-
I ja sam počela piti Vitex, ali bosansku verziju od Cydonie. U svakoj kapsuli ima 50 mg eteričnog ulja konopljike, eterična ulja (bez naznake koja), pčelinji vosak i vitamin E. Ovo mi je prvi ciklus, pa nemam ideju hoće li mi pomoći ili ne. Pijem ga zbog problema s PMS-om i kako bih povećala svoje šanse za začećem. Muči me samo što su te kapsule zaista aromatične (bočica miriše kao ulje za aromaterapiju) i padnu mi na želudac, pa uzrokuju "eterično podrigivanje" 
Šalu na stranu, po cijele dane mi se vraća okus Vitex-a i nije mi to baš neka fora. Da li ste koristile Cydonijin Vitex? Na bočici ne piše treba li se uzimati prije ili poslije jela... PMS Free od Enciana se treba uzimati ujutro prije jela, pa sam isto tako uzimala i ovaj...
Griješim li? U čemu? Ili sam osuđena na eterični okus za vrijeme terapije?
-
Ja do sada stvarno nisam imala nikakvih problema sa konopljikom, sada ju pijem već više od 4 mjeseca.Poćela sam ju piti zbog neredovitih ciklusa i stvarno mi je puno pomogla...ali ovaj ciklus mi se desilo da sam evo već dobila drugi put a prošli ciklus mi je prošao prije 5 dana...dali bih trebala prestati piti tinkturu??
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma