Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 403

Tema: UN dijeta, 14. dio

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Shanti prvotno napisa
    Gdje ste, "vodene"? Kako ide?

Ja ću jedva prebaciti preko 2 l (a trčkaram piškiti svakih pola sata), ali za sada sam uspješna barem utoliko što sam doista samo na tekućini (voda, niskokalorični sok, čaj, nesica) cijeli dan. :D
    evo jedne vodene, ja sam popila sigurno 3,5 l ako ne i više... ja inače pijem dosta tekućine pa meni to nije problem.
    Evo i jutros sam nastavila sa domaćim sokom od rajčice.
    Dobro mi je prošao vodeni i imam dojam da sam puno lakša nego što pokazuje vaga.

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj fritulica1 prvotno napisa
    Sutra smo pozvani na večeru. (A taman me je krenulo )
    Kako se vi nosite, s izlascima, večericama, fešticama, pozivima na druženja koja su obično popraćena zalogajčićima? Meni je npr. teško izaći vani pa razvlačiti čašu mineralne cijelo vrijeme tako da tada popijem ili sok ili pivo ili čašu vina...
    A sutra...ne znam. Glupo mi je izjavljivat da sam na dijeti jer imam osjećaj da ću tako pokvarit atmosferu, da ću bit parti brejker. :/ A već znam da će biti i predjelo i glavno jelo i kolači...
    ja sam svima govorila da sam na un-u, a onima zločestima bi rekla da imam gastritis i pojela nešto lagano. Možda da danas staviš proteinski pa da jedeš meso i povrće. Za kolač reci da ti se čini jako fin ali ne možeš više pa neka ti spakitraju za sutra...
    Tako sam ja radila i bilo me je briga kad je itko komentirao.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

blago vama kada izdržite taj vodeni dan uf

ja sam opet ja jabukama... :/ prejednostavna sam a neznam što još za doručak...naranđe su mi prekisele za dobro jutro ,ajd kad je sezona onda breskve,grožđe,jagode ili kajsije ali što sada? :/

za ručak ću kuhati ono krompir varivo iz UN knjige njam njam to mi je ukusno!

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Khm...

:D <- puta deset!

Drage moje... elem, važem se (službeno) subotom, ali jutros nisam odolijela pa sam stala na vagu... i... u odnosu na prošlu subotu, dakle, u 6 dana, -1,80 kg. Naravno da znam da je to uglavnom otišla voda, i naravno da nisam vjerovala vagi pa sam se drmusala i skakutala dok je nisam natjerala da se pomakne za 0,5 kg i pokaže "samo" -1,3 kg. I naravno da znam da ću sutra vratiti dio izgubljene tekućine, ali ako mi sutra pokaže i - 0,80 kg u odnosu na prošlu subotu, opet skačući smajllić deset puta.

Moja zadnja tri dana bila su: proteinski, škrobni, vodeni, planirala sam danas ignorirati taj intermezzo s vodom i biti na UH, ali sad mi se nekako čini logičnije da budem na voću (uostalom, to bi se moglo činiti kao prava fešta nakon jučerašnje vode ). Još se dvoumim i dopuštam si promjenu mišljenja tijekom dana, tj. kako god odlučila, bit će OK.

Citiraj ardnas prvotno napisa
    ja sam svima govorila da sam na un-u, a onima zločestima bi rekla da imam gastritis i pojela nešto lagano. Možda da danas staviš proteinski pa da jedeš meso i povrće. Za kolač reci da ti se čini jako fin ali ne možeš više pa neka ti spakitraju za sutra...
    Tako sam ja radila i bilo me je briga kad je itko komentirao.
    Ovo za kolač "za doma" je super ideja!
    Mogla bih je primijeniti u ponedjeljak, kad ću imati istu situaciju, pa čak i ako mi toga dana padne UH dan, jer su nam kolači na redu tek navečer, a ja imam feštu drage prijateljice na poslu.
    Fritulice, ako ćeš papati, pokušaj težište staviti na one namirnice koje su dopuštene toga dana, a mala odstupanja si oprosti, ako takva druženja uz večerice nisu jako često. A ako ti nije UH-večera, lijepo ovako kako je Ardnas predložila - kolač neka spakiraju za doma.

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo i mene...prekršila vodeni dan s dva komada pite od sira...izdržala cijeli dan na vodi,sokovima,ali vodeni nakon voćnog s tri jabuke bio je prava katastrofa za želudac...proljev,grčevi i slabost...morala sam sinoć nešto pojesti,a nudila se pita koju sam MM spremila!
    žao mi je što nisam uspjela,ali mi je stvarno bilo loše...
    vidim vi ste puno uspješnije,meni je danas puno lakše,pojela pastrvu s puno salate...

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja se evo najela krompir variva i zelena salate.kruha nisam.ostalo i za večeru

ideje MOLIM za sutra!!

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja sam na voćnom i uspjevam, natačem se s vodom i grickam bademe da ne padnem pod stol (radni)

sama sam sebi grozna kako se ne pridržavam, puko mi je film i sad sam 100%UN!!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Domy počela 7.1., -8 kg
    Fritulica1 počela 21.1., -3,5 kg (početna skoro 59, cilj 55/54 kg)
    Ia30 počela 24.1., -5 kg (cilj: -15 kg)
    Rinama počela 24.1., -5 kg
    Shanti počela 25.1., -4,20 kg (cilj: -15 kg)
    Sun počela 29.1. -6 kg (početna 72, cilj 60 kg)
    Diči počela 11.2., -2 kg (početna 80, cilj 60 kg)
    Donna počela 21.2. (početna 63, cilj 55 kg)
    Ardnas počela 21.2. (početna 71,5, cilj 65 kg)

Žene moje, vaga je danas bila milostiva , i pokazala 55,5 kg, to je cijelo jedno kilo manje nego na prošlom vaganju. :D Uh, dugo nisam imala tu kilažu. E sad, s obzirom da sam jučer bila prilično disciplinirana, malo jela, puno pila, i da sam se vagnula nakon jutarnjeg pipija i ostalog, ta kilaža vjerovatno nije mjerodavna, ali lijepo je vidjeti. Htjela bih biti još cca. mjesec dana na dijeti i za to vrijeme skinuti još dva kila i to bi bilo to. Onda održavanje težine, to mi se čini veća umjetnost nego držanje stroge dijete.
    Čini mi se da sam sad upala u dobar ritam, tj. kao da sam se konačno disciplinirala i sve to radim nekako s guštom. Odlično se i osjećam, jučer sam dobila M. i uopće nisam popila tabletu tj. nije me bolilo (a inače me uvijek boli za p...). Ne znam je li to posljedica promjene prehrane, tj. većeg unosa povrća i voća (vitamina) ili zato što sam pila puno tekućine... U svakom slučaju, tako ću nastaviti.

A ta večera večeras mi zadaje muke... Ardnas i Shanti, hvala vam na savjetima i idejama, baš sam nekako tako i ja odlučila napraviti. Dakle jest ću sve što dozvoljava proteinski dan, a ostalo - neću i zdravo. Kolačić ću tražiti za doma.

I veliki za cure koje su besprijekorno odradile vodeni, i za istopljene kile... :D

evo i mene...prekršila vodeni dan s dva komada pite od sira...izdržala cijeli dan na vodi,sokovima,ali vodeni nakon voćnog s tri jabuke bio je prava katastrofa za želudac...proljev,grčevi i slabost...morala sam sinoć nešto pojesti,a nudila se pita koju sam MM spremila!
    vidim vi ste puno uspješnije,meni je danas puno lakše,pojela pastrvu s puno salate...
    nema veze, ia30, samo nastavi dalje. Ponekad nam jednostavno treba jedan "grešni" period dok se glava (psiha) i organizam ne navikne, uhvatimo ritam, i tada krene s lakoćom.

BTW, i ja sam danas ribu s kupus salatom. Nakon toga sam pojela juhu od tikvica (kojom sam oduševljena ).

Zanima me zapravo, kakva vrsta juhe ide na proteinski dan, goveđa ili povrtna?

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Po pravilu ide goveđa, ali može bilo kakva samo da je bistra.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

bemu miša, a ja sam pojela gustu (s izmiksanim tikvicama), bila je sve samo ne bistra. :/
    Dobro da znam, za ubuduće. Hvala.

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj ia30 prvotno napisa
    Draga Ia30, svaka ti čast što si uopće pokušala taj vodeni nakon voćnog... i ne sumnjam u to da ćeš ovih dana javiti novi lijepi rezultat nakon vaganja.

Donna, sutra ti je UH dan? Ideje, klasika... pizza (bez sira i šunke tj. samo sa šampinjonima, kojom maslinom, možda kaparima, nekim povrćem), špageti sa šalšom ili viška pogača, možda? Palenta?

Fritulice , čestitam na skoro postignutom cilju! Ali nemoj nas napustiti za koji dan, kad ostvariš cilj

Ajme... puna su mi usta sline dok čitam o vašim ribama, a ja ću je jesti tek sutra... Ardnas i ja smo danas na voću. Držite nam fige, da nakon jučerašnjeg vodenog uspješno odradimo i današnji voćni!

Maxi, hoćeš li k nama na UN-listu?

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

bemu miša, a ja sam pojela gustu (s izmiksanim tikvicama), bila je sve samo ne bistra. :/
    Dobro da znam, za ubuduće. Hvala.
    Ma ne mora biti totalno bistra da kroz nju vidiš dno tanjura.
    Bistra mora biti u smislu bez tjestenine, vrhnja, brašna i sl. na taj dan nedopuštenih namirnica. Ako je samo za taj dan dopušteno povrće izmiksano u vodi, to je OK.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Maxi, hoćeš li k nama na UN-listu?
    hoću čim vidim prve rezultate

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo drage supatnice, ja se držim na voću al jedva... no neću pokleknuti. Pijem sok od ananasa i neću ništa jesti više danas.
    Sutra će definitivno biti proteinski i jedva čekam fino papati.

Ajmo žene što će nam te škembice....

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Svaka ti čast, Ardnas

Ja sam zeznula stvar, jer na poslu nisam imala voća osim jabučice i par suhih smokava, pa je ta jabučica i četiri smokve bilo sve što sam pojela između 6,30 i 17,30... posljedica je to da sam pojela malo kuhane brokule tj. onu legendarnu juhicu, ali onda sam uzela pistacije i... pojela ih puuuuuuuno previše. Puno puno previše.
    Sad sam, naravno, žedna, i vaga će me za ovu preslanu hranu sutra adekvatno "nagraditi".

Večeras ću pojesti još bananu, možda još komad nekog voća...

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Danas gledala oprah i bilo o kilama... i još više sam si usadila u glavu da mi kile dobro ne čine.
    Treba smo zamisliti da svaki dan stavimo džak krumpira na leđa i tako hodamo... pa ko normalan ga ne bi skinuo

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Baš se grozno osječam. Danas sam trebala biti na škrobu a ja ni Š od škroba. Prežderala sam se narezaka, kruha i još na kraju popila2 čaše cole i pojela pola buhtle od čokolade užes.
    Imam osječaj da sam se zdebljala 3 kg u jednom danu strava.
    Sutra su mi UH i ne znam dali da idem po redu ili da skočim na voće odmeh.
    Šta vi mislite?
    Jeste vi koji put zabrljale i tako se najele neprikladnih namirnica?
    Do sada sam se uglavnom uvijek držala reda i ritma, tako da sam sad baš u bedu.

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Danas nastavi kao da se jučer nije ništa desilo.
    Coca colu izbaci u potpunosti jer je to otrov.
    Bit će sve ok, samo pomisli na svoje zdravlje osmjeh na lice i idemo dalje

Dobro jutro svima, meni danas proteinski, jedva čekam jesti...

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj domy prvotno napisa
    Baš se grozno osječam. Danas sam trebala biti na škrobu a ja ni Š od škroba. Prežderala sam se narezaka, kruha i još na kraju popila2 čaše cole i pojela pola buhtle od čokolade užes.
    Imam osječaj da sam se zdebljala 3 kg u jednom danu strava.
    Sutra su mi UH i ne znam dali da idem po redu ili da skočim na voće odmeh.
    Šta vi mislite?
    Jeste vi koji put zabrljale i tako se najele neprikladnih namirnica?
    Do sada sam se uglavnom uvijek držala reda i ritma, tako da sam sad baš u bedu.
    Priznajem da sam par puta zabrijala s namirnicama koje nisu bile toga dana dopuštene, i u količini koju bih vajda pojela da se želim udebljati.
    Nemoj biti u bedu zbog jednog dana u kojem si svaštarila, ma ni da su dva dana takva, samo nastavi dalje. Hoćeš li danas biti na UH danu, voćnom ili zavrtjeti cikluse od početka proteinskim, odluči kako ti se čini najbolje.

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Domy počela 7.1., -8 kg
    Ia30 počela 24.1., -5 kg (cilj: -15 kg)
    Shanti počela 25.1., -5,5 kg (cilj: -15 kg)

Apdejtala sam i svoje, danas službene rezultate. I... :D
    U prvih 29 dana, tj. nakon prve trećine dijete, ostvarila sam željeno (da ne kažem "planirano" za to razdoblje )... - 5,5 kg

Nas prvih sedam na listi zajedno smo lakše trenutno za 35 kg!

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Baš ste me utješile. Evo sad sam bolje volje, valjda sam prespavala noć pa sam zaboravila.
    Ništa danas nastavljam sa UH pa ću do kraja se truditi biti dosljedna i to je to.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ahhhhh, otišao mi post u vjetar

Drage moje, uopće se ne ponosim sobom. Sinoć sam jela i kruh i sir i krem juhu od gljiva, i lasagne... Kolač sam odbila, spakirali su mi ga i onda sam došla doma i pojela ga :shock:. Da ne povjerujete...

Ipak nastavljam dalje, danas lagana juhica s orzom, puno ću piti, izgleda da mi to baš paše.

Fritulice , čestitam na skoro postignutom cilju! Ali nemoj nas napustiti za koji dan, kad ostvariš cilj
    Draga moja, neću ti ništa reći. Osim da mi se čini da će svi prije mene do cilja. Ali nema veze, lijepo mi se družit s vama.

I čestitam ja tebi na -5,5 u mjesec dana, izvrsno :D !!!

Go domy, go!!!

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jučer i danas sam -6kg i za sada je takva kilaža stabilizirana...vaga mi oprostila grijehe vodenog dana...ja zadovoljna!kad se bude formirala lista pribilježite me,da ne pokušavam ja-moglo bi biti svašta!

curke moje,hvala na podršci...

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja danas jela kuhano tijesto s preljevom od rajčice ! navečer kolači :D :D

a sutra.....

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Evo, s apdejtom za ia30
    Ia, čestitam! :D

Domy počela 7.1., -8 kg
    Ia30 počela 24.1., -6 kg (cilj: -15 kg)

Drage moje, uopće se ne ponosim sobom. Sinoć sam jela i kruh i sir i krem juhu od gljiva, i lasagne... Kolač sam odbila, spakirali su mi ga i onda sam došla doma i pojela ga :shock:. Da ne povjerujete...
    Fritulice, evo, utješit ću te i nabrojati s čime sam završila ono što je jučer trebalo biti voćni dan.
    Osim pistacija u prevelikoj, puno prevelikoj količini, tu se našlo i:
    - jedan rafaello (u njemu je badem a omotan je kokosom, pa je barem to bilo nekakvo voće )
    - začinjeni prženi kukuruz, one grickalice (jeo mm, a ja mu se pridružila kao da sam u bunilu)
    - komadić dimljenog tofua (on je bio već oko ponoći, za uvod u proteinski dan )
    Ma pukla sam i ja sinoć, totalno, ali ne preostaje mi drugo nego staviti škarniclu od srama na glavu pa je skinuti i nastaviti dalje.

Donna, Fritulica i ja si olakšamo taj voćni dan "juhicom" napravljenom samo od brokule (Fritulica i od tikvica) i vode. Skužila sam da mi to što pojedem nešto toplo sa žlicom mentalno jako koristi jer nemam dojam da sam prisiljena samo gristi voće. S obzirom na to da bi sutra mogla imati dovoljno vremena ako ne radiš, napravi si pečene punjene jabuke, ili pečene banane...

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

:D :D dobro jutro s 1 kg minus :D :D

ok je da je to vjerovatno voda...ali ipak pokazuje 62!

dobar start za voćni dan

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Dobro jutro gladušice!
    Ja ću sutra na vagu. Daj bože da je barem 1 kg. još dole. Ali neću vam reći koliko sam puta do sada zgriješila. Bilo bi toga previše...danas je na snazi povrće...

Sretno svima!

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

diči samo polako na voćnom i sve će biti ok, možeš jabuke zapeći u mikrovalnoj i malo ih posuti sa orasima, narežeš ih na kriške.

Svima ostalima pusa, ja danas na škrobnom ali ništa mi se tako ne jede..no smislit ću nešto.

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Bravo donna! :D
    Diči, nadam se da ćeš nam se sutra javiti jaaako vesela!

Domy počela 7.1., -8 kg
    Ia30 počela 24.1., -6 kg (cilj: -15 kg)
    Donna počela 21.2., -1 kg (početna 63, cilj 55 kg)

Ja sam danas na škrobu (Ardnas, mi smo sad uskladile dane )... Kuhat ću miješane mahunarke i žitarice, za danas i za zamrznuti.

Cure, kuhate li posebno za vm, ili im samo dodate još nešto uz naš jelovnik?
    Mm je, kad sam na dijeti bila zadnji puta, prije nešto više od godinu dana, volio jesti npr. još meso uz povrće ili mahunarke kad sam ih kuhala za sebe, ali ove godine jede za ručak/večeru najčešće samo ono što i ja, jedino ima "klasične" doručke (sendvič, krafna, pecivo s nečime, žitarice itd.), a nakon ručka obično navali na kekse, slatkiše i/ili grickalice... (što i mene ponekad odvuče u "grijeh" )

I, kakva vam je probava sad kad ste na dijeti?

I još... vježbate li?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

joj ja ne vježbam ali danas smo recimo dva sata šetali sa psom i bilo je fantastično :D

MM nije kompliciran pa jede ono što ima..naime nedjelja je ,meni je voćni dan a on se lagano prilagodi i nešto nabrzinu pojede

ali kada je UH ili povrće pojede i on nema problema....

kada mogu meda malo jesti i uz što kombinirati?

meni najviše fali burek i štrukle jer ta dva jela NIKADA ne smijemo jesti jer je u njemu i tijesto i sir(dva različita dana) ili moje omiljeno tijesto s mljevenim mesom(isto dva različita dana)

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj donna prvotno napisa
    kada mogu meda malo jesti i uz što kombinirati?
    Prvo mi je palo na pamet za UH-večeru (s kruhom, palačinkama, nekim biskvitom itd.), a rekla bih i na voćni dan, uz neko voće.

Ja sam danas, ponukana vlastitim pitanjem o vježbanju, konačno nakon pet godina opet izvukla svoje role, udahnula duboko... i bila na rolanju. Nisam odrolala ništa impresivno, nešto manje od 10 km, ali sam i pola sata šetala, tako da sam zadovoljna. A posebno zato što se s viškom špeka na sebi i s pet godina pauze od rolanja osjećam prilično nespretno i nesigurno na njima, tako da je ovo svojevrsno rušenje psihološke barijere u meni... :D :D

Odlučila sam sada redovno vikendom rolati, barem jedan od dana, a čim se dan još malo produži pa stignem na rolanje po povratku s posla dok se još vidi, dodati još i barem jedno ili optimalno dva rolanja tijekom tjedna, i naravno, postupno podizati pređenu kilometražu...

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pozdrav žene drage.
    Evo i ja danas krećem u svoj drugi krug UNke.
    Držte palčeve.
    Nadam se 10ak kg skinuti

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

evo mene opet na jabukama

jedva čekam danas meso jesti no neznam što bi od mesa i kako pripremljeno

možda si opet napravim umak od gljiva pa je to super prilog uz meso

a zapravo trebala bi malo i ribe jesti a kad dođe taj proteinski dan samo o mesu mislim

nego...kada piti jogurt,mlijeko i to? :? znam da samo u proteinskom ali kako ću uz ručak uz pečeno meso popiti jogurta? a baš mi fali i vrhnje i jogurt a nekada bi i šalicu mlijeka popila a kada se smije??

smije li se u voćnom danu recimo jedan obrok pojesti i povrće tipa mješane salate(rajčica,krastavci,zelena...)?

imam tu neku brošuru što je izašla u novinama pa kao recepti i piše da umjesto onih kolača se smije i okruglice(knedle) sa šljivama pojesti? :/ ili torta od sira...pa nije li sir samo za proteinski dan?

imam sto pitanja

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Alkemicar (hoćeš na našu UN-listu kad već nemamo više svoj forumčić...?)

Donna, evo odgovora (tj. moje razmišljanje), a ubacit će se i ostale cure:

- mliječni proizvodi samo na proteinski dan; ne znam smiju li se kombinirati s mesom jer ja meso ne jedem, ali njima možeš zamijeniti mesni obrok, pa npr. jesti svježi sir (a ne vidim razlog da uz to ne popiješ jogurt ili mlijeko);

- povrtna salata od sastojaka koje spominješ se smije na vitaminski tj. voćni dan, ali rekla bih da vrlo umjereno sa začinima (rajčica,krastavci,zelena...); naravno, povrće koje spada na škrobni dan, tipa mahunarke, nisu dopuštene;

- UH dan kolači su najmisteriozniji obrok po sastojcima, barem meni, jer nisu zabranjene slastice koje imaju u sebi škrob (tipa knedle tj. okruglice), ili puno proteina (biskvitne torte, torte od sira), tako da... opusti se, ne pretjeruj u količini i... uživaj.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ok onda se bacam na okruglice jer njih jako volim! :D :D

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

joj nemogu nigdje naći pa me slobodno špotajte ,ali zanima me da li se može krenut s UN-om za vrijeme dojenja?

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj donna prvotno napisa
    ok onda se bacam na okruglice jer njih jako volim!
    I ja... pa još s malo zaslađenog vrhnja i cimeta u šećeru
    Mogla bih ih i ja za jednu večeru... :smajlićkojisanjari
    Što procjenjuješ, koliko knedlica bismo mogle za večeru umjesto kolača? Dvije?

Jako sretno javljam da je danas prvi objektivni, neovisni, ničim izazvan promatrač (u stvari, promatračica), koji ni ne zna da sam na dijeti, iz čistog mira, s neba pa u rebra, izjavio da sam smršavila. :D
    (mislim... naravno da sam i dalje bucka, ali neka je netko tko me rijetko vidi primijetio sam od sebe... valjda to ipak nešto znači )

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

:D :D Shanti

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj dinasta80 prvotno napisa
    joj nemogu nigdje naći pa me slobodno špotajte ,ali zanima me da li se može krenut s UN-om za vrijeme dojenja?
    Ne znam točno, mislim da je vama koje dojite bebice preporučljivo samo mršaviti vrlo oprezno; možda bi ova dijeta prošla ako bi pojačala ishranu na voćni dan a preskočila vodeni? Samo nagađam...
    U svakom slučaju, vjerujem da je preporuka ne pristupiti nekoj radikalnoj dijeti...
    Pokušala sam uz pomoć pretražnika pronaći ima li poseban topic na forumu na tu temu, ali izbacilo mi je ove topice s dijetama, tako da možda da pronjuškaš po njima, ili otvoriš poseban topic pa će ti mame odgovoriti što su na tu temu saznale iz literature i od liječnika.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

:D , bravo, bravo za tebe Shanti.
    Ma znaš kaj ću ti ja reči čudni su ti ljudi. Zadnji put kad sam bila na djeti svi su samo govorili, a pogotovo šogorica, kak sam svaki dan mršavija.
    Dobro djelomično je i istina jer jesam stvarno smršavila, ali da nisu znali da sam na djeti niko možda ne bi ni skužio.
    Zato sam ja prvi put kad sam išla na UN-ku odlučila da neču nikom govoriti da vidim baš jel će skužiti.
    Moram priznati da je to teško izvedivi jel se stalno nešto zalomilo, neka fešta, pa roštilj, pa rođendan pa svadba.
    I kak da im objasnim da neču jesti, pa sam onda nakon 2 tj. svima objavila i od tada su svi počeli primječivati kak ja mršavim, to su ti te ljudske spike u koje ja ne vjerujem.
    Ja samo vjerujem sebi, vagi i odječi šta pokaže i ak pokaže.
    Ja sam danas na mesu. Mene zanima jel se smije jesti recimo malo salame tipa parizer i sir tvrdi tipa podravac i abc sir?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jako sretno javljam da je danas prvi objektivni, neovisni, ničim izazvan promatrač (u stvari, promatračica), koji ni ne zna da sam na dijeti, iz čistog mira, s neba pa u rebra, izjavio da sam smršavila.
    (mislim... naravno da sam i dalje bucka, ali neka je netko tko me rijetko vidi primijetio sam od sebe... valjda to ipak nešto znači )
    Izvrsno!!!!!!!!!!!!! :D Što li će sad izjaviti neumijesna medicinska sestra jedne tvoje blogerske pričice?

Žene, i ja se držim, samo se ne stignem hvaliti !
    danas sam plašljivo stala na vagu i ostalo je -3,5 kg, dakle nije me ona večera pokopala.

Ja sam danas na mesu. Mene zanima jel se smije jesti recimo malo salame tipa parizer i sir tvrdi tipa podravac i abc sir?
    ja bih svakako parizer i ostale salame izbacila, kao i ABC sir (to su mi baš onako - nezdrave, prazne kalorije). Ali u biti ako to baš voliš možda to rijetko možeš pojesti na proteinski dan. Svatko je na nešto slab. Hm... kad ste već spomenule okruglice, knedle...samzat ću ih...na jedan lijepi UH dan, sigurno!
    Svima

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo danas ujutro jednu jabučicu (druga nije stala)
    ručak pečena piletina, cikla i juha poslije

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

alkemičar-mi smo zajedno na proteinima danas

ja opet se guštala u pohanom bijelom ( a šta da radim kad mi je pohano No1),malo gljiva,komadić sviježeg sira,zelena salata i kruh.

obećajem slijedeći put RIBA

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

[quote="fritulica1"]Što li će sad izjaviti neumijesna medicinska sestra jedne tvoje blogerske pričice?

Nadam se da je neću vidjeti još jedno mjesec dana, a da ću u međuvremenu skinuti joooš... recimo... 4 kg. E pa to neće moći ne primijetiti.

[quote="fritulica1"]Žene, i ja se držim, samo se ne stignem hvaliti !
    danas sam plašljivo stala na vagu i ostalo je -3,5 kg, dakle nije me ona večera pokopala. [/size]

:D

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Al sam ovo gore quotala...

Alkemicar, hoćeš li s nama na listu?

Ja samo vjerujem sebi, vagi i odječi šta pokaže i ak pokaže.
    Vaga i metar za mjerenje su najpouzdaniji, ali veseli se slobodno kad ti netko i kaže da vidi da si smršavila... ako ništa drugo, valjda to pokazuje barem da je dobronamjeran.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Shanty prvotno napisa
    Nadam se da je neću vidjeti još jedno mjesec dana, a da ću u međuvremenu skinuti joooš... recimo... 4 kg. E pa to neće moći ne primijetiti.
    Bas me zanima...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Prijavljujem komad pizze na voćni dan. Uočavam da obično, nakon javne samohvale, pokleknem. :/

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Večer supatnice moje.
    meni danas UH pojela jutros 1 jabuku, 1 sok od ananasa i jadnu malu čokoladicu.
    Nadam se da neću ništa više.
    Teško je, ali ako me vaga ujutro nagradi bit će super...
    Kako vama ide

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Prijavljujem komad pizze na voćni dan. Uočavam da obično, nakon javne samohvale, pokleknem.
    Sjećam se da se meni, prije godinu i nešto kad sam bila na dijeti, dogodilo nešto slično... doduše ne pizza, nego rižoto. Pa rekoh, s obzirom na to da je bio frutti di mare, dakle ipak nekakvi frutti...
    Draga, nisi pokleknula, nije to ništa strašno. Sad si je popapala, za četiri dana tj. na sljedećem voćnom nećeš, i idemo dalje...

Nadam se da neću morati ići kod ginića još barem dva tjedna... a javit ću je li išta komentirala, naravno.

Moj današnji UH dan:
    ručak: špageti i šalša s malo šampinjona i salata od rikule i par nepotrebnih crnih maslina
    večera: bit će kolači... za koju minuticu... (odlučila sam pojesti pola čupavca, pola štrudle s višnjama i pola polovice tj. frtalj tj. zalogaj mađarice; bila neka fešta danas, pa sam rekla da kolače ne smijem jesti, i eto... donijela sam ih doma i pomisao na to da su u kutiji u kuhinji me opsjeda cijelo poslijepodne; pišem malim slovima kako ne bih eventualno ovim svojim svaštarenjem s kolačima "mučila" one koje nisu danas na UH danu)

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Uviđavna si shanti, font od 5,5 je dobar način

Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •