Stranica 5 od 9 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 403

Tema: UN dijeta, 14. dio

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

kojem drugom un forumu, ne znam ništa o tome!?

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Bile smo na coolinarici, pa nam je tamo bilo preneuredno, prenepregledno, i otvoren je poseban forum za UN dijetu. Adresa mu je mojforum.undijeta.org, ili tako nekako, ali prestao je funkcionirati, bez ikakve najave onih koji su dali hosting, prije više od dva tjedna. Štoviše, zamolila sam ih da mi objasne zašto je forum nedostupan, na moj e-mail, niti objašnjenje ne stiže već skoro dvadesetak dana.
    Tamo je bilo sve lijepo sortirano, recepti po danima, po namirnicama, pravila dijete, iskustva po različitim pitanjima, u stilu ovog našeg foruma ovdje, samo što je tamo bilo sve u vezi dijete...

I Ia30 ga je stigla nakratko (na par dana) čitati, dok ga nisu ugasili...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Shanti prvotno napisa
    Idem na Kočane u Tvornicu.
    Izvrsno, tzigani...baš za izludovat se... :D

Citiraj Sun prvotno napisa
    kojem drugom un forumu, ne znam ništa o tome!?
    I ja sam stara UN-ovka tj. obilazila sam oba foruma, i zaista je UN forum bio izvrstan, šteta što je nestao...

Ja imam obje vage, i analognu i digitalnu, s obz. da mi je digitalna u jednom danu pokazivala variranje težine u čak 2 kg, ja se vratila analognoj. 8)

Kako često se važeš?
    Prije sam se uvijek vagala ujutro, nakon voćnog dana, dakle svaka 4 dana. Sad sam odlučila malo pričekati, kako bih ugledala pošteni pomak na vagi, nadam se silaznoj putanji.

Danas sam pripremila izvrstan grah!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

od 24.01. sam na dijeti i danas se važem i imam -5 kg, pozitivan :shock: .

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj rinama prvotno napisa
    od 24.01. sam na dijeti i danas se važem i imam -5 kg, pozitivan :shock: .
    istog dana sam počela i ja,također -5 kg do -6 kg! :D

i ja sam prelistavala razne forume o UN dijeti,ali ovaj na kojeg me uputila Shanti bio je najbolji...sve lijepo poredano,puno korisnih savjeta,šteta što je nestao!

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Počela sam dan nakon vas, a skinula sam tek nešto više od 4 kg (točnije, 4,2). :/
    Očito bih trebala uvesti radikalnije mjere...

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Danas, škrobni/povrtni dan:

doručak:
    - jedna jabuka (i matična mliječ)

ručak/večera:
    - mješavina integralne i divlje riže, kuhana
    - nakratko na krupno narezanom luku dinstana mješavina meksičkog povrća (Ledo) s dodano crvenog graha iz konzerve, jače začinjeno, kvazi meksičko
    - zelena salata ili matovilec, što kupim u voćarni

Sutra, UH dan:

ručak (a možda i večera):
    - viška pogača sa šampinjonima i maslinama a la Fritulica

Kakvi su vaši planovi?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

evo i mene, back in the game! Kupila sam bateriju za moju vagu i kaže 67.
    jučer mi je bio pvrtni dan i nakon rižice s brokulom sam se nešto strašno iznervirala i pojela u šusu punu zdjelicu keksiju. Onda mi je došlo slabo i povratila i kekse i rižu, užas - bilo mi muka cijelu večer (valjda od nervoze) pa nisam ništa ni večerala, samo pila čaj od kamilice.
    Danas radimo pizzu, evo već se peče: jedna polovica samo pomidor i malo kapule, a druga za dragog natrpana sirom i ostalim oblizekama.
    I tako.. 67 je -5 od početka. Nadam se da ću se sad uspjet disciplinirati.
    s tim da je tih 67 ustvari izgleda varka jer na vagi kod sveki imam više, ali ja sam se odlučila ravnati po mojoj (glavno mi da bilježi pad)

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo i mene +1,5 kg....hoću reći da sam vratila kilo ipo za ova dva dana...najprije se na škrobni dan prejela crnog rižota,a jučer tamanila slance,kokice i smoki u neograničenim količinama....danas mi žao,stvarno!taman kad me krenulo ja počela jest...pa stvarno...danas ću pazit,obećavam,pojela sam bananu s orasima,za večeru ću malo ananasa i TOČKA!Ja to mogu

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj ia30 prvotno napisa
    evo i mene +1,5 kg....hoću reći da sam vratila kilo ipo za ova dva dana...
    Sigurna sam da to nije doista 1,5 kg gore. Ako kila našeg špekeca vrijedi nekih 7.000 kalorija, ni uz naš najbolji trud ne možemo pretjerati za 10.000-11.000 u samo dan-dva, ma što vaga pokazala.

Kakve su bile banane i kako si ih pripremila?

Ja opet prijavljujem sebe griješnicu... za ručak i večeru je bila integralna riža i meksičko povrće, kruh nisam jela, za večeru sam pojela trećinu ručka, međutim... pojela sam i tri-četiri reda čokolade s brusnicama. + :smajlićsaškarniclomnaglavi

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Cure, mogle bismo imati listu koju ćemo ažurirati po potrebi, s datumom kad smo startale i koliko smo ukupno izgubile... ako ste za, javite svoje podatke da vas dodam ili da ispravim ovu listicu koju započinjem...

Ia30, počela 24.1., -5 kg
    Rinama, počela 24.1., -5 kg
    Shanti, počela 25.1., -4,20 kg
    Sun, počela 29.1. -5 kg

Fritulica? Rosa? Maxi? Mamasita i ostale cure?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

- viška pogača sa šampinjonima i maslinama a la Fritulica
    Super, nadam se da će ti uspit, možeš staviti i neko drugo povrće koje imaš u kući ili eventualno salsu od pamidora pa će bit "Komiška pogača bez sloni ribi" .. Ajde javi kako je ispala!

Da prijavim današnji meni (UH dan):

1. doručak: naranča
    2.ručak: integralna tjestenina s salsom
    večera: burek (ja sam sebi objasnila da je to zapravo slani kolač i mirne savjesti ga smazala)

Sutra dočekujem voćni dan naoružana brokulom .

Ujutro ću se izvagat, samo za potrebe liste (a čini mi se da sam ja najranije krenula i najmanje kg izgubila.) Možda bi bilo zgodno da na listu dodamo podatak s koliko kg viška smo počele dijetu i koliko ih još moramo izgubiti do cilja.

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj fritulica1 prvotno napisa
    večera: burek (ja sam sebi objasnila da je to zapravo slani kolač i mirne savjesti ga smazala)

Sutra dočekujem voćni dan naoružana brokulom .

Ujutro ću se izvagat, samo za potrebe liste (a čini mi se da sam ja najranije krenula i najmanje kg izgubila.) Možda bi bilo zgodno da na listu dodamo podatak s koliko kg viška smo počele dijetu i koliko ih još moramo izgubiti do cilja.
    U stvari, ne bih rekla da burek ima više kalorija od kriške torte. A koliko malo sira stave u njega, rekla bih da nema ni proteina više nego neki od kolača. (eto, ovako opravdanja traži još jedna ljubiteljica bureka )

Ja ću za sebe na listu dodati i cilj (-15 kg), ali kilažu ne, jer sam takva da će me demotivirati. A sigurna sam da neću gubiti više od 0,7 kg tjedno, ako i toliko... očekujem razdoblja stagnacije, pa me ovih 0,7 od prošlog tjedna u stvari razveselilo, iako nije spektakularni rezultat...

Može li proći za mene ovako?

Ia30 počela 24.1., -5 kg
    Rinama počela 24.1., -5 kg
    Shanti počela 25.1., -4,20 kg (cilj: -15 kg)
    Sun počela 29.1. -5 kg

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

naravno shanti

Ia30 počela 24.1., -5 kg
    Sun počela 29.1. -5 kg - početna 72, cilj 60

danas mi je voćni, a kako me razveselila kilaža jutros (ja se nemrem obuzdati da se ne važem svaki dan) tako sam zabrijala da ću sutra probati sprovesti vodeni dan! Ne znam hoće li se moj entuzijazam do navečer urušiti, ali za sada tako planiram pa ćemo vidjeti

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

U stvari, ne bih rekla da burek ima više kalorija od kriške torte. A koliko malo sira stave u njega, rekla bih da nema ni proteina više nego neki od kolača. (eto, ovako opravdanja traži još jedna ljubiteljica bureka )
    I you!!!!

Ja ću za sebe na listu dodati i cilj (-15 kg), ali kilažu ne, jer sam takva da će me demotivirati. A sigurna sam da neću gubiti više od 0,7 kg tjedno, ako i toliko... očekujem razdoblja stagnacije, pa me ovih 0,7 od prošlog tjedna u stvari razveselilo, iako nije spektakularni rezultat...

Može li proći za mene ovako?
    ma kako ne bi moglo!

danas mi je voćni, a kako me razveselila kilaža jutros (ja se nemrem obuzdati da se ne važem svaki dan) tako sam zabrijala da ću sutra probati sprovesti vodeni dan! Ne znam hoće li se moj entuzijazam do navečer urušiti, ali za sada tako planiram pa ćemo vidjeti

Ja odmah prijavljujem da kod mene vodeni dan neće proći (ja jedva izguram voćni).
    A idem sad prijaviti i kile. :/

Ia30 počela 24.1., -5 kg
    Sun počela 29.1. -5 kg - početna 72, cilj 60
    fritulica1 počela 21.1 -2,5 kg - početna skoro 59, cilj 55/54

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ja odmah prijavljujem da kod mene vodeni dan neće proći (ja jedva izguram voćni).
    A idem sad prijaviti i kile.
    hmmm i ja isto, zato sam se odmah ogradila da ne znam hoće li entuzijazam i navečer biti isti, ali eto, nada je tu

ajme fritulice pa ti si sitna već i ovako 59 kila uf, san snova

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Kako vi malo imate za skinuti...

Ja sam već odradila jedan vodeni (i nekim čudom, nije mi bio ništa teži od onih voćnih dok nisam "otkrila" juhicu od brokule).
    Planiram ih odraditi na svaku drugu mjesečevu mijenu (tj. na uštap i mlađak), ako ću imati dovoljno elana za vodene dane svaka dva tjedna, tako da bi mi sljedeći bio sad u četvrtak, kad je uštap. Mislim da će i Ia30 biti na vodi taj dan, pa ako nam se još neka želi pridružiti...

Sun, tebi bi po rasporedu u četvrtak trebao biti voćni ako sutra ne budeš na vodi, a ako budeš, onda UH... Ako ga poželiš odgoditi za ta tri dana, dobrodošla u klub "Samo-voda-čaj-kava-sokić-ovoga-četvrtka"...

Evo raspored mjesečevih mijena za ovu godinu, u krasnim je bojicama, ma tko ne bi imao volje ne jesti na te dane...

http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=mjeseceve_mijene

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

E ovako da vam se i ja priključim.
    Ja sam poi drugi put na ovoj djeti i moram priznati da ovaj put ide malo lošije što se tiče kila, a bolje što se tiče jela.
    Prvi put su bili rezultati: 3 mj. 19 kg. Za 4mj. koliko nisam bila na djeti vratila 5 kg iako sam pazila ali ne preveć.
    Ovaj put sam na djeti od 7.01 i u minusu sam samo 7kg.
    Ali to je valjda ona filozofija ako imaš više kila lakše ih je skinuti i ak nisu zabetonirane, time se tješim.
    I onime da sad stoji pa će onda odjednom krenuti dolje.
    Nego mene zanima dali se smije jesti povrće, tipa brokula, prokulica, karfiol, mrkva, špinat, kukuruz, mahune, na proteinski i škrobni dan. Naravno kuhano i preprženo na malo maslaca.
    Kak vi stojite sa UH danom i kolačima. Ja obično pojedem dva kolača iz slastičarne, jel to preveč?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

uf domy, pa nije 7 malo :/
    nek na tvoja pitanja odgovori netko iskusniji, ja na ugljikohidratni pojedem i više od dva kolača. jučer sam npr pojela par keksa i onda još smazala pol sladoleda ledo milka
    danas nisam varala :D (osim što sam strpala u usta jedan komad tjestenine (morala probati dal se skuhala za moje dečke) i malo šalše (morala probati jel dovoljno soli i jel ok okus, ono da ne potrujem dečke )
    ali ništa drugo osim voća raznolikog. I dalje brijem na vodeni sutra, baš me zanima mogu li ja to!

Shanti, super za kalendar mjesečevih mijena idući mjesec ću onda gledati da mi se i to poklopi. Sad to nebi bilo to, jer u četvrtak bi mi bio voćni, a vodeni treba ići nakon voćnog, zar ne?

svima

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Znam da nije malo, ali zadnjih tjedan dana stoji pa me to brine.
    Da mene zanima koji dan u tim mjesečevim mjenama moram biti na vodi?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ajme fritulice pa ti si sitna već i ovako 59 kila uf, san snova
    Ja nisam baš visoka i meni se zaista vidi svako kilo preko 55. Ali, hvala.

Drage žene, ja vam se uistinu divim, meni je stvarno teško izgubiti tih 4-5 kila i kad vidim kako ih vi brzo gubite, osjećam se malo .
    No iako sporo, krećem se prema cilju.

Citiraj domy prvotno napisa
    Ovaj put sam na djeti od 7.01 i u minusu sam samo 7kg.
    Samo? Baci oko na moje gabarite gore i bit će ti lakše.

Nego mene zanima dali se smije jesti povrće, tipa brokula, prokulica, karfiol, mrkva, špinat, kukuruz, mahune, na proteinski i škrobni dan. Naravno kuhano i preprženo na malo maslaca.
    Ja bih rekla da svo to povreć ide i na škrobni i proteinski dan. Jedino sam sasvim izbacila mrkvu, jer po Montignacu, ako nije svježa, jako deblja.
    Imam i ja pitanje, ide li grašak na način koji navodi domy, na proteinski dan?

Kak vi stojite sa UH danom i kolačima. Ja obično pojedem dva kolača iz slastičarne, jel to preveč?
    Mislim da je to sasvim u redu.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Jedino sam sasvim izbacila mrkvu, jer po Montignacu, ako nije svježa, jako deblja.
    :shock: :shock:
    nikad čula za ovo, a obožavam kuhani mrkvu

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Domy počela 7.1., -7 kg
    Fritulica1 počela 21.1., -2,5 kg (početna skoro 59, cilj 55/54)
    Ia30 počela 24.1., -5 kg
    Sun počela 29.1. -5 kg (početna 72, cilj 60)

Domy, dodala sam te na popis, ako ne želiš... samo reci i sorry.
    Na proteinski dan bi išlo zeleno povrće koje si nabrojala i mrkva (ali čini mi se da mrkva nije preporučljiva u većoj količini, ako se ne varam, ima visok glikemijski indeks ili nešto u tom stilu), ali mahune, kukuruz, grah, leća, slanutak, grašak, bob idu isključivo na škrobni dan.
    Na škrobni dan možeš kombinirati sve povrće koje ti padne na pamet i sa žitaricama, ali moraju biti u zrnu (npr. rižom, ječmom, prosom itd.). Taj dan se ne jedu prerađene žitarice, osim ono malo kruha uz ručak.
    Dakle, na proteinski dan ne smiju ići te škrobne namirnice, nego lisnatije povrće. Salate tipa zelene salate, radiča, rikule, matovilca u neograničenoj količini.
    Za UH-večeru mogu ići dva kolača ili tri kuglice sladoleda, ali to je dosta neprecizno, pa ovisi o našim ambicijama (tj. o željenoj brzini skidanja kg) kakve i kojeg formata ćemo odabrati. Uostalom, tebi kile idu divno dolje s ta dva kolača za večeru...

Sun, vodeni bi trebao ići nakon voćnog, ali ja sam odlučila zamijeniti voćni vodenim, ili vodeni kad je mijena ubaciti između neka druga dva dana, kako već padne... ne vidim da bih mogla izdurati ta dva dana za redom i podnositi stres na poslu... A možda se i podcjenjujem? Mislim, tjelesno bih sigurno mogla izdržati (imam dovoljno zaliha za mjesec dana na vodi ), ali vjerojatno bih grizla sve oko sebe...

Svima

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Drage žene, ja vam se uistinu divim, meni je stvarno teško izgubiti tih 4-5 kila i kad vidim kako ih vi brzo gubite, osjećam se malo .
    No iako sporo, krećem se prema cilju.
    Draga moja, da je meni cilj tako blizu kao tebi... skakala bih od sreće. Ma i skakat ću, ako-Bog-da!

Viška pogača je bila pun pogodak, svi su je jeli s guštom. I nekako je najbolja kad je mlaka, iako je i hladna sasvim fina. Hvala za recept!

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Domy, dodala sam te na popis, ako ne želiš... samo reci i sorry.[/quote]

Sve pet.

Znači možda je tu moja greška jer sam i za proteine obično jela i kuhani kukuruz i grašak.
    Eto sad sam pametnija pa neču, pa ću javiti rezultate.

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Shanti mogla si mi slobodno dodat cilj-15kg,a znaš da MORAM toliko skinuti,a idealno bi bilo-20kg,ali to mi se nije dogodilo već 7 god...
    U četvratak ćemo na vodicu,nakon voćnog dana bit će veselo...idemo cure!
    kad sam lani bila na ovoj dijeti,nakon vodenog dana sam ispovraćala sve što sam pojela sve te dane...morat ću bit oprezna!inače,za voćni dan sam pravila one banane punjene orasima zatim zapečene..
    Na proteinski dan juhica,lešo junetina,a danas na škrobni dan skuhala integralnu rižu,te pomiješala s puno ajvara...

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ia30 daj mi reci jel ti i ovaj put kilu idu dolje kao i prošli.
    Meni ne skinula sam 7 kg i sad stoji čak se i popenje malo. Ako brzo ne krene prema doljie bojim se da ću puknuti i odustati.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja sam još živa, sam da znate
    pila vodu čaj i kavu i dobro se držim :D

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Domy počela 7.1., -7 kg
    Ia30 počela 24.1., -5 kg (cilj: -15 kg)

Ia, evo, dodala sam. Čekala sam ipak tvoje "službeno" javljanje o tome kako napisati tvoj cilj...

Sun, čestitam!

Ja danas na voću, a stigla sam pojesti tek jednu jedinu bananu i "pocuclati" matičnu mliječ. Idem sad smazati drugu (sirovu ) bananu...

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj domy prvotno napisa
    Ia30 daj mi reci jel ti i ovaj put kilu idu dolje kao i prošli.
    Meni ne skinula sam 7 kg i sad stoji čak se i popenje malo. Ako brzo ne krene prema doljie bojim se da ću puknuti i odustati.
    ma krenut će,samo povećaj količinu vode,to ti je jako bitno ako želiš brže mršaviti...bar je takvo pravilo kod mene(a mrzim pit vodu)...svaki put kad bih se prejela,pila bih jako puno vode i nakon noćnog trčanja po wc,ujutro vaga milostiva
    Ne mogu reći da sporije mršavim u odnosu na prošli put,ali tu je i činjenica da sam sad startala s 10 kg više u odnosu na lani....

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma nije baš tako kod mene. Ja inače i oduvijek pijem puno puno vode.
    Jedino što ovaj put se manje krečem, pošto je zima. I ima manje raznolikog voča koje volim pa su mi uglavnom na meniu za doručak banane.
    A prošli put sam bila po ljeti na dijeti i više se kretala i šetala, em je bilo više voća za kombinirati.

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Domy, mislim da bi banane smjele ići samo na voćni dan, i to maksimalno dvije... tako sam nekako zapamtila, ali ovo ne tvrdim.

Rezime mog današnjeg voćnog/vitaminskog dana:
    - dvije banane (ne odjednom)
    - dvije suhe smokve (ne odjednom)
    - jedan suhi rogač (jedva sam ga grizla, pa sam vjerojatno potrošila više kalorija nego što sam dobila )
    - pola šake neuljenih neslanih kikirikija
    - tanjur juhice tj. vode s povrćem (par kolutića mrkvice, dva-tri cvjetića cvjetače i dva-tri cvjetića brokule; preciznije, malo carskog mixa kuhano u vodi)
    - u planu je još jedna minijaturna jabučica i malo pistacia

Kad ovako napisano pogledam, čini se kao "brdo" hrane... pa me to uvjerava da je ovaj osjećaj gladi samo varka moga uma. (a varka je da je to "brdo" hrane )

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Današnji grijesi: jogurt (baš sam ga morala pojest, valjda jer nisam dugo jela mlijeko i mliječne proizvode) i nešto malo graška kad sam ga već jučer pomno pripremila za današnji (proteinski) dan.

ali mahune, kukuruz, grah, leća, slanutak, grašak, bob idu isključivo na škrobni dan.
    Joj meni . Ja sam do sad baš guštala s mahunama na salatu uz meso (proteinski dan).

Znači, ako sam dobro shvatila, sutra (škropbni dan) mogu kombinirati npr leću i orzo? Potvrdite mi molim vas.
    ja sam još živa, sam da znate
    pila vodu čaj i kavu i dobro se držim
    braaaaavoooooo!!!!

nikad čula za ovo, a obožavam kuhanu mrkvu
    Ukratko (da sad ne krenem o GI-ju i o padu i podizanju inzulina), barba Monti kaže da nam liniju prije svega napadaju:
    1. krumpiri
    2. kuhana mrkva
    3. bijelo brašno (bolje je jesti integralno i integralnu tjesteninu, bijeli kruh je zabranjen. Ukoliko se jede obična (bijela ) tjestenina, bolje ju je skuhati al dente, manje deblja nego raskuhana...
    4. izbjegavati bijeli šećer (bolje je koristiti fruktozu)
    Navedenih pravila se nastojim držati uvijek, kad sam na dijeti i kad nisam. (Priznajem, kad nisam na dijeti, pokleknem njokima: spoj krumpira i bijelog brašna, ali rijetko).

Viška pogača je bila pun pogodak, svi su je jeli s guštom. I nekako je najbolja kad je mlaka, iako je i hladna sasvim fina. Hvala za recept!
    Ajme što mi je drago!!! :D
    Da, i ja je volim mlaku.

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Bok cure!
    I ja bi se priključila društvu marljivih nejedačica ako može? Pa sam se i dodala na listu!
    Nakon trudnoće ostalo mi je 10 kg plus a onda se se taj plus povećao za još pet. A kako mislim uskoro ići na 2-o dijete ako sad ne skinem ove kile imat ću stotku! Teško mi je izdržati, stalno msilim na slatkiše i mesoooo

diči 11.2.-2kg. (početna 80kg. cilj 60)
    Domy počela 7.1., -7 kg

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj diči prvotno napisa
    Bok cure!
    I ja bi se priključila društvu marljivih nejedačica ako može? Pa sam se i dodala na listu!
    Ja nisam baš marljiva nejedačica, ali je baš zgodno što si nas tako nazvala! I dobro nam došla

Slažem nas kronološki, prema datumu početka... cure, odgovara li vam to?

Sedam veličanstvenih:

Domy počela 7.1., -7 kg
    Fritulica1 počela 21.1., -2,5 kg (početna skoro 59, cilj 55/54 kg)
    Sun počela 29.1. -5 kg (početna 72, cilj 60 kg)
    Diči počela 11.2., -2 kg (početna 80, cilj 60 kg)

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

66, 66, 66 :D
    znači -6, strašno sam sretna. I uopće nije bio strašan taj vodeni dan, čak mi pao lakše od voćnog. Danas sam se probudila s mišlju da bih mogla još koji dan ovako. Navečer sam legla u krevet i nekako sam bila puna energije, čak nisam mogla zaspati dugo.
    I jutros sam odmah zabrljavila, umjesto voća pojela voćni jogurt. Zaželila sam se malo mliječnih bjelančevina
    Bolje mi ide kad uopće ne jedem, čim nešto jedem odmah brljavim

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

66, 66, 66 :D
    znači -6, strašno sam sretna.

:D

Čestitam! Svaka čast!

Domy počela 7.1., -7 kg
    Fritulica1 počela 21.1., -2,5 kg (početna skoro 59, cilj 55/54 kg)
    Sun počela 29.1. -6 kg (početna 72, cilj 60 kg)
    Diči počela 11.2., -2 kg (početna 80, cilj 60 kg)

Nas sedam je skinulo do sad ukupno 31,7 kg. Ne znam kakvu korist imamo od ove statistike, i zašto me je ovo zanimalo...

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

hihi baš fora, naša mala skupina prži kine i maščobu

nego sad sam skužila, ja sam na pola puta do svog cilja :D

juhhuuu.

ne znam što ću danas, idem sad dole vidjeti ima li kakve ri bice, kupiti salatu...

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

nego sad sam skužila, ja sam na pola puta do svog cilja :D

juhhuuu.

ne znam što ću danas, idem sad dole vidjeti ima li kakve ri bice, kupiti salatu...
    Svaka ti čast, ti si rekorderka po brzini, čini mi se! :D

Ja sam danas isto na proteinima. Na posao nosim zrnati sir i komadić integralnog peciva, a za večeru ću tunu iz konzerve i jedno kuhano jaje (iako nisam sigurna da smijem to dvoje zajedno ) i zelenu salatu.

Javi što si smislila za danas

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ne smiješ u istom danu i jaje i meso, bar meni tako piše. A ja ti se ful držim i onoga da što jedem za ručak jedem i za večeru. Možda mi zato dobro ide? Ili zato što mi je ovo valjda prva dijeta ikad?!

držim ti fige

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ne smiješ u istom danu i jaje i meso, bar meni tako piše. A ja ti se ful držim i onoga da što jedem za ručak jedem i za večeru. Možda mi zato dobro ide? Ili zato što mi je ovo valjda prva dijeta ikad?!
    Možda je kombinacija oba faktora, s naglaskom na tvojem temeljitom držanju pravila.

Ja si povremeno toleriram to šaranje s proteinskim namirnicama na proteinski dan, jer mi se čini da ova dijeta donekle oskudijeva proteinima.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

s naglaskom na tvojem temeljitom držanju pravila.

držim se pravila da ne mješam sir i jaja i meso, al si onda drmnem keks ili tak nekaj, jako sam disciplinirana

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ponavljam pitanje:
    Znači, ako sam dobro shvatila, sutra (škrobni dan) mogu kombinirati npr leću i orzo? Potvrdite mi molim vas.
    Zapravo sam se već najela variva s orzm i dvije vrste leće. Ali za ubuduće...

Sun, već te vidim super-fit u vjenčanici...

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

fritulice, odgovor je da, to su žitarice, idu na škrobni

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ponavljam pitanje:
    Znači, ako sam dobro shvatila, sutra (škrobni dan) mogu kombinirati npr leću i orzo? Potvrdite mi molim vas.
    Zapravo sam se već najela variva s orzm i dvije vrste leće. Ali za ubuduće...

Sun, već te vidim super-fit u vjenčanici...
    A Sun nam se sprema na vjenčanje uskoro?

Za škrobni dan (kako sam zapamtila):
    - svi tipovi povrća (od zelenog lisnatog do krumpira)
    - sve mahnarke (leća, slanutak, grah, grašak, bob, azuki grah itd.)
    - sve žitarice (riža, pšenica, ječam tj. ozro, proso, ali obavezno u zrnu, tj. neprerađene).

Može se jesti obrok od samo nečega od toga, može se jesti kombinirano. Mada, mislim da ne bi bilo dobro jesti krumpir u kombinaciji sa žitaricama. Ali krumpir sam skoro izbacila iz prehrane tijekom dijete... u stvari, ne mogu se sjetiti kad sam ga posljednji puta jela. A vi?

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

držim se pravila da ne mješam sir i jaja i meso, al si onda drmnem keks ili tak nekaj, jako sam disciplinirana
    Ako je jedan keks, to možemo smatrati kao zamjenu za onaj kruh koji se smije pojesti uz ručak, pa si i dalje u okviru strogog pridržavanja pravila. (al ih ja rastežem, kao kaugumu, ha? )

Mislim da se dio nečega na proteinski dan smije zamijeniti dijelom nečeg drugog (da li dio mesa ili jaja sirom?). E, pa, ja sam to na poneki svoj proteinski dan još maaaaalo razvukla...

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Samo da vas pozdravim cure, i javim vam da sam s vama na vodeni u četvrtak...
    Iskreno jedva čekam.
    shanti pozdrav

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evi i mene...danas sam se baš najela,pizza sa svim mogućim povrćem na sebi,a bilo je tu i kukuruza a tu sam čini mi se zgriješila...kukuruz samo na škrobni dan?Jel to znači da kokice ne mogu jesti na UH dan,a kako onda palentu mogu :? Ovaj dio baš ne mogu shvatiti!
    Sutra voće ,pa vodeni dan...čujemo se drage moje...

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kokice ne jesti nikako , imaju veliki glikemički indeks i odmah idu u salo....
    Malo kukuruza na pizzi nije ništa.
    Etogac...

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj ardnas prvotno napisa
    kokice ne jesti nikako , imaju veliki glikemički indeks i odmah idu u salo....
    Malo kukuruza na pizzi nije ništa.
    Etogac...
    Da znaš da mi je falio tvoj "etogac"...

Znači, ekipa koja je na vodi-čaju-kavi-sokićima u četvrtak, na Uštap: Ia30, Ardnas, Shanti. :D

Stranica 5 od 9 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •