Ja sam samo htjela prijaviti kako je izgledala moja menga nakon prvog ciklusa kombinacije pms free/marulja/vrkuta. 21. DC jedna smeđa točkica (mislila sam da je implantancijsko, moš mislit). Nakon toga ništa, do 31. dan ciklusa (inače su mi ciklusi bili 29 dana, ali otkad pokušavamo su mi se produžilli na 31 dan - šta ti je autosugestija). Enivej, ovaj mjesec grudi su mi se napuhnule tek negdje 23. DC, inače mi budu napuhnute odmah poslije O i jako bole, sad su se bile napuhnule, i malo boljele, ali ništa ekstra. Ali kad je došla M :shock: . Takvi užasni grčevi i bolovi koje ja u životu nisam osjetila - ja nikad nisam morala piti tablete protiv bolova tijekom menstruacije - a sada - strašno. I puno ugrušaka i komada endometrija iz mene i svašta. Ali u biti jedna uredna menga - bez spotinga na početku, odmah je krenulo i završilo jako krvarenje nakon dva dana, nakon toga ono malo slabije dva -tri dana i evo gotovo. Dakle razlika u odnosu na prije su manje napunute grudi i jača menstruacija.