži pojas stegnut)
e sad...dal se taj dio može promijeniti ili moram kupit novu sjedalicu?
jučer dok smo se vozili primjetla sam da je pukao ovaj dio (koji drži pojas stegnut)
e sad...dal se taj dio može promijeniti ili moram kupit novu sjedalicu?
Eto i mi smo danas bili u TL -u ali nisu nam znali reći da li se može naručiti stiropor koji je pukao .Pitala sam i za tu kopču slučajno i da mi to zatreba također prodavačice nemaju pojma da li se i to može naručitiKažu da rezervne djelove kolica tipa kotačiča i sl. ne mogu naručiti.Samo mi nije jasno čemu onda garancija kada ništa ne garantiraju da mogu zamjeniti.
ako je as u garantnom roku trebali bi ti zamjenit tu kvacicu ili ako ne mogu onda bi ti trebali zamjenit cijelu as.jadranka605 prvotno napisa
naime bez te kvacice ucvrscivanje as je nemoguce a time i samo koristenje te as nema smisla.
ako kazu da ne mogu naruciti tu kvacicu rekla bi da se radi o totalnoj lijenosti trgovca / distributera.
vjerujem da tamo gdje nabavljaju te as tih kvacica ima na lopate i najmanji bi problem bio naruciti rezervne. ali vjerujem da im se ne de zezati sa posiljkama istih
trazi, o cijem god trosku isla kvacica.
sretno
O kojoj je AS riječ? Ja sam imala problema s Maxi cosi, isto nešto puklo i od TL nikakve koristi u tom konkretnom slučaju. Ali ima tvrtka radi servis autosjedalica Maxi Cosi, pa ak ti treba, poslati ću ti podatke na pp.
Prije nekog vremena nam se strgala prečka, tj. jedan šaraf na Bebe confort kolicima i TL nam je besplatno dao cijelu novu prečku - iako je garancija prošla. Imali su ih na skladištu, i ako me sjećanje ne vara, mogli smo je podići dan nakon mog poziva. Tak da ih u tom slučaju mogu samo pohvaliti.
provjerit ću, pa se javim
i ja bih isto spomenuo moje pozitivno iskustvo s TL-om kada mi je puštala guma na kolicima. uredno su mi javili gdje mogu doći po novu i prodavačica se stvarno potrudila da mi pomogne oko zamijene gume. nisu niti pitali jel pod garancijom niti su provjeravali gdje su kolica kupljena.