Sinoc je mm pokusao da ga uspava ali je nakon sat vremena odustao. Prvih 40 min su nesto suskali u sobi i onda se S. rasplakao jer mu je mm rekao da ne mogu da idu iz sobe. Na momente se smirio, ali onda je opet padao u neutesan plac i to se tako smenjivalo 20-ak minuta.......Vise stvarno nisam mogla da ga pustim pa sam krenula u sobu da bih ga ja uspavala. Prethodno sam na jednu bradavicu zalepila flaster, i onda ga uzela u ruke.
Malo je trazio drugu bradavicu koju bi stipao, ali nije se ni malo bunio vec je zaspao za 10 min. Tako je isto i popodne bilo.
Evo sad je mm opet otisao da ga uspavljuje...cekam da vidim kako ce se veceras odvijati situacija...
Glupo mi je da ga pustimo da toliko place...a opet, ako odmah dojurim onda ne vidim svrhu da ga mm uspavljuje ako cu ja zavrsiti sta on pocne...
A tek da odustajemo... napravicemo pravu zbrku...
Kod nas, mislim da ne bi upalilo da samo pomazi cicu, jer kad je vidi odmah se namesta u pozu kao da bi sisao i sigurna sam da bi plakao ako bih pokusala da mu je ne dam odmah. Ne vredi ni prica, ni pesma ni nista zivo...

U svakom slucaju, ovo sa flasterom je barem upalilo, cini mi se...Najvaznije mi je da je prestalo to stipanje i grebanje jer sam zbog toga stvarno pocela da se bojim dojenja.