Amo cure, di ste? Meni je danas vocni dan , ali za divno cudo dobre sam volje. Znjopam dvije jabuke izivot je lijep
Amo cure, di ste? Meni je danas vocni dan , ali za divno cudo dobre sam volje. Znjopam dvije jabuke izivot je lijep
Cure, da li ste sve krenule na dijetu u ponedjeljak?Čisto, znatiželje radi....
Ne , ja uvijek krecem na dijetu u ponediljak i ni jedna nije imala uspjeha.Zato sam ovaj put krenula 01.05.
![]()
alo unovke...
ajde brzo tu:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...664&highlight=
pa da vam ovo gubljenje kilica bude i zabavno :D
bebelina prvotno napisa
ovo me podsjeća na nekog![]()
,možda mene,bili gosti pa moja dijeta otišla pa-pa
![]()
Ja sam danas bila u gostima pa moja dijeta otišla pa pa.Tješim se da sam imala samo jedan obrok danas ali jela sam njoke i nekakav lungić sa ajvarom,sirom i šunkom u umaku od vrhnja.Katastrofa.
Ireans molim ne spominjati njoke na vocni dan![]()
drage cure amo sutra ispoceta![]()
Može,sutra blitva i kuhani krumpir.
I ja sam zgrijesila,da sam samo jednom...opet sam vratila sve kile.
Al DANAS krecem stvarno u borbu s njima,bas sam se naostrila![]()
Danas kuhana teletina.
irenas prvotno napisa
ma šta katastrofa,prije njam-njam!![]()
ali od sutra ozbiljaka idem još jednu turu skinuti od 4kile,i ja gotova1nadam se da ću sad biti disciplinirana![]()
Nisam se dugo javljala. Danas sam njupala puretinu. Zazeljela sam se hrenovkica pa sam napravila kombinaciju hrenovka u lisnatom (a ono kao umjesto kruha). Malo ja to karikiram i kombiniram, ali pazim da je količinski ok. Otkad sam prezivjela vodeni počela sam brljati. pec mi po prstima. sutra probavam punjene paprike. za uh dan preporučam slastičarnu u Travnom. odlične princes krafne. :D
tko kaže da se nisam držala dogovora,izgorile šnicle,dok sam ja dijete dojila mm zaboravio na ručak,ali zato je upala zamjena...prvi uspješno gotov
![]()
Prošao mi ponedjeljak. Čekat ću drugi.
Zašto baš ponedjeljak? Ja sam počela u petak 23.03., izgubila 4 kg u mjesec dana. Nisam se striktno držala, svaki dan bi nešto zeznila, ali baš doslovno svaki dan. Dosta ljudi misli da sam izgubila bar 10 kg. Ramena su mi se smanjila, ma sve, a vaga kaže samo -4 kg.
Vodenjak pa to je super,ja se do sad nisam striktno pridržavala ali zato nisam ni skinula više od dvije kile. Pila sam kavu s mlijekom,ponekad sok kad bih izašla negdje,grickala štapiće a na drugom danu ponekad i čipsi sve si govorila pa i drugi se nisu pridržavali pa su skinuli 3,5,10 kila.Ali eto ja se izgleda moram pridržavati striktno,nažalost.Danas mi je voćni dan,jutros sam pila crnu tursku kavu,i cijelo jutro stojim pod mojom prekrasnom trešnjom i jedem.Za popodne imam ananas a sutra se pripremam za vodeni dan.
Anita ne čekaj ponedjeljak,sutra je prekrasan dana za početi dijetu![]()
irenas, mislim da pod griješenjem ljudi čak toliko i ne misle na junk food![]()
mislim da se i može malo zgriješiti, pa na pizzu staviti malo sira ili pojesti jaja i svježi sir.
probaj ozbjegavati grickalice.
bez obzira kolko ih malo pojedeš, to ti je gore nego da požnjapaš jedan dodatni full obrok za taj dan
Uh.... ne mogu se nikako skoncentrirati i krenuti sa ovom dijetom.![]()
Ja svaki dan pijem kavu s mlijekom i šećerom. Bez toga ne mogu otvoriti oči. Ono čega sam se uspjela riješiti su slatkiši, grickalice, kolači....
1. Ok, pomognite mi da skužim. Evo mojih pitanja...
Znači:
1. dan proteinski
2. škrobni
3. ugljikohidratni
4. voćni
a ostali dani? Opet ispočetka? KAd je taj vodeni?
2. I molim pomoć vegetarijanki - što se smatra proteinima po UN dijeti? TOFU, TEMPEH, SEITAN?
3. Mahunarke idu pod što? Grah, slanutak, leća?
4. Do kada navečer mora biti posljednji obrok?
Hvala.![]()
Nakon vitaminskog dana opet ispočetka na proteinski. Vodeni dan je 29. pa mislim 58. i 87. dan. Evo imaš na ovom forumu više informacija http://mojforum.org/phpBB2/undijeta/
ja sam na proteinski jela tofu i seitan, a nekad (ali stvarno retko, tipa jednom u mesec dana) sam jela i cufte od soje, ili tako nesto gotovo.
imala sam period kad bih pojela i ribu, ali vec duze vreme ne mogu uopste.
ako jedes mlecne proizvode, popij jogurt uz tofu, sejtan... sta vec...
pohvalicu se-ovih par dana bez greske (skoro).
2,5 kg u minusu!
a sad odoh na sladoled :D .tri kugle 8)
ima li jos neko da ide na sladoled?
Lavache sve znam i opet pojedem,šta ćeš sa glupačom.Sutra obavezno vodeni dan pa ko živ ko mrtav.
merem vam se ja utrpati?
danas bio škrobni dan, spremila onu odvratnu musaku po receptu iz knjige (blijakhhh..)
ako mi mogu reći iskusnjače: mora li dnevno biti tri obroka?
hoću reći: ja ne mogu pojesti puno u jednom obroku i navikla sam cijepati na 5 obročića, jučer sam se ubila u mesu za ručak (kao 3 šnicle-pa tko to može pojesti? pojela sam jedva 2 i skoro pukla).
mogu li, dakle ručati u 2 navrata![]()
Ja sutra krećem! :D
Može li me netko sms-at da me podsjeti da se ujutro (oko 7h) mamurna ne bacim na opako sendvičarenje nakon kojeg slijedi s.mlijeko sa čokolinom, cornflakesom i brusnicama... ? :/
Josie - ne želim provocirati, ali mislim da tebi stvarno ne treba dijeta! Izgledaš savršeno! 8) Vidjela sam slike i dokazi su neoborivi!
hvala ti Anita, ali i ti na fotkama izgledaš fantastično.Anita-AZ prvotno napisa
ili ćemo obe na dijetu ili obe sa dijete.
![]()
Ma mogu ja ispast dobro na kojoj, ali se ipak vidi da sam velika, što kod tebe nije slučaj. Ali dobro, nećemo se sad svađati...![]()
Nije mi baš uspješan današnji dan.... ali idem dalje praveći se da ništa nije bilo i da ustvari nisam jela sve koliko sam jela. Bar sam skužila koliko puno jedem... sad se čudim što nisam još deblja! :/
Meni uspješno prolazi vodeni dan,nisam gladna i osjećam se OK.Mislila sam da će biti teže.
irenas, ne zelim te obeshrabriti, no meni je dan poslije vodenog do ručka tek bilo tesko...
josie izgledaš mrak,ženo-mrak,fotke su ti super.dijeta,pa ne znam gdje bi ti još bila tanja!?
curke, hvala vam na komplimentima, ali nisam radi njih došla na ovaj topic.
dijeta mi je apsolutno potrebna jer nisam zadovoljna svojim fizičkim izgledom i težinom koju sada nosim.
da ne mislite da sam ćaknuta, do sada nikada u životu nisam bila na dijeti jer sam bila uvjerena da mi ne treba, sada je drugačije. :/
ne trebam, doduše, izgubiti 20 kg, ali ih definitivno trebam srezati.
ne osjećam se dobro, ako mi ova djeta pomogne, super, a ako se pokaže kao promašaj, pa ništa, idemo dalje.
molim vas, ako mi može netko odgovoriti na gornje pitanje o broju dnevnih obroka?
ja doista ne mogu pojesti tri kuglice sladoleda od jednom, a kamo li 3 šnicle...
Pa onda jedi manje. Ali međuobroci nisu dozvoljeni.
Izdržala vodeni dan bez problema ali moram priznati da sam se jutors fizički osjećala loše.Vjerovatno mi se srozao tlak.Odem u špajzu,nema banana...........pojedem jabuku i čekam da mi bude bolje.....ništa a već je vrijeme Dori za vrtić.Na kraju sam popila sok od jabuke(sa šećerom) i dva zalogaja kruha pa sam malo došla k sebe.Da nisam ne znam kako bih sjela u auto i krenula nekud,nema šanse.Sad se osjećam odlično,lagano........Ali svejedno nisam siguran da bih se opet opustila u to,jedino u slučaju da drugi dan nemam nikakvih obaveza pa da ujutro mogu duže spavati i odmarati.
irena, sad me plasis, ja sam danas na vodenom danu
ma ako se ujutro ne budem mogla ustati, ostat cu duze spavati
trinity najbolje tako,ali nek te tješi da nakon dva zalogaja nečega mi je bilo bolje.Pripremi bananu za svaki slučaj.
banane imam kuci, mada sam planirala ujutro jesti kruske ili nesto slicno, jos cu vidit danas
a ja se ionako svako jutro budim i ustajem smozdena od noci provedene s mojom curkom, kronicno sam umorna, a radni tlak mi je oko 90/60 (sto bar mjere nisu takve)
josie, čekaj malo, jesi li ti opatica s maškara? Pa kaj nemaš ti kila MANJKA? :? :shock:
Možda sam te zamijenila s nekim, ali čisto sumnjam...
ja prijavljujem kapitulaciju,ali vas podržavam
![]()
ja se danas vagnula i imam 2 kile više od početka dijete...hmmm...ne ide mi baš naj, ali se ne dam.
bravo svima koji su preživjeli vodeni dan. :D
luna- ish![]()
Bila mi prijateljica s mužem par dana u posjetu. Dalje vam neću ništa pričati...![]()
zasto ruzo bas sad![]()
jesil skinula dovoljno kila?ako jesi,savjetuj nas kako???
fritulice,razumijem te...
bebelina,gdje si???
A ja ogladnim kad god se ti javis!bila kod mame i dva dana jela sve zivo, ali vaga i dalje pokazuje 4,5 kg manje! :D Amo dalje!!!
Ciciban skupa smo pisale post! Tu sam![]()
Ruzo ne ostavljaj nas![]()
čekajte...vi jedete i zabranjeno voće?bebelina prvotno napisa
čisto da znam postupati prema nepisanim pravilima![]()
Ajmo se pobrojat već dugo nismo,dakle
1. irenas(8kg)6 to go
Pa ja uvijek pijem kavu s cukrom i mlijekom. Kad sam gladna pojedem voce, dan sebi dan oduska pa malo zgrijesim ...![]()
1. irenas(8kg)6 to go
2. Bebelina (4,5) 7 to go
ček,ček ja trebam sve skupa izgubiti 8(krenula sa 68 ) a do sad su otišle 2 pa treba još 6.Da ne pomislite da sam izgubila 8 kila pa to bi ipak za mene prevaranticu bilo malo previše![]()