bidni travar i ne zna valjda da se knjiga prodaje ko Biblija, da ljudi ujutro šeću sa dvije voćke u vrećici...![]()
bidni travar i ne zna valjda da se knjiga prodaje ko Biblija, da ljudi ujutro šeću sa dvije voćke u vrećici...![]()
jučer sam pojela malo pizze i sve povraćala nakon 10minostalo mi je još SEDAM dana do kraja :D a još me pere slabina i naravno vrtoglavice.......ne ne,nisam ziher trudna
![]()
aaaaa sad sam skužila![]()
andora mi je upravo napisala da će odustati on un-ke jel je jučer pojela dvije porcije čevapa![]()
Danas kuham tjesteninu sa omakom od rajčica i psihički se pripremam za sutrašnji dan.
Romina zašto se toliko mučiš ako ti nije dobro? Pojedi nešto i čak i ako prekineš 7 dana ranije,nastavi sa voćem za doručak i ne muči se više.
meni je isto najdraže kad je slatki dan...mljac,mljac :D
Ajme ja ne znam koji mi je gori![]()
Slatki mi je koma jer mi je navečer zlo, proteinski jer ne volim meso, a voćni jer sam gladna.
Još mi je najbolji škrobni kad se mogu najesti graha i riže
pa ne moraš na proteinski jest meso.
jedi ribu, sir, jogurte, jaja...
Ribu uopće ne jedem, a jaja volim još manje od mesa, a i zlo mi je od njih.
Ali jedem sir, samo mi nekad dosadi, a i čini mi se premalo![]()
Meso mi je nekako zasitnije.
zato što sam tipični tvrdoglavi bik :/irenas prvotno napisa
haha, kak mi je to poznatoRomina prvotno napisa
![]()
ja baš kupila gomilu voća i guštam se na razne salatice od istog![]()
naravno da je tebi poznat bik - kravice malalavache prvotno napisa
![]()
buahahaha!
a kaj je najbolja fora i md je bikonja...
i cimer nam je bik...
i svi smo jako tvrdoglavi i poprilični hedonisti...
zato sad i jesam na unki![]()
evo da vam se ubacim maloruža prvotno napisa
![]()
meni je od sada svaki slatki dan![]()
ne javljam se jer sam pokrivena ušima, a želudac stenje...... kao i vaga...
meni je danas roštilj dan,sve sam smješala,od ponedeljka krećem ispočetka.što sam danas pojela nisam ni u 20 dana...mm me molio,a ja teška srca prihvatila
![]()
![]()
Prošao mi voćni dan,pojela sam pola banane i dvije jabuke.Nekako mi je danas više odgovarao voćni sok pa sam umjesto da sam jela popila 2-3 čaše soka od jabuke(bez šećera) i sama sebi ne mogu vjerovati da nisam bila gladna :shock:
tak je i meni bilo.
nisam uopće puno jela, niti sam bila gladna...
ali sam zato išla piškiti u prosjeku svakih 20 minšto je super...
koliko voda popijem,neću ni spominjati odlazak na wc,a da ne govorim o skidanju i oblačenju,ajde bar će u suknj biti lakše![]()
Danas za ručak kuhana junetina sa hrenom,jutros sam se osjećala fantastično,lagana ko perce![]()
Meni je u ponedjeljak 29. dan, neću imati vodeni dan, to mi je preokrutno.
Sve u svemu sam uz uskršnji eksces smršavila 5 kila. Kad bi se tako nastavilo bilo bi to sjajno.
Danas UH dan, za ručak sam imala špagete sa umakom od paradajza, a navečer mislim da ću si pojesti jedan sladoled. Sutra nedjelja a voćni - šmrc, šmrc, ali nekako ću valjda to podnijeti.
ja sam danas drugi dan za redom na voću, jer ne mogu skroz postiti (dojim), a i da okajem nedavne grijehe. dobro je, ići će to polako. sviđa mi se ova dijeta jer stvarno čisti organizam od toksina - vlakna, vlakna i još malo vlakana. moram se disciplinirati, ja sam bar vegetarijanka, kak je tek onima koji inače ne mogu bez mesa! (valjda kao meni bez slatkiša, pa smo si kvit)![]()
puhiću upravo tako,samo što ja volim i meso i slatko...![]()
ja bi prije rekla mljac,mljac]![]()
evo me opet,napokon samse skontrolirala i nastavila sa skidanjem kila![]()
Danas voće a mojima sam dinstala mahune pa su mi jako zamirisale,pojma nemam kako sam se suzdržala da ne pojedem pol zdjele![]()
Jel se meni čini il smo se nešto prorijedili ovdje?![]()
irenas mislim da su se posjete prorijedile,već sam mislila da sama sa sobom pričam.gle,možda se još jede šunka,pa su svi zgibali...ili ti imaš bolju misao?
![]()
irenas mislim da su se posjete prorijedile,već sam mislila da sama sa sobom pričam.gle,možda se još jede šunka,pa su svi zgibali...ili ti imaš bolju misao?
![]()
prvo mi ne pokaže da je poslao,pa evo me dva puta![]()
Hej ženice mene nije bilo jako duuuuuugo, prijavljujem 11 kg manje i još 12 dana do kraja!!!! :D :D :D
Ostalima želim što više kila dolje!!!
emira
ja sam švrljala, pa štrajkala... a kile stoje, pa me ohrabrilo u nove tanjurske pobjede![]()
a od jučer sam opet na proteinskom... danas krumpiri.
ja sam još ovo proljeće razmišljala kako ću bit samo mjesec dana na dijeti jer je to meni previše, ta 3 mjeseca.... sad kužim da vrijeme nije limit, dijeta sama po sebi nije teška i ne vidim razloga zašto je ne bih držala onoliko koliko trebam/želim.
Je li itko proba Phase 2 tablete od natural weltha (za eliminiranje škroba bla bla) Meni reče teta u ljekarni da se ne smiju koristiti dok se doji..
niti slučajno te tablete dok se doji..inače moja šogi je jako zadovoljna sa njima............btw ja sam gotova sa dijetom :D :D :D
pa zadnjih par dana sam kiksala ali eto gotovo je gotovo....zadnje vaganje je bilo -13 tak da ja računam cca 15ak kila
oooo, bome je to jako dobro.
jesi ti zadovoljna ili vrijedi parola da žena nikad nije dovoljno mršava?![]()
pa ja sam od uvijek buckica i sad kad bi mi otišlo još 5kg bila bih si onak taman.....imam sreće kas sam onak čvrsta i kaj nisam mlohava ...trbuh se ne računazadovoljna sam jel sam eto bila karakter.Gdje nam je marelica?puhiću gdje si mi ti?sigurno tamaniš smokve u vrtu...ili puhove
![]()
nema nikoga, čovječe :shock:
apri, ja prosula nekidan foru da je odustala i eto - pogodila sam valjda....
kak ti napreduješ?
![]()
![]()
svaka čast emira
emira bravo![]()
romina :D :D za -15kg
ja sam u 17 dana skinula dvije i pol
meni dijeta također nije teška, zato što i inače nisam puno jela, meni je slatko najveći problem, zato živim za večeru s kolačima
![]()
Romina. Što ćeš sad, ideš li na drugih 90 dana
![]()
Meni je totalna kriza, stalno sam gladna. Večeram u 6a onda obavezno joše nešto bacim u kljun do spavanja, tipa jedan-dva bademčića ili pokoju maslinicu.
Mislim da je to i zato što sam se uljenila i ništa si fino ne kuham, morat ću se malo više potruditi.
Ja sam vec 17 dana na dijeti i veec sam na -6kg super je ovo je najbolja stvar ikad skontana za skidanje kila.
Vec sam morala kupiti nove pantalone jer stare mi vec ruzno stoje,inace u grudima i bokovima sam manja za 5cm a u pasu za 7 cm.
idemo dalje.............
super mi je ovo kriza totalno prosla cak i ono sto trebam kolicinski pojesti ne pojedem toliko....
:D :D :D :D
farah pa to je super.kod mene vaga stoji na 59,ali već mi hlače i ostale stvari su dosta komotne,koje nisam mogla nositi jer mi je bilo preveliko,ali ostatak napeto...,moram još,a osim toga u petom idem na krizmu,već dugo nisam nigdje išla,pa bi htjela izgledati super...vidjećemo.
ja sam na 59-60 stalno - tj. otkad sam skinula onih 4 kila.
da bar imam nogice ko moja nina i., ona je čvrsta, a ja mlohovljača.![]()