-
a dali treba napraviti pauzu sa Vrkutom?!
Ja sam naime zbog svojih prečestih manestr., od ovog mjeseca počela sa vrkuto, PMS FREE, vitamin B6 i b kompleks uz folnu!Prije nego sam pocela ovaj ciklus, prokrvarila sam na 10.dan - bas nekoliko sati prije HSG-a( ali su ga ipak napravili,..) i počela sam piti gore navedeno!I onda mi se opet pojavilo krvarenje ( nekako čudno-rijetko i jako svijetlo crveno ) bas na dan kada sam popila zadnji antibiotik koji su mi prepisali zbog HSG-a!Dan ranije sam počela koristiti i Plymicol vaginalete!Mislim da to krvarenje nema veze sa terapijom antib.i vaginaletama, jel tako?!
Malo me bilo strah, ali budući je to bio 19.dan ( što je meni normalno za dobiti M ) mislila sam, ok, slučajno se dogodilo, bas kad sam prestala sa antib.Ali evo to čudno slabo i jako svijetlo crveno krvarenje traje i danas-znači već 4 dana, a prava M nikako da dođe!
Sad se ja pitam da mi nije to jer sam tijelo izbombardirala sa svim tim preparatima ili je ipak prerano ( par dana ) za njihovo djelovanje?!
Imate kakvo misljenje sto se to desava?!
A bas sam trebala poceti piti Klomifen ovaj mjesec ali sam mislila da probam nesto prirodno, da dovedem tijelo u red ( barem pokusati ),a gle sada ovo?!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma