Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 149

Tema: UN dijeta, 12. dio

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ma fizioterapeut me ubio u pojam. "Nećete vi skinit više od kilo-dva, najviše 3. Nemate vi šta ni skidat..."

Držim se režima po danima ali ne i količine.I svejedno skidam.
    ("one" traperice šta sam kupila prije 3-4 tjedna već klapaju... :D)

Ovog ljeta ću se ponosno skinit na plaži i bez trčanja ću uletit u more , a kad ljudi vide da imam malecko dite će mi oprostit koji dkg viška! 8)

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj nina i. prvotno napisa
    Ma fizioterapeut me ubio u pojam. "Nećete vi skinit više od kilo-dva, najviše 3. Nemate vi šta ni skidat..."
    ae, kaže ti tip koji ima preko 100 kila

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

vaga stoji li ga stoji na 61!
    samo da padne ispod 60 i ja sretna

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

cure, kako rješavate kupanje i sunčanje na plaži?
    jel vam bed skinuti se?

meni je - priznajem. u odjeći sam vitka i nimalo debela (vjerujem većini promatrača), al brate celulit......

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

celulit neću ni spominjati,to je najgore,bolnica i infuzija su me dotukle u trudnoći!a mlohavost da ne spominjem,u cijeloj situaciji me izvlači vrat,ruke,ramena...

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Andora prvotno napisa
    cure, kako rješavate kupanje i sunčanje na plaži?
    jel vam bed skinuti se?

meni je - priznajem. u odjeći sam vitka i nimalo debela (vjerujem većini promatrača), al brate celulit......
    ovaj moj post pročitati i pogledati moj avatar - tek tad je to potpun dojam.

a vi ostale???? želim svaku čut!!!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Šta da kažem,celulit mi nije neki problem.MM mi je cijelu trudnoću svaki dan 20 minuta masirao noge sa kremicama protiv celilita tako da ga nemem previše i svaki dan me mačkao sa mlijekom od badema tako da nemam ni strija,jedino su mi se sise izgubile bitku pa više ne prkose kao nekad(ustvari prkose ali mom pupku).
    Danas 10ti dan.Vjerujem da sam bar skinula ono što sam natukla za Uskrs pa sad opet krećem od 68.Upravo sam stavila u tol rižu i krumpir,uz to salata i udri brigu na veselje.Na plaži mi se nije bed skinuti osim kad sam u društvu nekih koje sa 50 kila viču da su debele onda sam malo iskopleksirana ali Bože moj šta da radim.Kad se debljam onda je to svuda isto tako da nemam ni preveliku guzicu ni trbuh al ima me svuda pomalo(ili popuno kako kad).

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

a koje kreme su najbolje?
    mlatni me imenom!

(konačno više ne dojim pa sam svoga tijela gospodar) još kad bi mi dijeta dopustila pivu...... jednu... ma niti cijelu - samo pola jedne

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

evo, još jednom dajem super recept!
    afroditin cekropija gel namazati na noge, guzu i trbuh, zamotati se u foliju i sat vremena makar hodati. rezultati su super!

moram vam opet reći da već neko vrijeme vježbam pilates kaj sam skinula sa neta. i to kolko kad mogu, 20 minuta ili sat vremena, ovisi.
    i rezultati se već vide!
    tak da mi ovo ljeto sigurno nebu bed (makar mi ni prije nije bio pošto biram skrovite plaže di se može biti gol )

cure, vježbajte i mažite se! sigurno ćete kužiti razliku!

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

:D to te ja pitam!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Andora nije toliko krema u pitanju već način na koji se nanosi.Čak i u salonu na tretmanima moraš istrpiti masaže gdje ti oči ispadaju od bolova koliko jako treba stiskati i razbijati masne naslage.Mene je muž masirao sa Dove kremicom koja je nekih 50 kuna u DM-u ali velim ti svaki dan 20 minuta.Nedavno sam čitala da je efekt krema taj da malo nategnu kožu a čim ih prestaneš koristiti koža se vraća u prvotno stanje.
    Lavache gdje si kupila gel,jel ima u DM-? Koliko košta?
    Daj link za pilates

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

irenas imaš afroditine cekropije u dm-u za kupiti, a u toj liniji imaš i tajice, trebale bi stajati pokraj kremica

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj irenas prvotno napisa
    Andora nije toliko krema u pitanju već način na koji se nanosi.Čak i u salonu na tretmanima moraš istrpiti masaže gdje ti oči ispadaju od bolova koliko jako treba stiskati i razbijati masne naslage.Mene je muž masirao sa Dove kremicom koja je nekih 50 kuna u DM-u ali velim ti svaki dan 20 minuta.Nedavno sam čitala da je efekt krema taj da malo nategnu kožu a čim ih prestaneš koristiti koža se vraća u prvotno stanje.
    Lavache gdje si kupila gel,jel ima u DM-? Koliko košta?
    Daj link za pilates
    ima u dm-u... košta oko 65 kn...
    super je kaj zapravo potiče cirkulaciju i u kombinaciji sa zamotavanjem potiče znojenje, pa toxini izlaze van, a nakon fizičke aktivnosti fino si mokar. kao sauna efekt + još zategne kožu...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

btw, tajice ne preporučujem... nemaju takav efekt kao folija i mislim da su više trik nego ''masažne''...
    imala sam ih svojevremeno i nisu mi se baš svidjele...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

eh, zaboravih... nemam link za pilates. ja to skidam preko torrenta, ali mislim da ima i na drugim programima za skidanje...

windsor pilates, uglavnom. pogledajte na you toube-u... možda ima...
    ili skinite...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj anjica prvotno napisa
    irenas imaš afroditine cekropije u dm-u za kupiti, a u toj liniji imaš i tajice, trebale bi stajati pokraj kremica

curke a kako se to uklapa sa dojenjem??'

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nisam sigurna da je to baš kompatibilno s dojenjem...

sve kreme se kroz pola sata apsorbiraju u kožu i jedan dio dospijeva i u krvotok.
    ja ne bih!

cure, samo da vsa pozdravim, odoh na deset dana u Slavoniju, osim ako me Janoccka prije ne otjera.

Dršte se, a meni neka Bog pomogne

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj ruža prvotno napisa
    Citiraj anjica prvotno napisa

curke a kako se to uklapa sa dojenjem??'
    nisam ti baš sigurna...
    rađe nemoj... ili pitaj u nekoj apoteci, oni bi trebali znati

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

za Afroditu znam da niš ne paše uz dojenje jel mi je tako rekla teta kad sam se planirala naručiti na tretmane

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Dok se Apri vrati iz Slavonije mi ćemo sve biti šlank
    Danas pečem pizzu sa šampinjonima a za večeru ću najvjerovatnije sladoled

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a što mislite o njihovim hlačama,ali bez kreme,možda obična krema za tjelo?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

po meni te hlače nemaju nikakav efekt + su ti isto sa nekim eteričnim uljima, pa se i za to raspitaj

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Uf evo me već lošije volje,pijuckam neki sok i već sam gladna a tek je 11 sati :shock:

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni prošli tjedan ni grama dolje :/
    Jesam malo griješila, ali ništa bitno i veliko. Baš mi je kriza a sad bi trebala pooštriti režim

Danas imam za ručak pečene krumpire i grašak a navečer idemo na tulum - što rekla apricott nek' mi Bog pomogne.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Dora i ja smo još prošle nedjelje trebale ići na jedna roćkas ali pošto se ona razboljela ostavile mi posjetu za ovaj vikend.I jutros mene zove ženska da pita šta da pripremi od kolača jer moja Dora ne smije kravlje mlijeko..............i sve u svemu ta moja frendaca (zaposlena majka 4 sina) si da truda,umjesto da se odmarala,i za Doru napravi štrudlu.Kad smo došle tamo ona taman štrudlu u rol................i kad je bila gotova ja uzmem jedan komad za Doru odlučna na neću jesti i šta se desi......moja curka kao i obično jedva promrljala jedna zalogaj i više ne želi ni pod razno.Meni je bilo neugodno i blesavo da taj komad onako razvučen da se hladi na tanjuru ostane i ja sam ga naravno POJELA. Eto,šta da kažem,znam da je svaki izgovor glup izgovor ali stvarno mi je bilo glupo taj komadić ostavit na tanjuru

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

djevojke... evo od danas se i ja i muz pridruzujemo vasem "klanu"
    jel moze kratko i jasno tips and tricks za pocetnike?
    kako cu suzbiti osjecaj gladi od "dorucka" do rucka? namjerno sam stavila dorucak pod navodnike jer dvije jabuke meni nisu dorucak...
    to mi je nekako najveci problem... odlucila sam da necu varati, jer ide ljeto i moram skinuti kile... imam oko 20 kg viska... visoka sam 167 a teska 82 okruglo....jel to moguce?
    i nekako mi se sada cini da ja necu moci izdrzati vodeni dan... ustvari ja bi jos i mogla ali mm nece sigurno, pogotovo na poslu... jel moze umjesto vodenog ponoviti vocni???

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

djevojke... evo od danas se i ja i muz pridruzujemo vasem "klanu"
    jel moze kratko i jasno tips and tricks za pocetnike?
    kako cu suzbiti osjecaj gladi od "dorucka" do rucka? namjerno sam stavila dorucak pod navodnike jer dvije jabuke meni nisu dorucak...
    to mi je nekako najveci problem... odlucila sam da necu varati, jer ide ljeto i moram skinuti kile... imam oko 20 kg viska... visoka sam 167 a teska 82 okruglo....jel to moguce?
    i nekako mi se sada cini da ja necu moci izdrzati vodeni dan... ustvari ja bi jos i mogla ali mm nece sigurno, pogotovo na poslu... jel moze umjesto vodenog ponoviti vocni???

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

za suzbijanje gladi pij puno tekucine, po mogucnosti vodu, ne sokove

meni se voda sama po sebi gadi piti u velikim kolicinama na prazan zeludac onda pijem turbo razrijedjenu prirodnu nezasladjenu limunadu i sve pet

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj starsky prvotno napisa
    vodeni mozes i preskociti (tako kazu autorice dijete) i ides odmah na proteinski, ne treba 2x zaredom vitaminski dan

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

m-hm! ali ako hoćemo radi boljeg efekta umijesto vodenog ponoviti voćni, možemo, ili ne? ja dojim, pa se pitam da li bi bilo pametno baš potpuno postiti...
    inače, kakva su iskustva dojilica s ovom dijetom? kako vam reagiraju bebači?
    cure koje se skinule petnaestak kila, da li vam je ostao višak kože ili ne? :/

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

evo mene napokon sa kilom manje veselim se ali nekako mo to sporo ide.Još danas pričam se jednom frendicom koja je bila na dijeti 14 dana i skinula 5 kila.............pa ne mogu vjerovati koliko su čvrste ove moje masne stanice i nikako da izvjese bijelu zastavu.Njezine se predale bez borbe Ja sam jutros nakon voćnog dana imala 67 kila i odlučih se ne vagati slijedeća dva tjedna.Kakva je situacija kod vas?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

m-hm! ali ako hoćemo radi boljeg efekta umijesto vodenog ponoviti voćni, možemo, ili ne? ja dojim, pa se pitam da li bi bilo pametno baš potpuno postiti...
    inače, kakva su iskustva dojilica s ovom dijetom? kako vam reagiraju bebači?
    cure koje se skinule petnaestak kila, da li vam je ostao višak kože ili ne?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ne pitaj mene ja nisam ništa od ovog a najmanje izgubila 15 kila. Ali znam da ne trebaš ponavljati voćni već jednostavno umjesto vodenog nastaviš sa proteinskim.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

dojilice, gdje ste?

farah24

Početno

HELLO,

JA EVO 26 DAN I 8 KG MANJE ZA 3 DAN AMI JE VODENI PA CU VAM RECI KAKO JE BILO.........

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

lavache,zvala sam u afroditu,rekli su mi da hlače mogu,ali uz kremu za učvršćivanje tjela,da to ne smeta za dojenje.a nisam se javljala jer uživam u pogledima na vagu koja je već neko vrijeme ispod 59 :D ,ali ne samo to ušla sam u djevojačke hlače,pa se pravim važna pred mm... :D

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

samo da vam kažem da sam nosila broj 48 konfekcijski,a sad 38,ništa ne visi jer nije išlo naglo,nego polako uz vježbanje. :D

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Pa žene svaka čast,kod mene i dalje polako ali neću se pokolebat,sutra mi je voćni dan i jedva čekam ponedjeljak jer se uvijek poslije voćnog osjećam fantastično.Neću se vagat da se na razočaram a što se tiče vodenog dana sumnjam da bih to mogla izdržati.Muči me niski tlak,kad ne jedem cijeli dan iz nekog razloga,imam vrtoglavicu i zaboli me glava,tako da sumnjam.Možda si ja uvedem neki jogurt dan ili nešto slično,vidjet ću još do kraja tjedna.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja nikad nisam imala vodeni,a ni ne mogu to mi je pak previše.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Voćni dan,vodeni dan :? Ja ko da sam s Marsa pala,ne kužim kako to ide,a morala bi i ja podhitno nakaj poduzeti.Jel ima možda kakav link di je to sva lijepo objašnjeno?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

evo sina razmetnoga

moram ponovo krenuti...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

napiši UN dijeta i vidjećeš čuda o tome

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    evo sina razmetnoga

moram ponovo krenuti...
    evo i kćeri razmetne....

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I ja sam na mukama,volim cevape,kolace .

Ako me primite u ekipu mozda lakse odolim sladoledima(vrebaju na svakom koraku )

Primate li me?

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

naravno da te primamo.
    zašto su ćevapi problem? pa na proteinski dan udri, a kolači na 3. dan za večeru.

ja smršavila pa se obradovala... jučer mi sestra govori da sam se povećala i nogicama

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni sutra isto ponovo prvi dan.
    Naravno mesine sa rostilja. A onda dalje kako bog da!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Divne ste sto me primate .
    Ja ovo sa djetom shvatam ozbiljno(ovo sama sebi prijetim)
    Odricem se cevapa,zato sto bi bilo nehumano odvojiti lepinu od cevapa.Nju obozavam
    Sutra planiram doruckovati jabuku,a za rucak kuhanu teletinu,supu od povrca,koje necu jesti i salata.Vecera kao i rucak ,samo pola porcije.

Pa,i ne izgleda tako lose. Sta vi planirate?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja sutra grah na salatu a poslije nek se spašava kako ko zna i umije
    Ah,praznik rada,svi po mesini a ja po grahu.U subotu idem na rođendan,i razmišljem da u petak odradim(probam) vodeni dan pa da se u subotu fino najedam.Razmisilit ću još.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

oooo grah to će biti raspašoj

mery_200 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

imam pitanje: na uenki sam 22 dana. smije li se popodne jesti jedno a navecer drugo. npr. popodne meso, a vecera sir??? :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •