Bokić svim curkama,i ja sam nova iako sam već duže na ovim stranicama čitajući vaše poteškoće i iskustva, i ja pokušavam već neko vrijeme ostat trudna ali..eto neće, pa neće....
Prošli mjesec sam počela pit vrkutu i marulju, s tim da marulju pijem sam prvih 10 tak dana do O, a prije 20-tak dana sam počela pit i Vitex od Sol..., s tim da mi je teta u ljekarnoj rekla, kad sam joj objasnila kako bih ga pila u svrhu olakšavanja, tj. postizanja trudnoće, samo 1 kapsulu dnevno, pa mi je to sad jako čudno s obzirom da tu neke cuke spominju 4-5 kapsula dnevno, i da navodno ga se prije bilo kakvih simptoma treba pit 3 mjeseca, ali kod mene je tu izgleda sve zbrda-zdola, inače imam jako bolne menge, 30-dana ciklus, a od vrkute i marulje mi prošli mjesec menga došla 28. dan, i to bez nekog izražajnog PMS-a,sam 3 dana prije, a inače je i do i do 10 dan prije M.,pa mi je to bilo baš super, ali sad ovaj mjesec trebam dobit tako krajem mjeseca, a cice mi kao kamena dva, em velike, em bolne već od 2 dana nakon O.
Tak da i nije jasno da li je moguće da sam od 1 kapsule Vitexa i to nkon sam toliko dana odmah imam promjene?
Ako koja curka ima što pametno za dodat ili neki savjet bila bih joj/njima jako zahvalna.
Puno sreće i što brži uspjeh u trudnoći